Hdp Eş Genel Başkanı

Hdp Eş Genel Başkanı

Son dakika HDP Eş Genel başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan HDP Eş Genel başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan HDP Eş Genel başkanı haber sayfamızda...

Hdp Eş Genel Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.687 hdp eş genel başkanı haberi bulunmuştur.
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret
Mustafa Destici'den Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyaret Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrine ziyarette bulundu.
11.04.2024 Gündem
Başak Demirtaş neden karar değiştirdi? CHP'deki endişe
Başak Demirtaş neden karar değiştirdi? CHP'deki endişe Edirne’de tutuklu bulunan eşi Selahattin Demirtaş’ı 20 Ocak’ta ziyaret ettikten bir gün sonra DEM Parti’den İBB adayı olabileceğini açıklayan Başak Demirtaş, dün aday olmayacağını duyurdu. Karar sonrası İstanbul’da seçim hesapları yeniden yapılmaya başlandı...
8.02.2024 Gündem
Selahattin Demirtaş, hastaneye kaldırılan annesini görmesi için Diyarbakır’a getirildi
Selahattin Demirtaş, hastaneye kaldırılan annesini görmesi için Diyarbakır’a getirildi Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, rahatsızlanan ve özel bir hastaneye kaldırılan annesi Sadiye Demirtaş’ı görmesi için hava yoluyla Diyarbakır’a getirildi.
23.01.2024 Gündem
Çankaya için güçler savaşı yaşanıyor
Çankaya için güçler savaşı yaşanıyor CHP’de Antalya ve Muğla adaylarının bu hafta PM toplantısında netleştirilmesi bekleniyor. İzmir ve Ankara’nın Çankaya ilçesinin adayları şubatta açıklanacak. Çankaya’da parti içinde tam bir güçler savaşı yaşanıyor.
23.01.2024 Gündem
Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti
Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş hayatını kaybetti Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, yaşamını yitirdi.
31.12.2023 Gündem
Akşener'den 'gizli mutabakat' açıklaması: Bakanlıkları dağıtmak isabetli olmadı
Akşener'den 'gizli mutabakat' açıklaması: Bakanlıkları dağıtmak isabetli olmadı Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçimleri öncesi İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlığı ve MİT'i verdiğine ilişkin gizli mutabakat yaptıklarını açıklamıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gizli mutabakatla ilgili ilk kez konuştu.
23.07.2023 Gündem
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki ‘gizli protokol’e ilişkin devam eden tartışmalara HDP de katıldı. Öte yandan İmamoğlu’nun Zoom toplantısını kaydedip sızdıran ‘gizli katılımcı’ gizemini korurken gözler bugünkü CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya çevrildi.
22.07.2023 Haberler
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı
Muhalefette gizli protokol depremi! Tartışmalara HDP de katıldı Kılıçdaroğlu ile Özdağ arasındaki ‘gizli protokol’e ilişkin devam eden tartışmalara HDP de katıldı. Öte yandan İmamoğlu’nun Zoom toplantısını kaydedip sızdıran ‘gizli katılımcı’ gizemini korurken gözler bugünkü CHP Genel Merkezi'ndeki toplantıya çevrildi.
22.07.2023 Gündem
Buldan: Her yerde aday çıkaracağız
Buldan: Her yerde aday çıkaracağız 2019 yerel seçimlerinde başta İstanbul, Ankara, Adana ve Mersin olmak üzere bazı büyükşehirlerde aday çıkarmayan ve son olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen HDP kanadından bir kez daha yerel seçime dönük açıklama geldi. 
1.07.2023 Gündem
‘Hukuki durumu nedeniyle reddedildi’
‘Hukuki durumu nedeniyle reddedildi’ Aktif siyasetten çekildiğini açıklayan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, “Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan Cumhurbaşkanı adaylığı talebinde bulunduğunu ancak bu talebinin gerekçesiz biçimde reddedildiği” açıklamasına HDP’den yanıt geldi. HDP Sözcüsü Ebru Günay, hukuki durumu nedeniyle Demirtaş’ın talebinin değerlendirilmediğini söyledi. Günay, kongre sürecini başlattıklarını açıkladı.
2.06.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş'tan HDP çıkışı: Beni aday göstermediniz!
Selahattin Demirtaş'tan HDP çıkışı: Beni aday göstermediniz! Seçimde oyu düşen partilerden biri de HDP oldu. O sonuçların ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün bir açıklama yaptı. Demirtaş tutuklu bulunduğu cezaevinden aktif siyaseti bıraktığını duyurdu. Peki Demirtaş'ın siyaseti bırakma kararının ayrıntıları neler var?
1.06.2023 Haberler
Selahattin Demirtaş'tan HDP çıkışı: Beni aday göstermediniz!
Selahattin Demirtaş'tan HDP çıkışı: Beni aday göstermediniz! Seçimde oyu düşen partilerden biri de HDP oldu. O sonuçların ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş dün bir açıklama yaptı. Demirtaş tutuklu bulunduğu cezaevinden aktif siyaseti bıraktığını duyurdu. Peki Demirtaş'ın siyaseti bırakma kararının ayrıntılarında neler var?
1.06.2023 Gündem
Demirtaş aktif siyaseti bıraktı
Demirtaş aktif siyaseti bıraktı Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçim sürecine yönelik HDP’nin yaklaşımını eleştiren açıklamalarının ardından dün sosyal medya hesabından aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.
1.06.2023 Gündem
Selahattin Demirtaş aktif politikayı bıraktığını açıkladı
Selahattin Demirtaş aktif politikayı bıraktığını açıkladı Cezaevinde bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.
31.05.2023 Haberler
Selahattin Demirtaş aktif politikayı bıraktığını açıkladı
Selahattin Demirtaş aktif politikayı bıraktığını açıkladı Cezaevinde bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.
31.05.2023 Gündem
Güneydoğu’da renk tablosu aynı kaldı
Güneydoğu’da renk tablosu aynı kaldı Erdoğan’ın önde olduğu illerin sarı, Kılıçdaroğlu’nun kırmızıyla işaretlendiği haritada Güneydoğu’nun 14 Mayıs’taki tablosu değişmedi. Bölgenin batısındaki iller sarıya, doğusundaki iller kırmızıya boyandı. 14 Mayıs’a göre katılımın düştüğü bölgede Kılıçdaroğlu’nun oyları bir miktar azaldı. Bunda Kılıçdaroğlu’nun Ümit Özdağ’la imzaladığı protokoldeki ‘kayyım meselesi’nin etkili olduğu yorumları yapılıyor.
29.05.2023 Gündem
Seçim yasakları başladı! İşte 9 adımda oy kullanma rehberi
Seçim yasakları başladı! İşte 9 adımda oy kullanma rehberi Türkiye, tarihinde ilk kez cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna gidiyor. Cumhurbaşkanı Seçimi nedeniyle propoganda yasakları devreye girdi. Seçim yasakları ise sabah saat 06.00 itibarıyla uygulanmaya başlayacak.
28.05.2023 Gündem
Erdoğan İstanbul, Kılıçdaroğlu Ankara'da oyunu kullanacak
Erdoğan İstanbul, Kılıçdaroğlu Ankara'da oyunu kullanacak Cumhurbaşkanı seçiminin 2'nci turunda yarışacak olan adaylardan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan İstanbul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da oyunu kullanacak.
27.05.2023 Gündem
‘Bizim için esas olan Kılıçdaroğlu’nun sözü’
‘Bizim için esas olan Kılıçdaroğlu’nun sözü’ HDP Eş Genel Başkanı Buldan, Eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Yeşil Sol Parti’den seçilen milletvekilleri ile Diyarbakır’da bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
27.05.2023 Gündem
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
Akşener neden sessiz? İYİ Parti'de çok konuşulacak sözler
Akşener neden sessiz? İYİ Parti'de çok konuşulacak sözler İYİ Parti'den milletvekili seçilen Adnan Beker'in 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklama dikkat çekti.
17.05.2023 Gündem
‘İkinci tur 0-0 başlayacak’
‘İkinci tur 0-0 başlayacak’ İYİ Parti, seçim sonuçlarını bugün masaya yatıracak. Başkanlık Divanı’nı toplantıya çağıran Genel Başkan Meral Akşener, İYİ Parti ve Millet İttifakı açısından seçim sonuçlarını eksilerini, artılarını değerlendirecek.
17.05.2023 Gündem
Deprem illerinde AK Parti lider! HDP'de 'oy kaybı' rahatsızlığı
Deprem illerinde AK Parti lider! HDP'de 'oy kaybı' rahatsızlığı Güneydoğu’daki deprem illerinde AK Parti yarışı lider tamamladı. HÜDA PAR 4 vekille Meclis’e girdi. HDP’nin ülke genelindeki oy kaybı oranı parti tabanında rahatsızlık yarattı.
16.05.2023 Gündem
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı
Van'da Yeşil Sol Parti 6, AK Parti 2 milletvekili çıkardı Van'da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre Yeşil Sol Parti 6, AK Parti ise 2 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Yeşil Sol listesiyle HDP kan kaybetti
Yeşil Sol listesiyle HDP kan kaybetti Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında Yeşil Sol Parti listelerinden girdiği seçimde batıdan beklediği sonucu alamayan HDP, kesin olmayan sonuçlara göre, İstanbul dahil 7 ilde fire verdi. HDP, Doğu ve Güneydoğu'da oylarını büyük oranda korusa da yüzde 8,57’ye geriledi.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hdp Eş Genel Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.