Heyet

Heyet

Son dakika heyet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan heyet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan heyet haber sayfamızda...

Heyet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.244 heyet haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya gelerek, 'Tarımsal Araştırma ve Geliştirme Alanında İşbirliği Niyet Beyanı'nı imzaladı.
18.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile görüştü
CHP Lideri Özel, DİSK Genel Başkanı Çerkezoğlu ile görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyet ile görüştü.
18.04.2024 Gündem
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi.
16.04.2024 Haberler
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı
Bakan Tunç açıkladı! Teleferik faciasında gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
Bakan Tunç paylaştı: Teleferik kazasında 13 gözaltı kararı
Bakan Tunç paylaştı: Teleferik kazasında 13 gözaltı kararı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında yürütülen soruşturma kapsamında 13 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Teleferikte dehşeti yaşadılar
Teleferikte dehşeti yaşadılar Antalya’da teleferik hattında kopan direğin çarptığı kabinin tabanı parçalandı. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Teleferik hattının durması sonucu havada asılı kalan 184 kişi ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
13.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel: Teleferik kazasını incelemek üzere heyet Antalya’ya gidiyor
CHP Lideri Özgür Özel: Teleferik kazasını incelemek üzere heyet Antalya’ya gidiyor Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin 10 kişilik ekibin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket ettiğini bildirdi. Özel, vefat kişinin ailesine başsağlığı yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.
12.04.2024 Gündem
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak
MHP'de yeni MYK pazartesi günü toplanacak Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ilk toplantısını pazartesi günü yapacak.
12.04.2024 Gündem
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Suudi Arabistan'da şoke eden olay! Al Ittihad'da Hamdallah kırbaçlı saldırıya uğradı
Suudi Arabistan'da şoke eden olay! Al Ittihad'da Hamdallah kırbaçlı saldırıya uğradı Al Ittihad'ın yıldızlarından Abderrazak Hamdallah, Al Hilal maçı sonrası kırbaçlı saldırıya uğradı.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü!
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü! Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti, gençler, Teknik Direktör Fernando Santos’un elini öperek saygısını gösterdi.
11.04.2024 Beşiktaş
Seçim sonrası ilk buluşma
Seçim sonrası ilk buluşma Yerel seçimde kıyasıya yarışan siyasi partiler arasında bayramlaşmalar, bayramın ikinci gününde yapılacak.
10.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Avrupa rahatlığı! Yabancı hakem detayı
Fenerbahçe'de Avrupa rahatlığı! Yabancı hakem detayı Olympiakos maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımda teknik heyet ve futbolcular, önce bu sezon dış sahada gösterdikleri performansa, ardından da yabancı hakemin düdük çalacak olmasına güveniyor.
10.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-0 hükmen galip gelmesi beklenen Galatasaray'da gözler Trendyol Süper Lig'e çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardak son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Galatasaray yönetiminin Barış Alper Yılmaz için belirlediği bonservis bedelini ve iç transferde imza atacak oyuncular duyurdu.
9.04.2024 Galatasaray
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Heyet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.