İbrahim Erkal

İbrahim Erkal

Son dakika İbrahim Erkal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İbrahim Erkal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İbrahim Erkal haber sayfamızda...

İbrahim Erkal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 547 ibrahim erkal haberi bulunmuştur.
‘Özgürlük bize altın tepside sunulmadı’
‘Özgürlük bize altın tepside sunulmadı’ Türkiye’nin sıkıntılı dönemlerin ardından bugünlere geldiğini vurgulayan Erdoğan, “Hangi kazanımın hangi bedeller ödenerek elde edildiğini milletimiz biliyor. Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor” dedi.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Gündem
‘Usta’ şiirine Erdoğan yorumu
‘Usta’ şiirine Erdoğan yorumu Yılmaz Erdoğan, 11 Mayıs 2017’de vefat eden İbrahim Erkal’ın ‘Usta’ şiirini seslendirerek sevenlerine sürpriz yaptı.
12.03.2024 Cadde
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi!
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi! Üç bölümden oluşan İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünün en büyük sürprizi Yılmaz Erdoğan oldu. Erdoğan, merhum sanatçının İbrahim Erkal'ın yazdığı 'Usta' şiirini yeniden seslendirdi.
11.03.2024 Cadde
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil!
Emine Ün: Boş oturmak bana göre değil! Emine Ün, Almanya'dan gelen yeğeniyle Nişantaşı City's'te görüntülendi. Yaptığı işlerden bahseden oyuncu, "İki oyun ve set. Yoğun çalışıyorum ama boş oturmak bana göre değil" diye konuştu.
6.03.2024 Cadde
Emine Ün: Kızımla yaş farkımız belli olmuyor, genç gösteriyorum
Emine Ün: Kızımla yaş farkımız belli olmuyor, genç gösteriyorum Emine Ün ve kızı Duru Kınay, önceki akşam bir etkinliğe katıldı. Gazeteciler ile sohbet eden Emine Ün, kızı Duru ile benzerliği hakkında konuştu. Ün, "Kızımla benzerliğimizi ben de çok seviyorum" dedi.
29.02.2024 Cadde
Gökhan Türkmen’den oje tepkilerine yanıt
Gökhan Türkmen’den oje tepkilerine yanıt Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki ojeyle dikkat çekmişti. Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki alan Türkmen açıklama yaptı.
20.02.2024 Cadde
‘Unutulanlar’a Altuğ yorumu
‘Unutulanlar’a Altuğ yorumu Emre Altuğ, 11 Mayıs 2017’de yaşamını yitiren İbrahim Erkal’ın ‘Unutulanlar’ parçasını yeniden yorumladı.
13.02.2024 Cadde
Gökhan Türkmen: Oje sürmeyi seviyorum
Gökhan Türkmen: Oje sürmeyi seviyorum Şarkıcı Gökhan Türkmen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tırnaklarındaki ojeyle dikkat çekmişti. Önceki gün kızlarıyla Hupalupa Eğlence Merkezi'nde zaman geçiren Türkmen, tırnaklarındaki oje ile ilgili sorulara yanıt verdi.
4.01.2024 Cadde
2023’ün müzik panoraması
2023’ün müzik panoraması Popüler müzikten yeni nesil arabeske, klasik poptan alternatif rocka, saygı albümlerinden yeniden hit olan eskilere, ‘rap-trap-hip hop’ ve türevlerine kadar rengârenk bir tablo olarak yer edindi müzik hafızamızda.
30.12.2023 Pazar
Kubat’tan ‘Canısı’
Kubat’tan ‘Canısı’ Kubat, 2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın ‘Hürmet’ albümünde yer aldı.
25.12.2023 Kültür Sanat
Babasını sadece 12 gün görebildi! İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü
Babasını sadece 12 gün görebildi! İbrahim Erkal'ın kızı Elif Su büyüdü 11 Mayıs 2017 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 49 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün, sanatçının anısına düzenlenen 'Hürmet' konseri öncesi çocukları Dilara (19), İbrahim (18) ve Elif Su (6) ile kameraların karşısına çıktı. Babası vefat ettiğinde henüz 12 günlük olan Elif Su da anlamlı gecede yer aldı.
14.12.2023 Cadde
‘50 Fifty’ Mansur’u ağırlıyor
‘50 Fifty’ Mansur’u ağırlıyor Dream Türk TV’de Emel Yalçın’ın sunumuyla ekrana gelen ‘50 Fifty’, bu hafta Zeynep Mansur’u ağırlıyor.
14.12.2023 Cadde
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu 2017 yılında hayatını kaybeden arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren sanatçının eşi Filiz Akgün, açıklamalarıyla dikkat çekti.
12.12.2023 Cadde
‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’
‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’ İbrahim Erkal’ın filmini yapmak istediklerini söyleyen eşi Filiz Akgün, çocuklarının ve insanların yanlış tanımaması için projelere sıcak bakmadığını söyledi.
12.12.2023 Cadde
Çantasından çıkan 4 şey herkesi ağlattı! Hayatını Osmanlı'ya adayan 'Zenci Musa'
Çantasından çıkan 4 şey herkesi ağlattı! Hayatını Osmanlı'ya adayan 'Zenci Musa' Yaklaşık 2 metrelik boyuyla girdiği her ortamda tüm dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak o sadece fiziksel olarak güçlü değildi, aynı zamanda sağlam bir karaktere de sahipti. Gönüllü olarak katıldığı Trablusgarp Savaşı'nda tanıştığı Kuşçu Başı Eşref ise hayatını tamamen değiştirdi. İşte Türk toprakları için tüm tehlikeli görevleri yerine getiren Zenci Musa'nın vefat ettiğinde çantasından çıkan ve herkesi ağlatan 4 şey.
12.12.2023 Yaşam
'Basit bir basur kanaması' dedi, canından oldu! 'Gençlerde salgın gibi görülüyor'
'Basit bir basur kanaması' dedi, canından oldu! 'Gençlerde salgın gibi görülüyor' 20 yaşında anne olan genç kadın için aslında hayat olması gerektiği gibiydi. Ancak doğumdan kısa bir süre sonra bazı şikayetler yaşamaya başladı, hiç önemsemedi. Kızı 3 yaşına geldiğinde ise işin rengi değişti. 'Doğuma bağlı basit bir basur kanaması' diyerek ötelediği ama gençlerde salgına dönen hastalık, 4 ay içinde canından etti.
12.12.2023 Genel Sağlık
‘Şarkısını söylemek bambaşka bir his’
‘Şarkısını söylemek bambaşka bir his’ Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde 10 Aralık’ta gerçekleşecek ‘İbrahim Erkal’a Hürmet Konseri’nde sahne alacak şarkıcılardan Sinan Akçıl, “’Avuçlarımda Tutamadım’ parçasını söyleyeceğim. Heyecandan gün sayıyorum” dedi.
30.11.2023 Cadde
AKM’de arabesk konseri tartışması
AKM’de arabesk konseri tartışması Arabesk müziğin sevilen isimlerinden, 2017’de hayatını kaybeden İbrahim Erkal, 10 Aralık’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek saygı gecesinde anılacak.
29.11.2023 Kültür Sanat
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması
Suç duyurusu gündem olmuştu! Gökhan Türkmen'den Elif Perinçek açıklaması İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 65 saat sonra çıkarılan ve depremin simge isimlerinden biri haline gelen Elif Perinçek'in ailesinin, depremle ilgili bestenin tanıtımı ve konserde kızlarının görüntülerinin izinsiz kullanıldığı iddiasıyla Gökhan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesi çok konuşulan olaya dair açıklama yaptı.
3.11.2023 Cadde
Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir!
Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir! 2018 yılında nikah masasına oturan Atiye, 2019'da kızı Ferah Feza'yı kucağına almıştı. Şarkıcı, geçtiğimiz aylarda da ikinci kızı Neva'yı dünyaya getirmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Atiye, daha kalabalık bir aile olmak istediklerini söyledi.
2.11.2023 Cadde
Dilara Erkal'dan babası İbrahim Erkal'ın doğum gününde duygusal kutlama
Dilara Erkal'dan babası İbrahim Erkal'ın doğum gününde duygusal kutlama 'Canısı', 'Çare Gelmez', 'Sen Aldırma' ve 'De Get Yalan Dünya' gibi unutulmaz eserlere imza atan İbrahim Erkal, yaşamını yitireli altı yıl oldu. Erkal'ın eşi Filiz Akgün ve kızı Dilara, usta sanatçıcının 56. doğum gününü Instagram'da peş peşe paylaştıkları fotoğraflarla kutladı.
10.10.2023 Cadde
Atiye’den 'Unutmayacağım' eseri
Atiye’den 'Unutmayacağım' eseri Atiye, 2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın ‘Hürmet’ albümünden ‘Unutmayacağım’ eserini seslendirdi.
30.09.2023 Cadde
Gökhan Türkmen, İbrahim Erkal'ı andı!
Gökhan Türkmen, İbrahim Erkal'ı andı! Gökhan Türkmen, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, altı yıl önce yaşamını yitiren sanatçı İbrahim Erkal'ı unutmadı.
8.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Erkal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.