İlginç

İlginç

Son dakika ilginç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilginç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilginç haber sayfamızda...

İlginç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71.222 ilginç haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu'
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu' 'Kara Şövalye Yükseliyor', 'Aşk Sarhoşu' ve 'Acemi Prenses' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Anne Hathaway, kariyerinin başlarında yaşadığı bir olayı anlatmasıyla gündeme geldi. Yaklaşık 20 yıl önce rol arkadaşının seçilebilmesi için bir günde birçok aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf eden ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Cadde
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi
Moskova'da kritik görüşme! Aliyev ile Putin bir araya geldi Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
22.04.2024 Dünya
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var Öngörüleri bir bir tutan popüler dizi, 'her şeyi bilmesiyle' tüm dünyada nam saldı. Sevenlerini asla hayal kırıklığına uğratmayan yapımın, 2024 ve geleceğe dair yeni tahminleri ortaya çıktı. Ürkütücü listede 'savaş' ve 'seçim' tahminleri öne çıkıyor.
22.04.2024 Dünya
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım'
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım' Meslektaşı Catherine Zeta-Jones'la (54) 2000 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Hollywood yıldızı Michael Douglas (79), kendisini üniversite kampüsünde 20'li yaşlarındaki çocuklarıyla görenlerin bazen baba değil, dede sandıklarını söyledi.
22.04.2024 Cadde
Soğuk Pınar’da rekor denemesi
Soğuk Pınar’da rekor denemesi Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, 2 bin 550 rakımlı Ilgar Dağı geçidinde, soğuk pınar çeşmesinde buz gibi akan suyun altında elini 20 dakika tutarak rekor kırdı.
22.04.2024 Haberler
Vali yardımcısı 20 dakikada rekor kırdı!
Vali yardımcısı 20 dakikada rekor kırdı! Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, 2 bin 550 rakımlı Ilgar Dağı geçidinde 20 dakikada rekor kırdı.
22.04.2024 Gündem
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 21 Nisan 2024 Pazar burç yorumu
20.04.2024 Astroloji
Şehre inen domuz sürüsünü hortumla böyle serinletti
Şehre inen domuz sürüsünü hortumla böyle serinletti İzmir'in Bornova ilçesinde şehre inen yaban domuzları, yeşillik alanı hortumla sulayan bir vatandaş tarafından serinletildi. Hortumdan gelen suyla serinleyen domuzlar, keyif dolu anlar yaşadı.
20.04.2024 Haberler
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı Yaşadıkları dolu dizgin aşk sonrası dünyaevine girmeye hazırlardı. Ancak gelinin ailesinin akılalmaz bir şartı vardı. Yıkılan damadı ise, tahmin edilemez bir 'sürpriz' bekliyordu.
20.04.2024 Dünya
‘Taktiğim altıncı ayda ayrılmak’
‘Taktiğim altıncı ayda ayrılmak’ Hazal Subaşı, aşk hayatına dair ilginç bir itirafta bulundu.
20.04.2024 Cadde
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları
20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu - Günlük burç yorumları Sürprizler ve beklenmedik olaylar ! 20 Nisan 2024 Cumartesi burç yorumu
19.04.2024 Astroloji
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi!
Beşiktaş'a teknik direktör değişiklikleri 3 puan getirdi! Beşiktaş, teknik direktör değişimi yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçın tamamını kazandı.
19.04.2024 Beşiktaş
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Ortaya çıkan ilginç görüntü kameraya böyle yansıdı.
19.04.2024 Haberler
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Ortaya çıkan ilginç görüntü kameraya böyle yansıdı.
19.04.2024 Gündem
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak Bilim insanı, 8 aylık macerası boyunca balıkçılık ve adacıktaki bitki kaynakları sayesinde besin ihtiyacını karşılayacak.
19.04.2024 Dünya
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
20.04.2024 Cadde
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Paylaşımlarıyla tepki toplamıştı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk pozları
Paylaşımlarıyla tepki toplamıştı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk pozları Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın diline düşmüştü. Ünlü oyuncu gelen tepkiler sonrası özür dilemişti. Kaygılaroğlu, son olarak sevgilisiyle verdiği romantik pozlarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk!
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe'de Dusan Tadic mücadele öncesi konuştu.
17.04.2024 Konferans Ligi
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!'
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!' Engin Altan Düzyatan, doğal kaynakların hızlı tüketimi ve plastik kullanımının aşırı yaygınlaştırılmasına tepki çekmek amacıyla 'Sen de Fark Et' isimli bir belgesel çekti. Tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, belgeselin hazırlık ve çekim aşamasında ilginç bir görüntüyle karşılaştığını dile getirdi.
18.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İlginç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.