SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hayatta kaçırılan anlar kitap oldu, geliri Kasder'e bağışlandı

Türkiye'de 40 yaş ve üzeri 2,7 milyon kadın idrar kaçırma sorunu yaşıyor. İdrar kaçırma sorununa dikkat çekmek amacıyla 2017 yılında başlatılan "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" farkındalık projesinin geliri Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ne bağışlandı.

|

2017-2018 tarihleri arasında Canped, Kontinans Derneği ve oyuncu Nergis Kumbasar'ın önderliğinde idrar kaçırma problemi yaşayan kadınların bilgilendirilmesini hedefleyen “Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen’' farkındalık projesi başlatılmıştı. Konuya dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak adına, 27 ünlü isim ve Türkiye’nin dört bir yanından gönüllü yazarlar “Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen’' kitabında buluşmuştu.

Altın Kitaplar Yayınevi'nden çıkan farkındalık kitabında; Seyfi Dursunoğlu, İsmail Hacıoğlu, Metin Uca, Can Gox, Doğukan Manço, Çiçek Dilligil, Yılmaz Vural ve Ceyhun Yılmaz gibi birçok ismin ‘'Keşke'’ dediği hikayeleri yer almıştı. Seçkin kitap evlerindeki raflarda yerini alan farkındalık projesi kitabı, tüm Türkiye'de yoğun ilgi gördü.

Farkındalık projesi kapsamında Türkiye Kas Hastalıkları Derneği İstanbul merkezinde; Canped, Altın Kitaplar Yayınevi ve dernek yetkilileri buluştu. "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" ismiyle yayınlanan kitabın geliri Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ne bağışlandı.

"Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" projesi 7 milyon kadına ulaştı

Farkındalık projesi kapsamında dijital platformlar ve sosyal medyadan; 20-44 yaşları arasındaki 4 milyon kadın ve 1 milyon erkeğe ulaşıldı. 2017-2018 yılı boyunca medyada idrar kaçırma sorununa dikkat çekmek amacıyla yapılan bilgilendirme haberleri ile medya kanalları üzerinden; 2 milyon kadın ve 3 milyon erkeğe ulaşıldı. "Hayatı Kaçırma Sen, Bir Yolu Var İstersen" farkındalık projesi kapsamında ise; toplamda 7 milyon kadın ve 4 milyon erkeğe ulaşıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.