Hırvatistan

Hırvatistan

Son dakika Hırvatistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hırvatistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hırvatistan haber sayfamızda...

Hırvatistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.738 hırvatistan haberi bulunmuştur.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin'
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe eşleşmesini manşetlere taşırken sarı-lacivertli takım için 'Çok korkutucu' ifadeleri kullanıldı.
16.03.2024 Fenerbahçe
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri UEFA Konferans Ligi son 16 turu maçları son buluyor. Turu atlayan takımlar ise çeyrek finalde hakkı elde ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği Konferans Ligi son 16 turu maçları ardından kura çekimi yapılacak. Peki, Konferans Ligi çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta?
15.03.2024 Bilgi Rehberi
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi!
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi! TFF Yardımcı Hakem Koçu Tarık Ongun, UEFA'nın CORE Projesi (Centre of Refereeing Excellence) kapsamında, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 7 hakem triosunun katıldığı 8 günlük Seminerde Yardımcı Hakem Koçu olarak görevlendirildi.
14.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Ante Rebic kararını verdi! Yönetimden onay çıktı
Beşiktaş'ta Ante Rebic kararını verdi! Yönetimden onay çıktı Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda umduğunu bulamadı. Hırvat yıldızın geleceğine dair kararını yönetime ilettiği belirtildi.
14.03.2024 Beşiktaş
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı
Karadağ-Bosna Hersek sınırında 5.4 büyüklüğünde deprem! Balkanlar sallandı Merkez üssü Karadağ'ın Niksic kentine yaklaşık 30 kilometre olan sarsıntı, Arnavutluk, Sırbistan, Hırvatistan, Kuzey Makedonya ve Adriyatik'in karşı kıyısındaki İtalya'da bile hissedildi.
14.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 Diğer
Fenerbahçe'de hedef net! Yolun sonu Ayasofya
Fenerbahçe'de hedef net! Yolun sonu Ayasofya Sezon başından itibaren UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde kupayı hedefleyen Fenerbahçe, bu hayali için Belçika deplasmanında çok büyük bir adım attı. Tüm takımda Ayasofya Stadı’ndaki finalde olacakları inancı ikiye katlandı.
9.03.2024 Fenerbahçe
İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürüyor!
İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürüyor! Erzurum'un ev sahipliğinde organize edilen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda sekizinci gün heyecanı oynanan maçlarla devam etti.
8.03.2024 Diğer
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı FIRST Robotcs Competton liselerarası robot yarışmasında öğrenciler büyük emek verip tasarladıkları robotlarını kullanarak verilen görevleri tamamlamak için zamanla yarıştı.
8.03.2024 Haberler
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı FIRST Robotcs Competton liselerarası robot yarışmasında öğrenciler büyük emek verip tasarladıkları robotlarını kullanarak verilen görevleri tamamlamak için zamanla yarıştı.
8.03.2024 Gündem
İsveç kararının ardından ABD'den ilk hamle! Putin'i kızdıracak B-52 görüntüsü
İsveç kararının ardından ABD'den ilk hamle! Putin'i kızdıracak B-52 görüntüsü İsveç'in NATO'ya girmesinden hemen sonra ABD bombardıman uçakları bölgeye gitti. Konuyla ilgili hem ABD hem de Rus kanadından peş peşe açıklamalar geldi.
8.03.2024 Dünya
Satranç efsanesini terörist ilan ettiler
Satranç efsanesini terörist ilan ettiler Rusya, eski Dünya Satranç Şampiyonu Garry Kasparov’u “terörist ve aşırılıkçılar” listesine aldı.
8.03.2024 Dünya
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında şov yaptı! UEFA ülke puanı güncellendi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde son 16 turu ilk maçları heyecanı dün gece sona erdi. Temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint Gilloise deplasmanında farklı bir zaferle rövanş öncesi avantajı eline geçirdi. Oynanan maçlar sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
8.03.2024 Konferans Ligi
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor!
20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ediyor! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan bugün oynanan müsabakaların ardından devam etti.
7.03.2024 Diğer
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı 15 yaşındaki Ediz Gürel, Türk satranç tarihinin 'en genç büyükustası' (Grand Master-GM) oldu.
7.03.2024 Diğer
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu!
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda snowboard branşındaki ilk madalyalar sahiplerini buldu.
4.03.2024 Diğer
Bilim Parkı Avrupa’dan  öğretmenleri ağırladı
Bilim Parkı Avrupa’dan öğretmenleri ağırladı ‘Mavi&Yeşil Okullar Projesi’ kapsamında Marmaris’e gelen Estonya, İspanya, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Bulgaristan ve Romanya’dan gelen 19 öğretmen Bilim Parkı’nı da ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı...
2.03.2024 Ege
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik'
Emine Erdoğan lider eşleriyle Ata Tohumu sergisini gezdi! 'Anadolu’nun zenginliğine bir kez daha tanıklık ettik' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, lider eşlerini Antalya’da “Anadolu’nun Asırlık Lezzetlerine Yolculuk” programında ağırladı.
2.03.2024 Gündem
Türkiye’de nüfus artışı neredeyse durdu! Nüfus artışı ve doğurganlık hızında Avrupa’da durum ne?
Türkiye’de nüfus artışı neredeyse durdu! Nüfus artışı ve doğurganlık hızında Avrupa’da durum ne? 2023 sonu itibarıyla Türkiye’de ikamet eden kişi sayısı bir önceki yıla göre sadece 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin kişi oldu.
2.03.2024 Dünya
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi
‘Gazze Kurşun Geçirmez Düşler Sergisi’ni gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu’na (ADF) katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
2.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor' İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.
28.02.2024 Fenerbahçe
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hırvatistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.