Havalimanı

Havalimanı

Son dakika havalimanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan havalimanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan havalimanı haber sayfamızda...

Havalimanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.386 havalimanı haberi bulunmuştur.
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi başkent Bağdat’ın merkez caddelerine Türkçe ve Arapça “Ziyaretinizden onur duyduk” yazılı pankartlar ve iki ülkebayrakları yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ziyaretinin ardından Erbil'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat ziyaretinin ardından Erbil'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aranın ardından Irak'a ziyaret gerçekleştirdi. Önce Bağdat'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Erbil'e ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbil Havalimanı’nda resmi törenle karşılandı.
22.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı!
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı! Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta kafile başkente ulaştı.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba futbolcularla buluştu.
22.04.2024 Beşiktaş
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyaretinin ilk durağı olan İstanbul'a geldi. Sirkeci Gar'ında Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli fotoğraf sergisini ziyareti sırasında Steinmeier bir grup tarafından protesto edildi. Polisin müdahale etttiği olayda gözaltılar var.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aradan sonra resmi ziyarette bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat’a geldi.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem
İGA’nın ‘CEO’luk ataması tamam: Selahattin Bilgen
İGA’nın ‘CEO’luk ataması tamam: Selahattin Bilgen Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO’luğuna, görevi Eylül 2023’ten bu yana vekaleten yürüten Selahattin Bilgen asaleten atandı.
21.04.2024 Ekonomi
Yenilenebilir enerji rekoru
Yenilenebilir enerji rekoru Son dönemde sanayicilerin yenilenebilir enerjiye yönelmesiyle kullanımda ciddi artış yaşandı. TÜREB Başkanı Erden, “Bayram elektriğini yeşil enerji tek başına karşılayabilir” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi
Bomba tespit köpeğine gülümseten veda partisi ABD’nin başkenti Washington’daki havalimanında bomba tespiti taramalarında çalışan Messi adlı K9 köpeğine, 'çalışma hayatının' son iş gününde sürpriz bir veda partisi düzenlendi.
20.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
20.04.2024 Gündem
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı
Bakan Uraloğlu: Pegasus 32 milyona yakın misafir ağırladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Pegasus 2023 yılında tek başına 32 milyona yakın misafiri ağırladı. Bunların yaklaşık 12 milyonu iç hat, 20 milyonu da dış hat misafiriydi. Bu sayede 2023 yılında 2 milyar doların üstünde hizmet ihracatını ülkemize kazandırdı” dedi.
19.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Havalimanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.