İddia

İddia

Son dakika iddia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iddia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iddia haber sayfamızda...

İddia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 165.476 iddia haberi bulunmuştur.
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu!
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu! Brentford'ın yıldızı Ivan Toney'in Manchester United'dan istediği maaş ortaya çıktı.
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış!
Premier Lig devlerinde Benjamin Sesko için kıyasıya yarış! Chelsea, Arsenal ve Manchester United'ın Benjamin Sesko ile ilgilendiği iddia edildi.
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Haberler
Sakarya'da dehşet! Market çalışanına kurşun yağdırdı
Sakarya'da dehşet! Market çalışanına kurşun yağdırdı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde marketin reyon kısmında çalışan bir kişi kurşunların hedefi oldu. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
18.04.2024 Haberler
Sakarya'da dehşet! Market çalışanına kurşun yağdırdı
Sakarya'da dehşet! Market çalışanına kurşun yağdırdı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde marketin reyon kısmında çalışan bir kişi kurşunların hedefi oldu. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirdi. Kesim için bekletildiği değerlendirilen 3 at ise ahırda bulundu.
18.04.2024 Gündem
Şırnak'ta taciz iddiası ile tutuklanan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı
Şırnak'ta taciz iddiası ile tutuklanan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı Şırnak'ta 12 Nisan'da bir kadını taciz ettiği iddiası ile darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı Ölen amcasıyla bankadan kredi çekmek isteyen kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Amcasını tuvalette dahi kontrol edip bankaya götüren ve ölü olduğunun farkında olan kadın gözaltına alındı. Bir gün önceki kayıtlarda ise yaşlı adamın kolunu ve kafasını hareket ettirebildiği görüldü.
18.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar?
İran-İsrail savaşından kim karlı çıkar? Karşısında Filistinliler değil de İran olduğunda, Arap ülkeleri de dahil büyük bir destek aldığını gören Netanyahu’nun İran ile gerilimi daha da artırması için iyi gerekçeleri bulunuyor.
18.04.2024 Dünya
Bu kez annesini arıyor
Bu kez annesini arıyor Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, bu kez de annesini bulmak için Müge Anlı’nın programına katıldı.
18.04.2024 Cadde
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Slovakya Başbakanı Robert Fico: Ruslar Kırım, Donbas ve Luhansk'tan asla vazgeçmeyecek
Slovakya Başbakanı Robert Fico: Ruslar Kırım, Donbas ve Luhansk'tan asla vazgeçmeyecek Slovakya Başbakanı Robert Fico, sınırların dokunulmazlığı ilkesinin uluslararası hukukun güzel bir teorisi olduğunu ancak Ruslar'ın Kırım'dan asla vazgeçmeyeceklerini, Donbas ve Luhansk'tan asla çıkmayacaklarını söyledi.
17.04.2024 Dünya
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! Kurtarma çalışmaları sürüyor
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! Kurtarma çalışmaları sürüyor Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında bazı kişilerin göçük altında kaldığı ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı.
17.04.2024 Haberler
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti
Çanakkale’de su yolu kazısı sırasında toprak kaydı! 2 kişi hayatını kaybetti ​Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, hayır çeşmesi için su yolu kazısı yapıldığı sırada meydana gelen toprak kaymasında devam eden çalışmalarda Sefer Arslan'ın cansız bedenine ulaşılırken, göçük altından 3.5 saat sonra çıkarılan Tahir Ödemiş de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
17.04.2024 Gündem
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı İzmir'de 19 yıldır yaşadığı apartmanın görevlisi Maşallah Baltacı (47) tarafından darbedildiğini iddia eden site sakini Aysun Bodur (55), sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, darp raporu alıp, apartman görevlisinin işine son verilmesini isterken, Baltacı ise hakkındaki iddiaları reddetti.
17.04.2024 Gündem
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

İddia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.