İlişki Koçluğundan Bir Parça

ARZU KOÇ; Eşinle (sevgilinle) olan ilişkine 1 ila 10 arasında kaç puan verirsin, memnuniyet seviyen nedir?

DANIŞAN (Koçluk alan); 9 numara, bir sorunumuz yok bizim…

ARZU KOÇ; Peki ne yapıyorsunuz, neler yaşıyorsunuz ki bu 9 numaranın içini dolduruyorsunuz?

DANIŞAN; ? ?? !!! hımmm… dövmüyor, sövmüyor, eve bağlı…hımmm

ARZU KOÇ; Eşinin ne yapmadığını sormuyorum, eve bağlılığını da sormuyorum, sizin zihinsel, duygusal, bedensel, eylemsel paylaşımlarınızı soruyorum, eve bağlılığını değil birbirinize olan bağlarınızı soruyorum…Birbirinizi nasıl besliyor, nasıl güçlendiriyorsunuz? Nasıl gülüp, eğleniyor, nasıl birbirinizi destekliyorsunuz da bu 9 numaranın içini dolduruyorsunuz?

Haberin Devamı

DANIŞAN; Hımmm… Şimdi fark ettimd e biz bunları uzun zamandır yapmıyoruz. İkimiz de işe gidip gelip, evin düzeni için gerekli şartları yerine geitiriyoruz… Pek kavga da etmiyoruz ama birbirimizle ilgili BİZ için bir şeyde yapmıyoruz… ? ! … Puanlamayı yanlış yapmışım bizim ilişki olsa olsa 5 puan alır Aslında bizim ilişkimiz parmaklarımızın arasından kayıp gidiyormuş, şu an bunu anladım… Teşekkür ederim çok iyi bir farkındalık oldu

ARZU KOÇ; Peki sence bu ilişki kalitesini 9 a çıkarmak için hayatınıza ne girmeli, ne yapmalısınız, ne olsa birbirinizi zihinsel, duygusal, bedensel, ruhsal anlamda besliyor, güçlendiriyor olursunuz?………… Evet güzel insan, bizim yaşadığımız bu diyaloğa benzer bir durum sende de varsa, önce cevabı kendin bul sonrada partnerinin görüşünü al Yoksa ya ilişki bitecek ya da ruhsuz bir şekilde uyuşarak sadece mekan paylaşımı olarak devam edecek.

Sevgi ve sağlıkla ilerleyin…

ICF PCC Profesyonel Koç & NLP Eğitmeni

Arzu Bıyıklıoğlu

NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu

+90-543-655-50-51

www.arzubiyiklioglu.com
instagram.com/arzu.biyiklioglu/
facebook.com/arzubiyikliogluofficial/