Hava

Hava

Son dakika hava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hava haber sayfamızda...

Hava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 149.216 hava haberi bulunmuştur.
Edirne'deki terör operasyonunda 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi tutuklandı
Edirne'deki terör operasyonunda 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi tutuklandı Edirne'de terör operasyonu! 13 kişi gözaltına alındı.
28.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardu. İşte detaylar...
28.03.2024 Haberler
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat!
Seçim günü hava nasıl olacak? Prof. Dr. Şen uyardı: Bu saatlere dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, rapor çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu. Pazar günü seçim saatlerinde havanın güzel olacağını söyleyen Şen, hafta sonuna kadar etkili olacak toz taşınımına karşı uyardı. İşte detaylar...
28.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUM 🌤 Seçim günü hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü havalar nasıl, yağmur var mı? İl il seçim günü hava durumu tahmini
SEÇİM GÜNÜ HAVA DURUM 🌤 Seçim günü hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü havalar nasıl, yağmur var mı? İl il seçim günü hava durumu tahmini Hava durumu raporu çalışanlar ve okuyan öğrencilerin yanı sıra dışarıda işleri olanların da sıklıkla sorguladığı konulardan. Bir süredir soğuk ve yağışlı geçen günlerin ardından seçim günü hava durumu merak konusu oldu. 31 Mart seçim günü yağmur var mı, havalar nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir seçim günü hava durumu tahmini...
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Hava Kuvvetleri’nin tanker uçağı, NATO uçağına yakıt ikmali yaptı
Hava Kuvvetleri’nin tanker uçağı, NATO uçağına yakıt ikmali yaptı Türk Hava Kuvvetleri’nin KC-135R tanker uçağı, Romanya hava sahasında NATO’ya ait E-3A AWACS uçağına yakıt ikmali yaptı.
28.03.2024 Haberler
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Tunceli’de tarih aydınlanıyor
Tunceli’de tarih aydınlanıyor Yozgat Bozok Üniversitesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden araştırmacılar, Tunceli’de arkeoloji tarihine ışık tutacak önemli keşiflere imza attı.
28.03.2024 Kültür Sanat
Dünya 2 milyar ton atığı sırtında taşıyor
Dünya 2 milyar ton atığı sırtında taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, bu yıl ikincisi kutlanacak 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü dolayısıyla BM, OECD, UNESCO, Türkiye’nin daimi temsilcilikleri, UNEP ve dış misyonlarda düzenlenecek etkinliklere video mesaj gönderdi.
28.03.2024 Gündem
Siber Vatan’da egemenlik ilanı
Siber Vatan’da egemenlik ilanı Milli Savunma Bakanlığı’nın Hava Öğretmen Albay Bülent Şekercan’ın proje sorumluluğunda geniş bir ekip tarafından kaleme alınan “Cumhuriyet’in 100. Yılında Millî Savunma Bakanlığı” kitabı yayınlandı.
28.03.2024 Gündem
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı
ASELSAN 2023’te ihracat rekoru kırdı Savunma Sanayii devi ASELSAN, 35.1 milyon dolarlık üç yeni ihracat sözleşmesine imza attı. ASELSAN, GÖZDE ve ASELFLIR-500 sistemlerinin de ilk ihracatını yaptı.
28.03.2024 Ekonomi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Fransa’da PKK yandaşları havalimanını birbirine kattı
Fransa’da PKK yandaşları havalimanını birbirine kattı PKK Terör örgütü destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nı karıştırdı.
27.03.2024 Haberler
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.