İkinci Yarı

İkinci Yarı

Son dakika ikinci yarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ikinci yarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ikinci yarı haber sayfamızda...

İkinci Yarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.748 ikinci yarı haberi bulunmuştur.
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz!
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz! Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam
ÖZEL | Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu! İşte kasaya girecek dev rakam Okan Buruk’un ilk teknik direktörlüğünde takıma girmekte bile zorlanan, Rezerv Lig’de şans bulan Barış Alper Yılmaz, 1.5 yılda değerine değer kattı. Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olması beklenen futbolcudan beklenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
17.04.2024 Galatasaray
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza eleştiri: İnanılmaz düşüş yaşıyor! Sebebi bilinmiyor Yorumcu Mehmet Özdilek, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın Alanyaspor deplasmanında aldığı farklı galibiyeti değerlendirirken, yıldız oyuncuya eleştiri getirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri!
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 Diğer
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Krunic ve Batshuayi cevabı Süper Lig'de Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla zirveye oturan Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim
Beşiktaş'ta Fernando Santos'la yollar resmen ayrıldı! İşte takımın başındaki yeni isim Beşiktaş kulübü Teknik Direktör Santos ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak isim belli oldu.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş taraftarından Santos'a tepki! Sergen Yalçın sesleri
Beşiktaş taraftarından Santos'a tepki! Sergen Yalçın sesleri Süper Lig'de Samsunspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta 1-1'lik skor sonrası Santos istifaya davet edildi.
13.04.2024 Beşiktaş
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba!
Ercan Güven'den Olympiakos-Fenerbahçe maçı sonrası yıldız oyuncuya tepki: Artık yokum demişti gitmiş galiba! UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’a 3-2 mağlup oldu. Mücadele sonrası karşılaşmayı Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti!
Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti! Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Dusan Tadic: Bu sonuçtan dolayı mutlu değiliz!
Dusan Tadic: Bu sonuçtan dolayı mutlu değiliz! Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Olympiakos maçının ardından konuştu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Xavi Hernandez: Paris Saint Germain hala eşleşmenin favorisi!
Xavi Hernandez: Paris Saint Germain hala eşleşmenin favorisi! Paris Saint Germain'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Barcelona'da teknik direktör Xavi Hernandez açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Luis Enrique: Barcelona'ya büyük bir istekle gideceğiz!
Luis Enrique: Barcelona'ya büyük bir istekle gideceğiz! Barcelona'ya 3-2 mağlup olan Paris Saint Germain'de teknik direktör Luis Enrique açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Hakan Kutlu: Bu sezon için belirleyici bir maç olacak!
Hakan Kutlu: Bu sezon için belirleyici bir maç olacak! Göztepe deplasmanından 3-0 mağlup ayrılan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Sinan Kaloğlu: Hakemler bizlerle iletişim haline olabilirler!
Sinan Kaloğlu: Hakemler bizlerle iletişim haline olabilirler! Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, Adanaspor maçının ardından konuştu.
7.04.2024 1.Lig
Kemal Kılıç: Mücadelemize devam edeceğiz!
Kemal Kılıç: Mücadelemize devam edeceğiz! Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.
7.04.2024 1.Lig
Yalçın Koşukavak: Futbol böyle bir oyun!
Yalçın Koşukavak: Futbol böyle bir oyun! Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Sakaryaspor maçının ardından konuştu.
6.04.2024 1.Lig
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız!
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız! Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
Çağdaş Atan, Emirhan İlkhan'ın değerini açıkladı!
Çağdaş Atan, Emirhan İlkhan'ın değerini açıkladı! Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
4.04.2024 Basaksehir
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Yarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.