İlhan Parlak

İlhan Parlak

Niğde Türk Futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Karabükspor'da forma giymektedir.     Kulüp kariyeri Profesyonel futbolculuk kariyerine 2004 yılında Yerköyspor'da başladı. 2005-06 sezonunun 32. haftasında oynanan Kayserispor - Sivasspor maçının 7. saniyesinde attığı golle Süper Lig Tarihinin en kısa sürede gol atan Futbolcusu ünvanını alarak tarihe geçmiştir. 2008 yılı France Football dergisinin gelecek vaat eden 20 futbolcu sıralamasında bulunmuştur. 2009-2010 sezonunda Özer Hurmacı'nın Fenerbahçe'ye transferi ile Fenerbahçe bu transferde belli miktar bir para ve takas olarak İlhan'ı ve Özgür Çek'i Ankaraspor'a vermiştir. 22 Ekim 2009 tarihinde bir sezonluğuna MKE Ankaragücü'ne kiralandı ve 23 Temmuz 2010 tarihinde bir sezonluğuna Kardemir Karabükspor'a kiralandı. 2011-2012 sezonunda Ankaraspor'un Bank Asya 1.Lig'e geri dönmesiyle Ankaraspor'a geri dönmüştür. Fakat Ankaraspor yaşadığı karmaşık durumdan dolayı İlhan Parlak'ı Ankaragücü'ne 1+1 yıllığına kiralamıştır. Ankaragücü'nde yaşanan maddi sorunlar nedeniyle sözleşmesi birkaç gün sonra fesh edilmiştir. Bunun üzerine transfer dönemi kapanmadan tekrar bir sezonluğuna Karabükspor'a kiralandı.Karabükspor da oynadıı ilk sezonda yedek kalmıştır.İkinci sezonunda ise takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştır.Üçüncü sezonunda ise ilk yarıda Fenerbahçe Galatasaray ve Trabzonspor deplasmanda attığı gollerle dikkat çekmiştir.

İlhan Parlak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 962 ilhan parlak haberi bulunmuştur.
İlhan Parlak'tan emeklilik kararı!
İlhan Parlak'tan emeklilik kararı! Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan İlhan Parlak, profesyonel futbol kariyerini noktaladı.
14.09.2023 Süper Lig
Bucaspor, Tarık Çamdal ve İlhan Parlak'ı transfer etmek istiyor
Bucaspor, Tarık Çamdal ve İlhan Parlak'ı transfer etmek istiyor TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bucaspor, Tarık Çamdal ve İlhan Parlak'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.
18.08.2023 2.Lig
Ankaragücü, Kayserispor deplasmanında tek golle galip
Ankaragücü, Kayserispor deplasmanında tek golle galip Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Kayserispor, Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu.
3.06.2023 Kayserispor
Alanyaspor, Kayserispor'u deplasmanda mağlup etti!
Alanyaspor, Kayserispor'u deplasmanda mağlup etti! Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Müsabakayı konuk ekip Alanyaspor 4-0'lık skorla kazandı.
20.05.2023 Kayserispor
Galatasaray'dan Kayserispor'a 6 fark! İki penaltı ve kırmızı kart kararı
Galatasaray'dan Kayserispor'a 6 fark! İki penaltı ve kırmızı kart kararı Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı Galatasaray 6-0'lık skorla kazandı.
14.04.2023 Galatasaray
Berke Özer bir ilki yaşadı! Mame Thiam ve Bernard Mensah şov yaptı
Berke Özer bir ilki yaşadı! Mame Thiam ve Bernard Mensah şov yaptı Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Recep Uçar yönetimindeki İstanbul ekibinde Berke Özer bir ilki yaşadı. Öte yandan Kayserispor'da Mame Thiam ile Bernard Mensah şov yaptı.
10.04.2023 Kayserispor
Kayserispor - Ümraniyespor: 3-1
Kayserispor - Ümraniyespor: 3-1 Süper Lig'in 28. haftasının kapanış gününde Kayserispor sahasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar Süper Lig'de üst üste 3. maçından galip ayrıldı.
10.04.2023 Kayserispor
Fenerbahçe, Kayserispor'u eledi! Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi
Fenerbahçe, Kayserispor'u eledi! Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 4-1 mağlup etti ve yarı finalde Sivasspor'un rakibi oldu.
7.04.2023 Türkiye Kupası
Fenerbahçe, Kayseri'de 3 puanın sahibi oldu
Fenerbahçe, Kayseri'de 3 puanın sahibi oldu Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertliler deplasmanda oynadığı maçtan 2-1 galip ayrıldı.
5.03.2023 Kayserispor
Galatasaray - Trabzonspor maçında inanılmaz hata! Süper Lig tarihine geçti
Galatasaray - Trabzonspor maçında inanılmaz hata! Süper Lig tarihine geçti Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu maçın henüz 12'nci saniyesinde yapılan inanılmaz hata sonrası top ağlarla buluştu. Bu hata sonrası gelen gol Süper Lig tarihine geçti.
5.02.2023 Trabzonspor
Başakşehir, Kayserispor'a mağlup oldu!
Başakşehir, Kayserispor'a mağlup oldu! Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Kayserispor ile Başakşehir karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Kayserispor 1-0'lık skorla kazandı.
2.02.2023 Kayserispor
Gol düellosunda kazanan Kayserispor! İstanbulspor'u mağlup etti
Gol düellosunda kazanan Kayserispor! İstanbulspor'u mağlup etti Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında İstanbulspor, Kayserispor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup eden Kayserispor 3 puana uzanan taraf oldu.
29.01.2023 İstanbulspor
Kayserispor - Beşiktaş: 0-2
Kayserispor - Beşiktaş: 0-2 Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan Redmond ve Salih Uçan'ın golleriyle 2-0 falip ayrıldı.
22.01.2023 Kayserispor
Kayserispor, Antalyaspor'u uzatmalarda mağlup etti!
Kayserispor, Antalyaspor'u uzatmalarda mağlup etti! Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Kayserispor'u konuk etti. Normal süresi 0-0'lık eşitlikle sona eren maçın uzatma bölümünde Kayserispor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.
17.01.2023 Türkiye Kupası
Ankaragücü-Kayserispor: 2-1
Ankaragücü-Kayserispor: 2-1 Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Ankaragücü kendi sahasında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Kayserispor'u 2-1 yenerek moral buldu.
8.01.2023 Ankaragücü
Süper Lig'de Mbaye Diagne fırtınası! İki gol birden
Süper Lig'de Mbaye Diagne fırtınası! İki gol birden Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fatih Karagümrük, Kayserispor'a konuk oldu. Heyecan dolu maça, konuk ekip Karagümrük'te forma giyen Senegalli futbolcu Mbaye Diagne damga vurdu.
5.01.2023 Karagümrükspor
Kayserispor-Fatih Karagümrük: 2-4
Kayserispor-Fatih Karagümrük: 2-4 Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Fatih Karagümrük, Kayserispor'u deplasmanda 4-2 mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetini elde etti.
4.01.2023 Kayserispor
Gol yağmurunda kazanan Alanyaspor! Kayserispor puansız döndü
Gol yağmurunda kazanan Alanyaspor! Kayserispor puansız döndü Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Kayserispor'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Alanyaspor 3-1 kazandı.
28.12.2022 Alanyaspor
Çağdaş Atan: Aynı mantalitede çalışmaya devam edeceğiz
Çağdaş Atan: Aynı mantalitede çalışmaya devam edeceğiz Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımının antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Kayserispor
Konyaspor, deplasmanda Kayserispor'u mağlup etti
Konyaspor, deplasmanda Kayserispor'u mağlup etti Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Konyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı konuk ekip Konyaspor 2-1'lik skorla kazandı.
13.11.2022 Kayserispor
Kayserispor, Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi
Kayserispor, Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü Tur maçında Sivas Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 1-0'lık skorla mağlup eden Kayserispor, bir üst tura yükseldi.
10.11.2022 Türkiye Kupası
Çağdaş Atan: Konyaspor maçı bizim için final gibi bir maç
Çağdaş Atan: Konyaspor maçı bizim için final gibi bir maç Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 14'üncü haftasında Konyaspor ile oynayacakları maçla ilgili "Konyaspor maçı bizim için final gibi bir maç. Futbolcularla amacımız Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek araya ikinci sırada girmek" dedi.
8.11.2022 Kayserispor
Trabzonspor, Kayseri'de 3 puana uzandı
Trabzonspor, Kayseri'de 3 puana uzandı Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı Trabzonspor 2-1 kazandı.
2.10.2022 Kayserispor
Yerli futbolcuya en çok şans veren Süper Lig takımı belli oldu! İlginç Fenerbahçe detayı
Yerli futbolcuya en çok şans veren Süper Lig takımı belli oldu! İlginç Fenerbahçe detayı Spor Toto Süper Lig'de zorlu maratonun ilk 7 haftalık periyodu geride kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu, sezon başında 8+3 kuralının devam edeceğini duyurmuştu. Skorer olarak "Hangi Süper Lig takımı ilk 11'inde daha fazla yerli oyuncuya şans verdi?" sorusuna yanıt aradık. Ortaya ilginç sonuçlar çıktı. İşte detaylar...
27.09.2022 Süper Lig
Kayserispor, Hatay deplasmanında farklı galip! 4 gol, 2 penaltı ve 1 kırmızı
Kayserispor, Hatay deplasmanında farklı galip! 4 gol, 2 penaltı ve 1 kırmızı Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Hatayspor, Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka konuk takımın 4-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.
16.09.2022 Hatayspor

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Parlak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.