Hydrafacial ile Tazelenin!

Hydrafacial yüz, boyun ve dekolte bölgelerinde cildi sağlıklı bir biçimde gençleştiren ve görünümünü iyileştiren ileri teknoloji bir cilt bakımı uygulamasıdır.

Hydrafacial sisteminde, temizleme, soyma (peeling), ciltteki kir ve sağlıksız unsurları tahliye etme, nemlendirme ve antioksidan koruma uygulamaları eş zamanlı olarak yapılarak temiz, sağlıklı ve harika bir cilt görünümü sağlanır, üstelik konforlu ve sonuç için beklemek gerekmeden!

Hydrafacial‘ın hemen her cilt tipine uygun ve geniş kullanım alanı olan bir uygulama olması, bu uygulamanın dünyada çok popüler ve yaygın kullanılan bir cilt bakım uygulaması olarak tercih edilmesini sağlamıştır.

Haberin Devamı

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Hydrafacial “vortex teknoloji” olarak adlandırılan özel bir ileri teknoloji sistemi ile çalışır. Bu sistem, hızla dönen bir vakum mekanizmasıyla hem çekme hem de zerk etme kuvveti oluşturan bir sistemdir.

Hydrafacial uygulaması dört ana aşamadan oluşur: Temizleme, soyma (hydrapeeling) , serum infüzyonu ve LED terapi uygulaması.

Temizleme aşaması ve hydrapeeling ile bilinen peeling uygulamasının vakum ile daha etkili bir şekilde uygulanması olan soyma aşaması birlikte çalışarak, cilde nüfuz etmiş olan kiri, ölü hücreleri ve sağlıksız birikintileri uzaklaştırır.

Bu uygulamada, hassas bir hydradermabrazyon yöntemi ile cilt gözeneklerine vakum uygulanarak zararlı unsurlar dışarı alınırken, nemlendiren, ışıltı veren ve koruyucu aktif maddeler gözeneklerden içeri verilir.

Hydrafacial uygulaması sırasında, kişinin cilt yapısına ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan antioksidan, nemlendirici, besleyici ve canlandırıcı özellikte serumlar kullanılarak serum infüzyonu uygulanır.

Siyah nokta, akne, sivilce, yağlanma ya da geniş gözenekler için özel olarak hazırlanan serumlar ile cildin ihtiyaçları giderilir. Nemlendirme amacıyla ise yine nemlendirici, hyalüronik asit, antioksidan ve peptit içeren özel karışımlar kullanılır.

‘LED Terapi’ olarak adlandırılan aşama tamamen cilt yapısına bağlı olarak tedavi sürecine eklenir. Akne tedavisinde mavi ışık ile cilt uyarılır ve akneyi oluşturan bakteriler yok edilir. Kırışıklık tedavisinde ise kırmızı ışık ile cilt ve beraberinde kolajen lifleri uyarılarak cildin sıkılaşması sağlanır.

Haberin Devamı

Avantajları

Hydrafacial ciltte tahrişe sebep olmayan bir uygulamadır. Dahası uygulama sırasında sanki serin bir fırça yüzünüzde dolaşıyor hissi dışında rahatsız edici hiçbir his yaratmayan ağrısız, konforlu ve gevşeme hissiyle sonlanan bir deneyimdir.

Hydrafacial, her mevsimde uygulanabilir ve uygulama sonrasında güneşten korunmaya bile gerek kalmaz. Uygulamadan hemen sonra makyaj yapılabilir, günlük hayata dönebilirsiniz.

Her yaştan kişinin cildine uygulanabilen bu teknik cildin ihtiyacına göre birden fazla seans şeklinde uygulanabilir. Tavsiye edilen uygulama şekli haftada bir olmak üzere dört ya da altı seanstır. Aylık olarak tekrar edilmesi sağlanan iyi sonucun devamlılığını sağlar.

Davetler ve düğünler gibi özel günlerde arzu edilen canlı ve ışıltılı bir görünüm için, programın öncesinde yapılacak tek seanslık uygulama mükemmel bir seçenektir.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Şükrü Yazar

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.drsukruyazar.com

Instagram: @drsukruyazar

Facebook: @drsukruyazar

YouTube - Prof. Dr. Şükrü Yazar