Denizli İhh Sevindirmeye Devam Ediyor

İhh Sevindirmeye Devam Ediyor

22.09.2018 - 12:50 | Son Güncellenme:

.

İhh Sevindirmeye Devam Ediyor

DENİZLİ (AA) - Denizli İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneğince (İHH) 50 yetim öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Haberin Devamı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ve okulların açılması dolayısıyla Denizli İHH tarafından hayırseverlerin katkısı ile yetim öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

"Yetim çocuklarımıza kırtasiye yardımı-Bir küçüğün büyük hayallerine" adıyla başlatılan kampanya kapsamında hayırseverlerin katkısı ile 50 yetim öğrencinin kırtasiye ihtiyaçları karşılandı.

Denizli İHH Teşkilat Başkanı Hilmi Efe, yetimleri, mazlumları ve kimsesizleri sevindirmeye devam ettiklerini belirterek, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla yetim öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattıklarını ifade etti.

"İşimiz gücümüz iyilik, güzellik" ilkesiyle "dünyayı iyilik kurtaracak" demeye devam ettiklerini dile getiren Efe, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Bizler, yardımsever ve kadirşinas Denizli halkımızın destekleriyle, yetim ve mazlumların daima yanlarında olan Denizli İHH olarak bugün bunlardan birisini daha yaptık elhamdülillah. Yetimlerimiz söz konusu olduğunda hemen Gençlik Kollarımız, Hanım Kollarımız, Denizli İHH'mızla yollara düştük. 50 yetim öğrencimizin kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını karşıladık çok şükür. Bizlere bu konuda yardımlarını esirgemeyen yardımsever Denizli halkımıza yeryüzü mazlumları adına teşekkürlerimizi sunarız. Allah bu hayra vesile olan herkesten razı olsun. Gelin, iyilikle gönüller yapmaya devam edelim. Benim de bir katkım olsun diyen gönüllü kardeşlerimizi Denizli İHH ofisimize bekliyoruz."

Yazarlar