Haydi

Haydi

Son dakika haydi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haydi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haydi haber sayfamızda...

Haydi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.222 haydi haberi bulunmuştur.
Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem
Erbakan: Seçimlerden sonra 1 milyon hedefine ulaşacağız
Erbakan: Seçimlerden sonra 1 milyon hedefine ulaşacağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antalya'nın Serik ilçesinde halka hitap etti.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın
Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'zoom' toplantılarını hatırlattı: Genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın Esenyurt'ta sahur programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun 'Zoom' toplantılarını hatırlatarak, 'Sen, kendi genel başkanını devirmek için Zoom üzerinden gizli gizli toplantılar yaparken; biz İstanbul’da 365 milyar liralık yatırım yapıyorduk' dedi.
28.03.2024 Gündem
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Haberler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Sandık milletin mahkemesidir
Murat Kurum: Sandık milletin mahkemesidir Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftarda bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “Bu millet kendini kandıranlara, unutanlara ve o kaybolan yılların hesaplarını 31 Mart'ta sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün 31 Mart'ta sandık gelecek, hesap kesilecek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Haberler
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez
Attila Gökçe'den 2 Nisan öncesi dikkat çeken çıkış: Galatasaray, 'Fenerbahçesiz ligi' kabul etmez Fenerbahçe Kulübü 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Kurulda üyeler Başkan Ali Koç'a 'ligden çekilme yetkisi' vermeyi tartışacak. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, sarı-lacivertli takımın ligden çekilmesi halinde yaşanacakları sıraladı. İşte o yazı...
27.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun
Murat Kurum: 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de düzenlenen 'Mardinliler Sahuru' programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Ben, Mardin'in tarihini, Mardin'in mahallelerini, semtlerini, sokaklarını gayet iyi bilirim. Çünkü ben de Mardin'in bir evladıyım. Ben de Mardin'in kardeşiyim. Biliyorsunuz, ben ilkokul ikinci ve üçüncü sınıfı babamın mesleği gereği Mardin'de okudum. O yüzden benim gönül dünyamda Mardin'in yeri çok başkadır." dedi.
27.03.2024 Gündem
Haydi herkes kütüphaneye!
Haydi herkes kütüphaneye! 60.Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 27 Mart’a kadar Rami Kütüphanesi’nde devam edecek Uluslararası Kütüphane ve Teknoloji Festivali’nde katılımcıları yapay zekâ atölyeleri, 3D yazıcı atölyeleri, akıllı kitap atölyeleri, yazılım ve kodlama atölyeleri, robotik atölyeleri ve staj simülasyonları bekliyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi”nde önemli açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Haberler
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi”nde önemli açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Gündem
Berlusconi’nin meşhur parti evi, ‘komünistler’in ofisi oldu
Berlusconi’nin meşhur parti evi, ‘komünistler’in ofisi oldu Bir dönem özel hayatındaki skandallarla sadece İtalya’nın değil dünyanın da gündeminden düşmeyen ve geçen yıl hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin Roma’daki meşhur evi, İtalya Yabancı Basın Derneği için ofise dönüştürüldü. Derneğin Başkanı ve DHA muhabiri Esma Çakır, “Bu güldüren bir tesadüf, çünkü Berlusconi İtalya’daki yabancı gazetecileri, yaptıkları eleştirel haberlerden dolayı ‘komünistler’ olarak yaftalıyordu" diyerek yorum yaptı.
22.03.2024 Dünya
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın!
90+3 Ege'de Futbol | Süper Lig yolcusu kalmasın! Trendyol 1. Lig’de en yakın rakibi Sakaryaspor'a 9 puanlık fark atan ve 10 maçlık yenilmezlik serisine imza atan Göztepe’yi de değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılılar, çok önemli iki puan bıraktı ancak rakipleriyle puan farkını korudu. Son düdüğe kadar rehavete kapılmamalılar.’’
20.03.2024 1.Lig
Bakan Işıkhan: Yarınki Türkiye; daha güçlü, daha zengin, daha iddialı olacaktır
Bakan Işıkhan: Yarınki Türkiye; daha güçlü, daha zengin, daha iddialı olacaktır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir salonda düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
18.03.2024 Gündem
Bilecik'te yol kenarında korkunç manzara! Ölü köpekler böyle görüldü
Bilecik'te yol kenarında korkunç manzara! Ölü köpekler böyle görüldü Bilecik Söğüt'te yol kenarında korkunç manzara tepkiye neden oldu. Ölü köpekler yol kenarında böyle görüldü.
15.03.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Seçime 20 gün kala, CHP İstanbul İl binasının satın alınması sürecinde, bir hukukçu ofisinde yapılan bir işlem üzerinden fırtına koparmaya çalışan insanların kötülükçü akılları var" dedi.
12.03.2024 Gündem
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Pendik'i kaybolmuş kaderinden kurtaracağız İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bakın ben dalga geçmiyorum, acemi aday derken bir tespit yapıyorum. İstanbul'u bilemiyor olabilirsin ama bu ateşten gömleği giymeye karar verdiysen dersine çalışacaksın. İstanbul zor bir sınav, dersine çalışmazsan bu millet seni sınıfta bırakır" dedi.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kararlıyız' mesajı: Bütün sorunları biz çözdük, şehirlerimizi geri götürdüler Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP belediyelerine tepki göstererek, 'Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler.' dedi.
9.03.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk size çok yakışacak!   Boluspor’u Gürsel Aksel Stadyumu’nda 2-0’lık skorla geçen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, "Sarı kırmızılılar, Stanimir Stoilov önderliğinde Süper Lig koşusunu inançla sürdürüyor. Muhteşem bir görsel şölene daha imza atan şanlı Göztepe taraftarı, en büyük alkışı hak ediyor" dedi.
5.03.2024 1.Lig
Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Sergio Oliveira'dan ilk açıklama geldi
Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Sergio Oliveira'dan ilk açıklama geldi Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta taraftarların tepki gösterdiği Sergio Oliveira, Okan Buruk ile sorun yaşamasının ardından kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli futbolcu bu karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
3.03.2024 Galatasaray
Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü satışına izin verildi
Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü satışına izin verildi Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haydi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.