Hüseyin Eroğlu

Hüseyin Eroğlu

Son dakika hüseyin eroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hüseyin eroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hüseyin eroğlu haber sayfamızda...

Hüseyin Eroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.761 hüseyin eroğlu haberi bulunmuştur.
Eski milli futbolcu Ersen Martin son yolculuğuna uğurlandı
Eski milli futbolcu Ersen Martin son yolculuğuna uğurlandı Rahatsızlığı sebebiyle vefat eden eski futbolcu Ersen Martin'in cenazesi İzmir'de toprağa verildi. Ersen Martin'in cenazesine spor dünyasından çok sayıda isim katılım gösterdi.
21.03.2024 Diğer
Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek dönemi resmen başladı
Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek dönemi resmen başladı Bandırmaspor, teknik direktör Yusuf Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladığını açıkladı.
19.03.2024 1.Lig
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı
Yusuf Şimşek sürprizi! 1. Lig ekibiyle anlaştı Altay'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Yusuf Şimşek'in Bandırmaspor ile anlaştığı iddia edildi.
18.03.2024 1.Lig
Eyüpspor yenilgisinin ardından Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı
Eyüpspor yenilgisinin ardından Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı Bandırmaspor'da Eyüpspor yenilgisinin ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.
17.03.2024 1.Lig
Emre Belözoğlu'ndan Olimpiu Morutan cevabı! 'Keşke sözleşme problemi olmasa'
Emre Belözoğlu'ndan Olimpiu Morutan cevabı! 'Keşke sözleşme problemi olmasa' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Başakşehir'i 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
16.03.2024 Ankaragücü
Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi!
Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu dönemi sona erdi! Eyüpspor'a 3-2 mağlup olan Bandırmaspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.
16.03.2024 1.Lig
Hüseyin Eroğlu: Bizim için üzücü bir durumdu!
Hüseyin Eroğlu: Bizim için üzücü bir durumdu! Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor'a 3-2 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
16.03.2024 1.Lig
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum'
Arda Turan'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'O takımı çok özlüyorum' UEFA TV, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008'deki tarihi yarı final serüvenine dair bir röportaj dizisi gerçekleştirdi. Arda Turan'ın yorumları dikkat çekti.
29.02.2024 Milli Takım
Gisdol: Ligde kalırsak büyük iş başaracağız
Gisdol: Ligde kalırsak büyük iş başaracağız Samsunspor'un yükselişinde büyük pay sahibi olan Alman teknik adam, "Eğer ligde kalmayı başarabilirsek, çok büyük bir hikaye yazmış olacağız" dedi.
28.02.2024 Samsunspor
Hüseyin Eroğlu: Hedefimiz sezon bittiğinde Süper Lig'de olmak!
Hüseyin Eroğlu: Hedefimiz sezon bittiğinde Süper Lig'de olmak! Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
24.02.2024 1.Lig
Samsunspor'da Markus Gisdol fark yaratıyor! İstatistiklerde zirvede
Samsunspor'da Markus Gisdol fark yaratıyor! İstatistiklerde zirvede Süper Lig'de son olarak sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0 ile geçen Samsunspor, Markus Gisdol ile bambaşka bir kimliğe büründü. Puan tablosunda üst sıralara doğru tırmanışa geçen kırmızı-beyazlılar, istatistiklerde de zirveye oynamaya başladı.
24.02.2024 Samsunspor
Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş ile vedalaşıldı!
Beşiktaş'ta Umut Tahir Güneş ile vedalaşıldı! Beşiktaş, Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş'le karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı.
Hüseyin Eroğlu: Oyuncularım önemli bir karakter koydular!
Hüseyin Eroğlu: Oyuncularım önemli bir karakter koydular! Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Gençlerbirliği deplasmanından 1-0 galip ayrıldıkları maçı değerlendirdi.
19.02.2024 1.Lig
Süper Lig'e Markus Gisdol damgası! En başarılı yabancı teknik direktör
Süper Lig'e Markus Gisdol damgası! En başarılı yabancı teknik direktör Samsunspor'un Alman teknik direktörü Markus Gisdol bu sezon Süper Lig'de en başarılı yabancı teknik direktör oldu.
19.02.2024 Samsunspor
Osman Şenher'den yeni transfer yorumu: Galatasaray'a ilaç olmaz
Osman Şenher'den yeni transfer yorumu: Galatasaray'a ilaç olmaz Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Spor yazarları maçı değerlendirirken yeni transfer mercek altın alındı.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Tete ve Barış Alper Yılmaz arasında penaltı anlaşmazlığı!
Galatasaray'da Tete ve Barış Alper Yılmaz arasında penaltı anlaşmazlığı! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1’inci Lig ekiplerinden Bandırmaspor’u ağırladı. Penaltı atışı esnasında sarı-kırmızılı futbolcular arasında anlaşmazlık yaşandı.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Bandırmaspor'u kupa dışına itti: 4-2
Galatasaray, Bandırmaspor'u kupa dışına itti: 4-2 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-2 kazanan Galatasaray adını çeyrek finale yazdırdı.
7.02.2024 Türkiye Kupası
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi!
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1inci Lig ekiplerinden Bandırmasporu ağırladı. Sarı-kırmızılı takım sahadan 4-2 galip ayrılırken Zaha'nın değişiklik tepkisi dikkat çekti.
7.02.2024 Galatasaray
Hüseyin Eroğlu iddialı: Galatasaray için kolay olmayacak
Hüseyin Eroğlu iddialı: Galatasaray için kolay olmayacak Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kupadaki Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizim de çıkışa ihtiyacımız var. İyi yoldayız. Sezon bitince Süper Lig'de olma hedefindeyiz. Kolay bir maç olmayacak" dedi.
5.02.2024 1.Lig
Turgay Karslı: Bu maç önemli bir virajdı!
Turgay Karslı: Bu maç önemli bir virajdı! Trendyol 1. Lig'in 21'inci haftasında Bandırmraspor engelini 1-0'lık skorla geçen Sakaryaspor'da teknik sorumlu Turgay Karslı açıklamalarda bulundu.
2.02.2024 1.Lig
Hüseyin Eroğlu: Daha iyi oynamamız gerekiyordu!
Hüseyin Eroğlu: Daha iyi oynamamız gerekiyordu! Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Sakaryaspor'a 1-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
2.02.2024 1.Lig
Bandırmaspor evinde gol yağdırdı: 6-0
Bandırmaspor evinde gol yağdırdı: 6-0 Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Bandırmaspor evinde karşılaştığı Giresunspor'u 6-0 mağlup etti.
28.01.2024 1.Lig
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! Vedalar peş peşe Süper Lig'de geride kalan 17 haftanın ardından 18 teknik direktör veda etti. Süper Lig'deki görevinden ayrılan son isimler Nuri Şahin ile Servet Çetin oldu.
30.12.2023 Süper Lig
Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu dönemi başladı!
Bandırmaspor'da Hüseyin Eroğlu dönemi başladı! 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da Taner Taşkın'dan boşalan teknik direktörlük görevine Hüseyin Eroğlu getirildi.
26.12.2023 1.Lig
Samsunspor, Markus Gisdol ile 4 maçta 7 puan topladı
Samsunspor, Markus Gisdol ile 4 maçta 7 puan topladı Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu'nun yerine göreve getirilen Alman teknik adam Markus Gisdol, Süper Lig'de çıktığı 4 karşılaşmadan 7 puan topladı.
9.11.2023 Samsunspor

Benzer Haber Etiketleri

Hüseyin Eroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.