Gündem Hayati ve Diğerleri 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

19.11.2017 - 12:00 | Son Güncellenme:

Hayati ve Diğerleri ilk bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Dün akşam yayınlanan 1. bölümün hemen ardından 2. bölüm fragmanını da yayınlayan Hayati ve Diğerleri izleyicisini mutlu etti. Hayati ve Diğerleri yeni bölüm fragmanı ise yine kahkaha dolu anları izletti.

Hayati ve Diğerleri 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Hayati ve Diğerleri 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati, bir taraftan intihara kalkışan Erol'u diğer taraftan soyguncular tarafında rehin alınan Şükran ile Danyal'ı kurtarmaya çalışıyor.
Hayati'nin emri altında çalışan polis memuru Nurten'in ayrıldığı kocası Erol intihara kalkışınca olanlar oluyor. Hayati ve ekip arkadaşları Erol'u kurtarmak için seferber oluyor.

Haberin Devamı

Şükran oğlu Hayati'ye kız bulmak için bankanın yolunu tutar. Kardeşi Danyal ile bankada karşılaşan Şükran, soygunlar tarafından rehin alınır. Danyal soygunculardan kurtulmak için hemen Hayat'yi arar ve hem kendisinin hem de annesi Şükran'ın bankayı soymaya gelen soyguncular tarafından rehin alındığını söyler.

Hayati, annesi Şükran ile dayısı Danyal'ı kurtaracak mı?

Hayati ve Diğerleri, 26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYATİ VE DİĞERLERİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATİ VE DİĞERLERİ 1. BÖLÜMDEN...

Celil Nalçakan, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu gibi usta isimlerin yer aldığı Hayati ve Diğerleri dizisi izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Hayati ve Diğerleri 1. bölümde yaşananlar...

Hayati başkomiser kariyerinin zirvesindeyken, bir kurum içi eğitim projesi için İkircikli karakoluna tayin edilmiştir ve yeni vakası bir cami avlusunun önüne bırakılan bebeğin anne babasını bulmaktır.

Haberin Devamı

Hayati'nin kımıl zararlısı dayısı Danyal, internetten zengin sevgili düşürmenin peşindedir. Kadınların bebekli erkeklerden hoşlandığını duyunca planını uygulamak için karakoldaki sahipsiz bebeğe sarılır.

Oğlu Hayati'nin bebekle yakından ilgilendiğini gören Şükran'ın mürüvvet görme umutları yeşerir ve acilen gelin arayışına girer. Yurtdışından arayan ve İstanbul'a gelmek için yol parası isteyen yabancı bir kıza tüm yastık altı birikimini hibe eder. Bir yandan karakolun dertleriyle uğraşan, bir yandan da annesi ve dayısından goller yiyen Hayati'yi oldukça komik bir macera beklemektedir.

Yazarlar