Fenerbahçe Hollanda, Cocu’yu konuşuyor

Hollanda, Cocu’yu konuşuyor

26.08.2018 - 13:50 | Son Güncellenme:

Phillip Cocu’nun Fenerbahçe’nin başında ikinci yenilgisini alması Hollanda’da geniş yankı uyandırdı, Şampiyonlar Ligi’nin ardından bu kulvarda da istenen sonuçların alınamadığı aktarıldı.

Hollanda, Cocu’yu konuşuyor

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin başında üçüncü maçında ikinci yenilgisini alan teknik direktör Phillip Cocu’nun kötü performansı, ülkesinde yankı uyandırdı. Hollanda basını sarı-lacivertlilerin Göztepe’ye yenildiğini ve Malatya’nın ardından bir yenilgi daha aldığını duyurdular.

‘Cocu’ya bir darbe daha’

Voetbal International “Cocu’ya bir darbe daha” başlığıyla verdiği haberinde “Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya elenen Fenerbahçe, Malatyaspor’un ardından Göztepe’ye de kaybetti” ifadelerini sütunlarına taşıdı.

‘Sefil bir başlangıç yaptı’

Eindhovens Dagblad “Cocu Türkiye’de kötü başladı ve yine kaybetti” başlıklı bir haber yayınladı. Haberde “Phillip Cocu, Fenerbahçe teknik direktörü olarak sefil bir başlangıç yaptı, yine kaybetti” değerlendirmesi yapıldı.

Haberin Devamı

‘Cocu yine kaybetti’

Algemeen Dagblad gazetesi “Cocu Fenerbahçe’de yine kaybetti” başlığı tercih edildi. Takımın ligde ikinci yenilgisini almakla beraber aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nin de dışında kaldığına dikkat çekildi. De Telegraaf gazetesi de “Cocu yeniden kaybetti” başlıklı yayınlandı.

Yazarlar