Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İbrahim Tatlıses’ten 'evlilik teklifi' düzeltmesi

Türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından hakkında çıkan evlilik haberleri hakkında düzeltme yaptı.

|

"Eski eşi Ayşegül Yıldız’a evlilik teklifinde bulunacağı" haberleriyle gündeme gelen İbrahim Tatlıses, instagram hesabı üzerinde önemli bir açıklama yaptı.

Daha önce 5 kez evlenen 66 yaşındaki türkücü, “Kızım Elif'in annesi Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifim olacak. Ayşegül'e aşık değilim, ama kızımın annesiyle evlenmek istiyorum” şeklinde bir ifade kullanmadığını ifade etti.

İbrahim Tatlıses'in açıklaması şöyle:
"Geçtiğimiz günlerde verdiğim röportajda, ‘Şu an aşık mısınız?’ diye bir soru soruldu, ben de 'Şu an aşık değilim' dedim. Sonra ‘Evlenmeyi düşünür müsünüz?’ diye sordular, 'Evet' dedim. Şimdi siz olayı Ayşegül Hanım'ı sevmiyoruma nasıl bağladınız merak ettim. Nasıl konuşuyorsunuz? Bu da başka bir yanlış, insan sevmediği insanla 19 yıl nasıl birlikte olur? Ayşegül Hanım Elif'imin, altın ufağımın anasıdır. Sevmemek, saymamak mümkün mü, şimdi sorarım sizlere. Benim sevgim bakidir. Saygılarımla"

AYŞEGÜL YILDIZ'DAN CEVAP

İbrahim Tatlıses'in bu açıklamalarından sonra tüm gözler Ayşegül Yıldız'a çevrildi. Yakın çevresine usta sanatçının açıklamaları karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını ifade eden Yıldız'ın, "İbrahim Bey çocuğumun babası. Aramızdaki sevgi, saygı her daim var olacaktır. Ancak iş yeniden evliliğe gelince, bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim" dediği öğrenildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.