SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İlişkilerde erkeklerin gizliden gizliye sevdiği 11 şey

Her erkeğin bekar günleri vardır ama erkekler sevdiğin birinin sıcaklığı ve şefkatiyle eve gelmeyi, her hafta sonu kulüplerde yabancılarla tanışmaya tercih ederler. İşte erkeklerin ilişkide olmayı sevdiğini gösteren 11 şey.

|

1-Ailesiyle, dostlarıyla ve iş arkadaşlarıyla sizin hakkınızda konuşmaya bayılıyor.

2-Sizi özlediğini hissettiği zamanlarda eve dönüp, size sarılıp kucaklamayı hayal edip, beklemeyi seviyor.

3-Onun fikrini sormanızı seviyor. Bu onu değerli ve işe yarar hissettirir. Onun fikirlerini dinlediğinizi görmeyi, ev işlerini halletmenize tercih eder.

4-Başkasıyla olsa garip kaçacak sessizlikleri sizinle olduğu zaman seviyor. Bu birini gerçekten tanıdığınızı ve konuşmadan sadece fiziksel varlığından bile keyif aldığını gösterir.

5-Ona istediğiniz şeyleri söylemenizi ve bunun hakkında sızlanmamanızı seviyor. Bir kadını mutlu etmek erkeklerin en başarılı olduğu konulardan biridir. Onu azarlamak yerine tatlı bir şekilde isteğini dile getirirsen ilişkiniz güzelleşir.

6-Eve geldiğinde onu sakinleştirmenizi seviyor. Uzun bir günün ardından temiz bir eve gelmeyi umut ediyor veya patronun onu kızdırmasından sonra başına masaj yapılmasını seviyor.

7-Onu desteklemenizi seviyor. Her başarılı erkeğin arkasında destekleyici bir kadın vardır. Arkanda seni tanıyan ve destekleyen birinin olduğun bilmek tarif edilemeyecek kadar harika bir duygu.

8- Her akşam rastgele biriyle takılmaktansa gerçekten sevdiği biriyle düzenli bir cinsel hayatı olmasını seviyor.

9-Yemeğinizi paylaşmayı seviyor. Gerçekten samimi olmadığı birinin tabağından yemek çalamayacağımız bir gerçek, siz yemek yerken tabağınızdan 2-3 çatal yemek çalmak ona çok keyif veriyor.

10- Aşkın ona verdiği cesareti seviyor. Aynı kişiye aşık olmak ölüm korkunuzu bile ortadan kaldırabilir. İhtiyacı olan tek şeyin senin onun yanında olduğunu bilmek, korkular yerine pozitifliklere odaklanmaktır.

11- Maço kimliğini kenara bırakmayı seviyor. Erkekler toplum içerisinde maço kimliğiyle dolaşırken, evde ortaya çıkan savunmasız versiyonları kendileri olmasına izin veriyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.