Hemcinsi ile birlikte olmak ihanet sayılır mı?

Seks fantezilerinin en yaygınlarından biri çoklu ilişkilerdir.
Bir kadının veya bir erkeğin çifte dahil olması durumu yani.
Bu tip grup cinsel deneyimde, erkekler genellikle iki kadının birbiri ile cinsel temasta olması hayalini kurmakta.

Ancak söz konusu iki erkek ve bir kadının içinde olduğu bir hikayeyse, erkek genellikle sadece kadın odaklı hareket etmeyi tercih eder.
Fanteziler çoğu ilişki için yalnızca fantezi olarak kalan, asla hayata geçmeyen veya belki 1-2 defa denenen şeylerdir.

Haberin Devamı

Diyelim ki sevgiliniz ile bir fantezi kurdunuz, yatağınızda size eşlik eden bir kadın olması fikri ile tahrik oldunuz ve bir gün kız arkadaşınız size, "bir kadın ile sevişmeyi arzuladığını" söyledi ve hatta belki bunu yaşadığını da itiraf etti.
Hem de hayatında siz varken!!!

Şimdi siz ihanete uğramış mı oluyorsunuz?

Bu aslında tamamen sizin cinsel yaşantıya bakışınız ile ilgili bir durum.
Erkeklerin %99’u iki kadının cinsel deneyim yaşaması fikrine bayılır, ancak bunu kendi kız arkadaşı yaşadığında, hem de o olmadan yaşadığında işler değişebilir.
Burada akla ilk gelen soru; "Kıskanmalı mıyım?" olur.

Arada duygusal bir bağ yoksa, yalnızca cinsel bir deneyim ve bir fantezi olarak kalacaksa, sevgiliniz size açık bir şekilde bunu ifade ediyorsa ve sizin de bu cinsel deneyimi yaşamaya hevesiniz varsa üzerinde çok durmak veya durmamak tamamen kişisel bir karardır.


Biseksüel bir birey her cinsel deneyimini sevgilisinin de dahil olduğu bir şekilde yaşamayabilir. Burada kıskançlık ve paylaşım seviyeniz devreye giriyor.

Bazı insanlar açık bir ilişki yaşamaktan hoşlanıyor.
Karşılıklı olarak bu konuda sorun yaşamıyorsanız ilişkinizi bu şekilde yürütebilir ve cinsel yaşantınıza renk katabilirsiniz.

Sevgilinizin bu deneyimi yalnızca seks fantezisi veya bir macera olarak yaşayıp yaşamadığı konusunda onunla konuşmak ve bu konudaki duygularınızı açıkça ifade etmek en doğrusu olacaktır.