SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İdrar kaçırma problemleri için ameliyatsız çözüm

İdrar kaçırma ve vajinal kuruma gibi problemler için ameliyatsız, hızlı, güvenilir ve acısız bir lazer yöntemi mümkün. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayfer Aydın anlatıyor:

|

Kadınlar zaman içerisinde doğum, yaşlanma, hormonsal değişiklikler ve kilo değişimleri nedeniyle idrar kaçırma ve vajinal kuruma gibi ciddi problemlerle karşılaşabiliyor. Bu sorunlar için ameliyatsız, hızlı, güvenilir ve acısız bir lazer yöntemi var... Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayfer AydınFraxis Gynolaser'i anlattı...

Vajinal dokuda kas güçsüzlüğü, kollajen ve esneklik kaybı gibi anatomik değişiklikler genellikle idrar kaçırmaya, vajinal kurumaya ve cinsel ilişki esnasında yetersiz hatta acı veren bir hisse bile yol açabilir, bu da kadınların yaşam kalitesini olumsuz etkiler. Fraxis Gynolaser bu soruları yaşayan kadınlar için hızlı, güvenilir, ameliyatsız ve anestezi gerektirmeyen, uzun bir iyileşme süreci olmayan, acısız, ayakta yapılabilen kapsamlı bir tedavi seçeneği sunuyor.

İdrar kaçırma nedir?

İdrar kaçırma, karın içi basıncında gerçekleşen basit bir artış dolayısıyla idrar sızıntısı olması durumudur. Uretra kapanma mekanizmasının gerektiği gibi çalışmamasından da kaynaklanabilir.

İdrar kaçırma genellikle karın içi basıncının arttığı örneğin; öksürmek, hapşırmak, gülmek ya da ağır cisimler kaldırmak gibi çeşitli aktiviteler sırasında olur. Bu durum eskiden ameliyat ile çözülürdü.

Memede sivilce neyin belirtisi?

Ancak ameliyatın anesteziden başlamak üzere çok sayıda komplikasyonları vardır. Fraxis Gynolaser ile,idrar torbasının kapanma noktasındaki ana stres bölgesini güçlendiren uretra altındaki ve idrar torbasının altındaki bölgelerde yeni kolajen sentezi sağlanarak o bölge güçlendirilir ve idrar kaçırma problemi ortadan kalkar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.