İyi bir uyku için her yatak odasında bulunması gereken 9 bitki
İyi bir uyku için her yatak odasında bulunması gereken 9 bitki Çoğu insanın çevresi bitkilerle çevrili olduğunda kendini daha huzurlu, daha mutlu ve rahatlamış olduğunu fark etmişsinizdir. Bu duygunun nedeni tamamen çevremizle doğuştan kurduğumuz biyofili olarak adlandırılan bağla ilgilidir. İşte ev bitkilerimiz de bu sınıfa girer. Onlar bizim evdeki yeşil evcil hayvanlarımızdır ve her birinin sağlığa faydası saymakla bitmez. Eğer tertemiz bir havada mis gibi bir uyku çekmek istiyorsanız çiçekleri odanıza yerleştirme zamanı geldi! İşte yatak odanızda olması gereken, havayı temizleyerek rahatlamanızı sağlayan 9 ev bitkisi…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
1.01.2022 Dekorasyon
Havayı temizleyen bitkiler hangileridir?
Havayı temizleyen bitkiler hangileridir? Bulunduğunuz yerin havası yaşam kalitenizle doğrudan etkilidir. Doğada bulunan bazı mucizevi bitkiler mekanın da havasını temizleyerek daha güzel nefes almanızı sağlar. Soluduğunuz havayı temizleyen bitkilerin neler olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz.
27.12.2018 Salon
Bulunduğu ortamın havasını temizleyen 7 bitki
Bulunduğu ortamın havasını temizleyen 7 bitki Günümüzün çoğu, iç mekanlarda geçiyor. Ev, işyerleri derken zamanımınızın büyük bölümünde temiz açık havadan yoksun kalıyoruz. Kapalı ortamlarda soluduğumuz havada bulunan benzen, ksilen, amonyak, formaldehit, trikloretilen gibi kimyasal maddeleri temizleme konusunda etkili bitliler hangileridir? İşte hem görsel zevk veren hemde ortamın havasını tazeleyen bitkiler.
9.03.2018 Doğa
Evde yetiştirebileceğiniz şifalı bitkiler
Evde yetiştirebileceğiniz şifalı bitkiler Evinizin bir köşesinde hem havayı temizleyen hem de şifa veren bir bitki olmasını kim istemez ki! Birazdan öğreneceğiniz bitkilerin sadece evinizde var olması bile şifa kaynağı. İşte evde yetiştirebileceğiniz şifalı bitkiler…
24.08.2017 Dekorasyon
Havayı temizleyen 5 bitki
Havayı temizleyen 5 bitki Bitki beslemeyi şüphesiz hepimiz seviyoruz. Hem gözümüz gönlümüz açılıyor hem de emek verdiğimiz bir şeyin büyümesini izlemek oldukça zevkli. Sizler için bulunduğu ortamdaki havayı temizleyen bitkileri araştırdık.
20.03.2015 Salon