Huddersfield Town

Huddersfield Town

Son dakika Huddersfield Town haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Huddersfield Town gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Huddersfield Town haber sayfamızda...

Huddersfield Town

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 130 huddersfield town haberi bulunmuştur.
Bayern Münih'in hedefi Trevoh Chalobah!
Bayern Münih'in hedefi Trevoh Chalobah! Bundesliga devi Bayern Münih'in Chelsea'den Trevoh Chalobah'ı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
4.01.2024 Almanya Bundesliga
Huddersfield Town, Alex Matos'u kiraladı!
Huddersfield Town, Alex Matos'u kiraladı! Championship ekiplerinden Huddersfield Town, Chelsea'den 19 yaşındaki on numara Alex Matos'u sezon sonuna kadar kiraladı.
4.01.2024 Dünyadan Futbol
Hull City, Huddersfield Town engeline takıldı
Hull City, Huddersfield Town engeline takıldı İngiltere Championship'in 27'nci haftasında Hull City ile Huddersfield Town karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
14.01.2023 Dünyadan Futbol
Hull City'de Acun Ilıcalı gözünü kararttı! Tarihi jest
Hull City'de Acun Ilıcalı gözünü kararttı! Tarihi jest Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'den tarihi bir karar geldi. Acun Ilıcalı karar için "Taraftarımıza kayıtsız kalmadık ve bu kararı aldık' dedi.
5.01.2023 Futbol
Görüşmeler başladı! Beşiktaş'tan ayrılan Larin'in yeni adresi...
Görüşmeler başladı! Beşiktaş'tan ayrılan Larin'in yeni adresi... Beşiktaş'ın yeni kontrat görüşmelerinde anlaşma sağlayamadığı Kanadalı oyuncunun köklü kulüp ile görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
17.06.2022 Beşiktaş
Son dakika: 23 yıl sonra Premier Lig'e yükseldiler! 300 milyon  sterlin kazandılar
Son dakika: 23 yıl sonra Premier Lig'e yükseldiler! 300 milyon sterlin kazandılar İngiltere Championship play-off finalinde Huddersfield Town ile Nottingham Forest karşı karşıya geldi. Dev finali kazanan takım 300 milyon sterlinlik gelirin sahibi oldu. Dünyanın en pahalı finalinin ardından Nottingham Forest, 23 yıl sonra Premier Lig'e yükseldi. İşte son dakika haberinin detayları...
A Milli Takım'ın rakipleri Litvanya ve Lüksemburg'un aday kadrosu açıklandı
A Milli Takım'ın rakipleri Litvanya ve Lüksemburg'un aday kadrosu açıklandı A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 7 ve 14 Haziran'da biri deplasmanda, diğeri İzmir'de olmak üzere iki karşılaşma oynayacağı rakibi Litvanya'nın aday kadrosu açıklandı.
21.05.2022 Milli Takım
Luton - Huddersfıeld maçı Tek Maç ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da
Luton - Huddersfıeld maçı Tek Maç ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da İngiltere Championship'te normal sezonu altıncı sırada bitiren Luton Town, play-off yarı final ilk maçında Huddersfield Town'ı Kenilworth Road'da konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı İzle seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
13.05.2022 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: Zanka'nın yeni takımı belli oldu! Transfer açıklandı
Son dakika haberi: Zanka'nın yeni takımı belli oldu! Transfer açıklandı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford, Fenerbahçe'den ayrılan Danimarkalı oyuncu Mathias Zanka ile bir yıllık sözleşme imzaladı.
10.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 2,5 yılda 9 stoper transferi
Fenerbahçe'den 2,5 yılda 9 stoper transferi Fenerbahçe Futbol Takımı, son 2,5 yılda yaptığı stoper transferleriyle dikkati çekti.
18.01.2021 Fenerbahçe
Transfer haberleri | Fenerbahçeli Zanka'nın transfer şifresi: 25 numara
Transfer haberleri | Fenerbahçeli Zanka'nın transfer şifresi: 25 numara Kopenhag kulübü Victor Nellson’un 25 numaralı formasının 4 numara olarak değiştirildiğini duyurdu. Bu değişiklik, Fenerbahçeli Zanka’nın eski takımında giydiği formayı boşa çıkararak kendisi için yeniden hazır etme hamlesi şeklinde yorumlandı.
26.08.2020 Fenerbahçe
Leeds United şampiyonluğu da garantiledi
Leeds United şampiyonluğu da garantiledi Premier Lig'e yükselen Leeds United Championship'te de mutlu sona ulaştı.
Son dakika | Leeds United, Premier Lig'e yükseldi!
Son dakika | Leeds United, Premier Lig'e yükseldi! Leeds United, 16 yıl aranın ardından Premier Lig'e yükseldi
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti!
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti! Süper Lig'de ara transfer dönemi biterken, transferde ligin en hareketli takımları MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Hes Kablo Kayserispor oldu.
1.07.2020 Süper Lig
Vedat Muric'e milli davet
Vedat Muric'e milli davet Sarı-lacivertli ekibin forveti Vedat Muric, Kosova Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna davet edildi.  
1.07.2020 Euro 2020
Zanka: Atiba yakın arkadaşım
Zanka: Atiba yakın arkadaşım Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Zanka, "Atiba yakın arkadaşım. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Kjaer ve Atiba ile görüştüm" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı'na çağrıldı
Vedat Muriç, Kosova Milli Takımı'na çağrıldı Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Vedat Muric'e Trabzonspor maçı öncesi milli müjde geldi. Golcü futbolcu, Kosova Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Zanka'yı resmen açıkladı!
Fenerbahçe Zanka'yı resmen açıkladı! Fenerbahçe Kulübü, Danimarkalı futbolcu Mathias Jorgensen'i transfer ettiğini açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Zanka, Paris’te dehşeti yaşadı, sağ kurtuldu
Zanka, Paris’te dehşeti yaşadı, sağ kurtuldu Paris’teki terör saldırılarının ortasında kalan Fenerbahçe’nin yeni transferi Zanka, beş metre önünde bir kadının vurularak öldüğü olayda silahlı saldırganla göz göze geldi, mermilerden kaçıp ölümden döndü.  
30.06.2020 Fenerbahçe
Huddersfield'in Zanka planı ortaya çıktı!
Huddersfield'in Zanka planı ortaya çıktı! Stopere hızlıca takviyeler yapmak isteyen Fenerbahçe’de Zanka gelişmesi yaşanıyor. Huddersfield, Danimarkalı stoperden en iyi değeri alabilmek için gerekirse son ana kadar bekleyecek ve mutlaka en iyi bonservisi isteyecek.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den sürpriz stoper hamlesi! Viking...
Fenerbahçe'den sürpriz stoper hamlesi! Viking... Sarı-lacivertli yönetim, Huddersfield’ın 29 yaşındaki Danimarkalı stoperi Mathias ‘Zanka’ Jorgensen'i yakın markaja aldı. Zanka bu sezon takımıyla çıktığı 25 maçta 3 gol attı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Göztepe önceliği sol beke verecek
Göztepe önceliği sol beke verecek Spor Toto Süper Lig’de 2019-2020 sezonuna iddalı girmek isteyen Göztepe, sol bek transferinde iki oyuncuyla temasa geçti...
3.06.2019 Ege
Göztepe sol şeritte
Göztepe sol şeritte SPOR Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonuna iddialı girmek isteyen Göztepe, sol bek transferinde iki oyuncuyla temasa geçti.
30.06.2020 Göztepe
Chelsea'nin tecrübeli kalecisi Robert Green futbolu bıraktı
Chelsea'nin tecrübeli kalecisi Robert Green futbolu bıraktı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen 39 yaşındaki kaleci Robert Green, aktif futbol kariyerini noktaladı.

Benzer Haber Etiketleri

Huddersfield Town ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.