SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hindistan cevizi sirkesinin 5 faydası

Hindistan cevizi sirkesi, Güneydoğu Asya ve Hint mutfağında en çok tercih edilen ve yemeklerde kullanılan sirke çeşididir. Hindistan cevizi sirkesi, hindistan cevizi ağacı çiçeklerinin özünden yapılır. Bu çiçekler, 8-12 ay boyunca doğal olarak sirkeye dönüşecek şekilde kendini fermente eder. Peki, bu mucizevi sirkenin faydalarını biliyor musunuz? İşte hindistan cevizi sirkesinin 5 faydası...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aynısını evde yaparak rahatlayın! Spa gününün püf noktası bitki çayında saklı
  2. Gözaltı morluklarını bu maskeyle ortadan kaldırın! Jelatini ekleyince koyu halkalar azalıyor
  3. Uykusuz gecelere son! 5 adımda sağlıklı bir uyku çekmek mümkün
  4. 15 günde göbeği dümdüz yapan tarif! Suya 2 kaşık ekleyin, sabah aç karna tüketin
  5. Her su dolu kabarcık patlatılmaz! Tek bir hamleyle vücudunuzu enfeksiyona boğabilirsiniz
  6. Regl dönemi çok rahat geçecek! Yapmanız gereken 5 şey var
  7. Elti kıskandıran çamaşırların sırrı! Leke bırakmıyor, 1 paketi bile yeterli
  8. Bebeğin hayatı tehlikeye girebiliyor! Hamilelikte risk oluşturan 8 önemli neden
  9. Yavaş yavaş zarar veriyorlar! En az sigara kadar tehlikeli olabilecek gıdalar
  10. Faydadan çok zarar verebilirler! 'Sağlıklı' besinler gerçekten öyle mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.