Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hobbit'ler 'Orta Dünya'da buluştu

İngiliz yazar J. R. Tolkien’in kaleme aldığı, daha sonra sinemaya da uyarlanan 'The Hobbit'in hayranları Çekya'da buluştu. Bin kadar Hobbit hayranı, 'Orta Dünya' konseptindeki etkinliklerde orman savaşlarının tadını çıkardı.

|

Yazar J. R. Tolkien’in 1937 tarihli 'The Hobbit' filminin hayranları, Çekya’nın başkenti Prag’a 80 km uzaklıktaki Doksy kasabasındaki ormanlık alanda bir araya geldi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; filmden esinlenilerek yaratılan 'Orta Dünya' konseptindeki etkinliklere bin kadar Hobbit hayranı katıldı.

Giydikleri kostümlerle kitaptaki Orklar, Warglar, Cüceler, Elfler gibi karakterlere bürünen 'The Hobbit' tutkunları, tarihi orman savaşlarının da tadını çıkardı.

Kitapta; '5 Ordunun Savaşı' olarak anılan olayda Yalnız Dağ’daki hazineye ulaşmaya çalışan Bilbo Baggins’in başına gelenler anlatılıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.