Hulusi Akar

Hulusi Akar

Son dakika hulusi akar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hulusi akar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hulusi akar haber sayfamızda...

Hulusi Akar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.602 hulusi akar haberi bulunmuştur.
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi İstanbul Silivri'de husumetli olduğu şahsın bulunduğu kahvehaneye gelen bir kişi kurşun yağdırdı. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi.
16.04.2024 Haberler
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Samet (19) ile kardeşi Ahmet Can Karaaslan'ın (17) cenazeleri, toprağa verildi. 2 kardeşin bayram tatili için şehir dışında olduğu, olaydan 1 gün önce kente döndükleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
KAAN projesi etkisi
KAAN projesi etkisi Türkiye’nin savunma sanayii alanında attığı önemli adımlar ile KAAN’ın 2028’de Hava Kuvvetleri’nin envanterine alınması planı, F-16 paketi çerçevesinde ABD’den yapılacak alımları da etkiledi.
30.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay Kayseri’de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verildi. Özçelik'in 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği için para biriktirdiği belirtildi.
29.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay Kayseri'de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verilirken, acı detaylar da ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyeti temaslarda bulunmak için dün Ankara’ya geldi.
29.03.2024 Dünya
Hulusi Akar: Yapmamız gerekenleri yaptık, yapacağız
Hulusi Akar: Yapmamız gerekenleri yaptık, yapacağız TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Eyüpsultan Belediyesi ve Eyüpsultan Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları için düzenlenen iftar programına katıldı.
17.03.2024 Gündem
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de sağanak nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki ağaca çarparak alev alan otomobilde hayatını kaybeden İbrahim Atalay (34), son yolculuğuna uğurlandı.
15.03.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar'dan önemli açıklamalar! "Bu bir beka meselesidir"
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar'dan önemli açıklamalar! "Bu bir beka meselesidir" Kayseri'de Savunma Sanayi konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar "Bir savaşın içindeyiz. Savunma sanayi meselesi yatırım yapıp kar etme serüveni değil, bu bir beka meselesi" dedi.
26.02.2024 Gündem
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar: Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar: Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile komisyon üyeleri, çeşitli ziyaretler için geldiği Kayseri'de şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.
25.02.2024 Gündem
Ege Kariyer Fuarı başladı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi düzenledi
Ege Kariyer Fuarı başladı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi düzenledi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin düzenlediği Ege Kariyer Fuarı başladı. Fuarın açılışında İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay önemli açıklamalar yaptı.
21.02.2024 Gündem
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde Eskişehir’de ‘Türkiye’nin Güvenlik Politikası’ konulu programda konuşan eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kahramanmaraş depremlerinin ilk saatinden itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelinin sahada olduğunu ve aralıksız görev yaptığını belirterek, "Fakat bazı kişiler maalesef hayasızlık yapıyor, ahlaksızlık yapıyor, terbiyesizlik yapıyor, yanlış yapıyor" dedi.
12.02.2024 Haberler
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde Eskişehir’de ‘Türkiye’nin Güvenlik Politikası’ konulu programda konuşan eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kahramanmaraş depremlerinin ilk saatinden itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelinin sahada olduğunu ve aralıksız görev yaptığını belirterek, "Fakat bazı kişiler maalesef hayasızlık yapıyor, ahlaksızlık yapıyor, terbiyesizlik yapıyor, yanlış yapıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
Dünyadan uzanan yardım elleri
Dünyadan uzanan yardım elleri Büyük felaketin ardından dünyanın dört bir yanından devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları da yardım için harekete geçti. Yabancı arama kurtarma ekipleri ve yurt dışındaki yardım kampanyaları, dayanışma ruhunun önemli bir parçası oldu.
6.02.2024 Gündem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem Sivas'ın Gürün ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.01.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan Lefkoşa Büyükelçiliği'ne ziyaret
Bakan Bolat'tan Lefkoşa Büyükelçiliği'ne ziyaret Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliğini ziyaret etti.
19.01.2024 Gündem
Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı: Kaynağında yok etmeye mecburuz
Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı: Kaynağında yok etmeye mecburuz Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı: Kaynağında yok etmeye mecburuz
19.01.2024 Haberler
Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı: Kaynağında yok etmeye mecburuz
Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı: Kaynağında yok etmeye mecburuz Meclis Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Akar, "Hudutlarımızı korumak bakımından terörü kaynağında yok etme mecburiyetindeyiz" dedi.
19.01.2024 Gündem
AK Parti'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç oldu
AK Parti'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayarak, mevcut başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkan adayları olduğunu duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Şehitler ve Gazze için tek yürek
Şehitler ve Gazze için tek yürek ‘Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşü için Galata Köprüsü’nde buluşan yaklaşık 250 bin kişi teröre ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısına tepki gösterdi.
2.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hulusi Akar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.