İlişki

İlişki

Son dakika ilişki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ilişki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ilişki haber sayfamızda...

İlişki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.505 ilişki haberi bulunmuştur.
Hande Erçel: Mekan benim değil!
Hande Erçel: Mekan benim değil! Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren, iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki tam gaz devam eden oyuncu Hande Erçel, önceki gece Armutlu'da objektiflere yansıdı.
29.03.2024 Cadde
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
Carlos Vinicius: Kesinlikle kupa bizim!
Carlos Vinicius: Kesinlikle kupa bizim! Carlos Vinicius takım halinde şampiyonluğa odaklandıklarının altını çizdi.
29.03.2024 Galatasaray
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia!
Carlos Vinicius'tan Fenerbahçe derbisi öncesinde dev iddia! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet, Süper Lig'de şampiyon olacaklarını iddia etti
28.03.2024 Galatasaray
Artan egzamaya düşman yiyecekler! Listede yine D vitamini var
Artan egzamaya düşman yiyecekler! Listede yine D vitamini var Egzama pek çok kişinin mücadele ettiği bir hastalık. Özellikle yediklerinizin de son derece etkili olduğu hastalıkta bazı yiyecekler şifalı, bazıları ise tetikleyici rol oynuyor. İşte egzama ve beslenme arasındaki ilişki!
28.03.2024 Genel Sağlık
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?'
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?' Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı'nda objektiflere takıldı. İş insanı Malkoç Sulap ile 2013-2016 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruya yanıt verdi.
28.03.2024 Cadde
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap!
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap! Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile 13 yıllık evliliğinin bitmesi sonrası gündeme gelen 'ihanet' iddiası hakkında konuştu. Yıllara maydan okuyan 43 yaşındaki güzel, jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile ilişkisini de anlattı.
28.03.2024 Cadde
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
27.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
27.03.2024 Gündem
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi
Trump'ın 'sus payı' davasında şoke eden ceza! Konuşma yasağı getirildi Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasında Yargıç Juan Merchan, konuşma yasağı getirdi.
26.03.2024 Dünya
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam!
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ceylan'ın "Çeyizler de tamam" mesajı, ikilinin evlilik yolunda olup olmadığı konusunda soru işaretleri yarattı.
26.03.2024 Cadde
Wanda Nara'dan sağlık durumu hakkında açıklama!
Wanda Nara'dan sağlık durumu hakkında açıklama! Galatasaraylı golcü Icardi'nin eşi Wanda Nara verdiği röportajda hem sağlık durumu hem de evliliği hakkında açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Galatasaray
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu
Trump’ın 'sus payı' ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının başlama tarihi belli oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump'ın yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan ceza davasının ilk duruşması için tarih belli oldu.
25.03.2024 Dünya
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme
Kılıçdaroğlu'nun 'Tunç Soyer' şaşkınlığı! Dikkat çeken görüşme İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday gösterilmemesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı Hiç kısa bir uykudan sonra uyanıp sanki onlarca yıldır uyuyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Gerçekte bu genellikle yalnızca birkaç saat sürer ancak Karolina Olsson için durum böyle değil. 14 yaşında diş ağrısıyla yattığı uykudan 46 yaşında uyanan genç kadın bakın neler yaşadı.
25.03.2024 Yaşam
1 gecede ortadan kaybolup buharlaşıyorlar! Japonlar anlattı: 'Adeta kurtuluş gibi'
1 gecede ortadan kaybolup buharlaşıyorlar! Japonlar anlattı: 'Adeta kurtuluş gibi' Kimi işini, karısını ve çocuklarını kimi anne, baba ve sevgilisini geride bırakıp bir anda kayıplara karışıyor, deyim yerindeyse buharlaşıyor. Yanlış duymadınız, 1960 yılından bu yana Japonya’da ikinci bir hayat kurmak isteyenler bu yöntemi kullanıyor, üstelik polis bile geride kalanlara yardımcı olmuyor. Peki ama bu insanlar neden 'buharlaşmak' istiyor? İşte cevabı.
24.03.2024 Yaşam
‘Dil mağarası’nın oluşturduğu hafıza
‘Dil mağarası’nın oluşturduğu hafıza Larissa Araz, ‘In Hoc Signo Vinces’te emperyalist bilim insanlarının Osmanlı’da keşfedip isimlendirdikleri hayvan türleri üzerinden hafızayı tartışmaya açıyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Haberler
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
‘Ortak aday çıkarıyorlar’
‘Ortak aday çıkarıyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde “Sorsan, ‘İttifak yapmadık’ diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı çıkartıyorlar. Şu anda yargı, bunları takip ediyor” dedi.
23.03.2024 Gündem
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme Araştırmalar; işlenmiş gıdalar, fast food yiyecekler ve asitli içeceklerin ruh sağlığını da olumsuz etkilediğini gösteriyor. Ergenlik döneminde öğrenme güçlüğü ve öfke patlamalarında fast food’un payı var.
23.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İlişki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.