SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus´tan Sömestr Fırsatları

İstanbul’un tam kalbinde ve şehrin pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus ile İstanbul’un merkezinde resort havası yaşatan Hilton İstanbul Bosphorus, sömestrde kaçırılmayacak eğlence ve konaklama fırsatları ile misafirlerini bekliyor.

|

Hilton markasının Türkiye´de hizmet veren otelleri Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus, sömestr tatilini keyfe dönüştürecek çok özel indirimler ve hediyelerle dolu konaklama paketleri sunuyor.

Hilton İstanbul Bosphorussömestrde eğlencenin kapılarını aralıyor

Aile konseptindeki 50 ayrı çocuk ürünü ve konforlu odalarıyla konaklamalarınızı sıra dışı bir deneyime dönüştüren Hilton İstanbul Bosphorus, sömestr tatilini İstanbul’da geçirmek isteyen aileleri gecelik 87 Euro’dan başlayan cazip fiyat avantajları ile karşılıyor.Türkiye´nin ilk çocuk şehri olan KidzMondo ile yaptığı iş birliği ile sömestr boyunca % 20 indirimli giriş indirimi de sunan Hilton İstanbul Bosphorus, sunduğu “Aile Konsepti” hizmetiyle oteli çocuklu aileler için çok özel bir konaklama mekânına çeviriyor.

Çocuk ve bebek sahibi aileler için bu konseptte misafirlerin konforlu bir tatil geçirmeleri için her ayrıntı düşünülmüş. Yatak bariyeri, mama sandalyesi, her yaş grubu için oyun parkları, blender, meyve püresi, önlük, scooter, diş fırçası ve macunu, oyuncaklar ve bebek küveti çocuklar için oluşturulan ayrıntılardan sadece birkaçını oluşturuyor.Hilton Istanbul Bosphorus, kentin simgesi Taksim’e yürüme mesafesinde yer almasının yanı sıra, çocukların keyifli vakit geçirebileceği eğlence merkezleri ile lüks alışveriş merkezlerine kolay ulaşımıyla da dikkat çekiyor.

Sömestr tatilinde eğlencenin diğer adı Conrad İstanbul Bosphorus

Conrad İstanbul Bosphorus’un, yaklaşan sömestr tatilinde çocuklu ailelere özel sunduğu tatil paketi 2 yetişkin ve 18 yaş altı bir çocuk için geçerli olanKids’tanbul. Sömestr tatilini keyfe dönüştürecek, minimum 2 gece konaklamalarda geçerli olacak özel indirimli pakete açık büfe kahvaltı dahil; günün diğer öğünlerindeki tüm yiyecek içecekler için %20 indirim imkanı bulunuyor.
Çocukların tüm gün kaliteli vakit geçirebilecekleri ve çok keyif alacakları bir çocuk şehri olan KidzMondo; hayranı olduğu ünlüleri yakından görme fırsatı bulabilecekleri dünyanın en ünlü balmumu heykel müzesi MadameTussauds; okyanus canlılarını yakından görerek sualtı dünyası hakkında detaylı bilgi edinebilecekleri SEA LIFE ve yaratıcılıklarını geliştirirken eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilecekleri LEGOLAND® DiscoveryCentre’dan dilediğiniz bir eğlence merkezine ailecek ücretsiz giriş fırsatı sunuluyor. Gecelik konaklama bedeli 144 Euro+KDV olan Kids’tanbul Tatil Paketi’nin bir diğer sürprizi ise İstanbul’un en önemli tarihi yapılarından biri olan Dolmabahçe Sarayı’na yine tüm ailenin faydalanabileceği ücretsiz giriş bileti hediyesi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.