Hollywood

Hollywood

Son dakika Hollywood haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Hollywood gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Hollywood haber sayfamızda...

Hollywood

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.217 hollywood haberi bulunmuştur.
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor'
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor' Ünlü yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirdi. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor Channing Tatum ile eşi Jenna Dewan, 2019'da yollarını ayırmıştı. İkisi de başkasıyla nişanlanan eski eşler; pek çok Hollywood boşanmasında olduğu gibi para kaynaklı sebeplerden dolayı bir türlü boşanamıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir!
Dakota Fanning'den 19 yıllık itiraf: Tom Cruise her doğum günümde hediye gönderir! ABD'li aktris Dakota Fanning, kendisine her yıl aynı tarihte hediye gönderen dünyaca ünlü yıldızı açıkladı. Kariyerine 2000'li yılların başında adım atan 30 yaşındaki oyuncu, hiçbir doğum gününü atlamayan ünlü ismin Tom Cruise olduğunu söyledi.
15.04.2024 Cadde
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte'
Tarzı olay oldu! 'Rihanna da olsan çorabın kaçıyor işte' ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.
15.04.2024 Cadde
Lucas’a Onursal Altın Palmiye
Lucas’a Onursal Altın Palmiye 77. Cannes Film Festivali’nde George Lucas’a Onursal Altın Palmiye takdim edilecek.
11.04.2024 Kültür Sanat
Hollywood'un yıldız isimlerindendi! Kathleen Turner tanınmaz halde
Hollywood'un yıldız isimlerindendi! Kathleen Turner tanınmaz halde Sinema tarihine 'Body Heat' (Vücut Isısı) filminin unutulmaz ismi olarak damga vuran Kathleen Turner, geçtiğimiz günlerde New York'ta bastonuyla yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Hollywood yıldızının son halini görenler tanımakta güçlük çekti.
10.04.2024 Cadde
Jackie Chan'in son hali sevenlerini endişelendirmişti! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Jackie Chan'in son hali sevenlerini endişelendirmişti! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi Dövüş sanatları ustası Jackie Chan'in, sosyal medyada hızla yayılan ve oldukça yaşlı gözüktüğü son hali sevenlerini endişelendirmişti. Hollywood süperstarı Jackie Chan, 70. yaş günü paylaşımında hayranlarının sağlığıyla ilgili endişelerine karşı açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı'
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı' Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, yeni çıkan kitabında yapımcılar tarafından kilon vermesinin istenmediğini açıkladı.
5.04.2024 Cadde
300 milyon dolarlık Starwars fiyaskosu
300 milyon dolarlık Starwars fiyaskosu ABD’nin Orlando eyaletinde bulunan Disney şirketine ait Starwars oteli talep yetersizliği yüzünden önümüzdeki eylül ayında kapanıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Brad Falchuk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, bir takipçisinin "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" sorusuna gündem olan bir yanıt verdi.
3.04.2024 Cadde
Kanser hastası Shannen Doherty ölüme hazırlanıyor! 'Bu benim için zor olacak'
Kanser hastası Shannen Doherty ölüme hazırlanıyor! 'Bu benim için zor olacak' 2017 yılından bu yana meme kanseriyle mücadele eden ABD'li oyuncu Shannen Doherty, katıldığı bir programda eşyalarını satmaya başladığını açıkladı. Ünlü isim, annesinin ölümünü daha çabuk kabullenmesi ve bu geçiş sürecini daha kolay yaşamasını istediği için bu hamleyi yaptığını belirtti.
2.04.2024 Cadde
Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON
Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON Jeff Benedict’in ustalıkla kaleme aldığı LEBRON, basketbol ikonu LeBron James’i Akron Ohio’daki yoksul ve kimsesiz günlerinden küresel sahneye taşıyan azmini bugüne kadar hiç yer verilmemiş detaylarla aktarıyor. Bir oyundan çok daha fazlası; kendine inanmanın, zorluklarla mücadele etmenin ve sonunda kendi kaderini çizebilmenin gerçek bir kesiti.
1.04.2024 NBA
Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu
Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu Türkiye'nin başarılı oyuncularından biri olan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, havalimanında yoğun kalabalık tarafından karşılanması gündem oldu.
30.03.2024 Magazin
Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu
Havalimanında izdiham! Can Yaman'ın karşılanması olay oldu Oyuncu Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, hayranları tarafından havalimanında karşılandığı görüntüler gündem oldu.
31.03.2024 Cadde
Pitt ile Jolie sonunda boşanıyor
Pitt ile Jolie sonunda boşanıyor Bir zamanların âşk denen duygusunun dünyada vücut bulduğu hali olarak görülen Hollywood yıldızı Brad Pitt ve Angelina Jolie nihayet boşanıyor.
30.03.2024 Dünya
Bitmeyen hayalet avı
Bitmeyen hayalet avı “Ghostbusters” serisinin beşinci filmi “Hayalet Avcıları: Ürperti”; mizahtan ziyade Bill Murray ve Dan Aykroyd’un perdedeki varlığıyla yüzleri gülümsetiyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
Ruju bile satılık
Ruju bile satılık 1962’de 36 yaşındayken evinde ölü bulunan Hollywood efsanesi, oyuncu Marilyn Monroe’nun rujundan takma kirpiklerine kadar neyi var neyi yok satışa çıkarılıyor.
28.03.2024 Dünya
İmamoğlu'ndan seçim güvenliğiyle ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan seçim güvenliğiyle ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Gündem
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı!
Titanic'teki meşhur kapı rekor fiyata satıldı! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 27 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda Rose'un hayatta kalmasını sağlayan 'yüzen kapı', Hollywood Hazineleri' müzayedesinde rekor fiyata satıldı.
27.03.2024 Cadde
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum'
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum' Dünya yıldızları arasında yer alan ve 2012 yılında Adam Shulman ile nikâh masasına oturan Anne Hathaway, büyük oğlu Jonathan'a hamile kalmadan önce 2015'te düşük yaptığını açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.
26.03.2024 Cadde
Terminatör'e kalp pili takıldı! 'Biraz daha makineye dönüştüm'
Terminatör'e kalp pili takıldı! 'Biraz daha makineye dönüştüm' Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger, geçirdiği üç açık kalp ameliyatından sonra kendisine kalp pili takıldığını açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren aktör, "Biraz daha makineye dönüştüm" diyerek 'Terminatör' serisine de gönderme yaptı.
26.03.2024 Cadde
Ünlü çiftten müjdeli haber! 'Mahremiyet nedeniyle fotoğraf paylaşmayacağız'
Ünlü çiftten müjdeli haber! 'Mahremiyet nedeniyle fotoğraf paylaşmayacağız' Son olarak 'Annie' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Cameron Diaz, sekiz yıl önce Benji Madden ile hayatını birleştirmişti. Kızları Raddix'i taşıyıcı anne yoluyla kucaklarına alan ikili, müjdeli bir haber verdi.
23.03.2024 Cadde
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hollywood ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.