Hırvatistan

Hırvatistan

Son dakika Hırvatistan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hırvatistan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hırvatistan haber sayfamızda...

Hırvatistan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.786 hırvatistan haberi bulunmuştur.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti!
A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın EURO 2024 grubu netleşti! EURO 2024'te mücadele edecek A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın rakipleri netlik kazandı.
18.04.2024 Diğer
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem'
Beşiktaş'ta Ante Rebic rest çekti! 'Paramı almadan gitmem' Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Ante Rebic bu sezon beklentilerin altında kaldı. Siyah-beyazlı takımda gelecek sezon kadroda düşünülmeyen başarılı futbolcunun rest çektiği aktarıldı.
18.04.2024 Beşiktaş
Türkiye, 2024 yılı için MAG Dönem Başkanlığını üstlendi
Türkiye, 2024 yılı için MAG Dönem Başkanlığını üstlendi Türkiye, 17- 18 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan 51'inci RACVIAC- Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) toplantısına ev sahipliği yapacak.
16.04.2024 Gündem
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Türkiye'den kaçırılan 25 bin 525 eser yurda döndü
Türkiye'den kaçırılan 25 bin 525 eser yurda döndü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne bağlı kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele ekiplerinin 1980 yılından beri izini takip ettiği, yurt dışına kaçırılan 25 bin 525 tarihi eser ve kültür varlığı, Türkiye'ye geri getirildi.
14.04.2024 Gündem
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı
Ante Rebic ameliyat olacak! Beşiktaş Kulübü açıkladı Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden Hırvat futbolcunun sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un gelecek sezon Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı vermeyi planladığı aktarıldı.
10.04.2024 İtalya Serie A
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de Turizmden havacılığa, yeme - içmeden tekstile 65 markası bulunan Dorak Holding, yatırımlara hız vermeye hazırlanıyor. Bir basın buluşması düzenleyen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, mayıs - haziran ayları arasında halk arz planladıklarını da kaydetti.
9.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Ante Rebic'e veda kararı! Yeni adresi şaşırttı
Beşiktaş'ta Ante Rebic'e veda kararı! Yeni adresi şaşırttı Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda bekleneni veremedi. Beşiktaş'ın veda kararı aldığı tecrübeli oyuncunun muhtemel yeni adresi belli oldu.
8.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.
6.04.2024 Galatasaray
'Yeni Modric' Galatasaray'a! Okan Buruk transfere onay verdi
'Yeni Modric' Galatasaray'a! Okan Buruk transfere onay verdi Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı kulübün gündemine sürpriz bir isim geldi. Okan Buruk'un 22 yaşındaki futbolcu için olumlu rapor verdiği ortaya çıktı.
5.04.2024 Galatasaray
13 yıl sonra tarihi karar! Romanya ve Bulgaristan Schengen vizesi statüsü kazandı
13 yıl sonra tarihi karar! Romanya ve Bulgaristan Schengen vizesi statüsü kazandı Bulgaristan ve Romanya, 13 yıldır devam eden süreç sonrası Schengen bölgesine girmeye hak kazandı.
31.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
30.03.2024 Diğer
Hırvatistan'da Zlatko Dalic'ten Trezeguet'ye övgü!
Hırvatistan'da Zlatko Dalic'ten Trezeguet'ye övgü! Trendyol Süper Lig’de üçüncülük koltuğunu bırakmak istemeyen Trabzonspor’da bu sezon skor yükünün önemli bir bölümünü üstlenen Trezeguet ülkesi Mısır’da gündem olmaya devam ediyor.
30.03.2024 Trabzonspor
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? EURO 2024'e sayılı günler kala turnuvanın favorileri sıralaması ortaya çıktı. Türkiye'nin 24 takımlı organizasyondaki yeri dikkat çekti.
29.03.2024 EURO 2024
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024

Benzer Haber Etiketleri

Hırvatistan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.