SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İlk buluşmada uzak durmanız gereken yiyecekler

İlk defa hoşlandığınız kişi ile buluşma planladınız ve bunun için karşınızdaki kişiyi olumsuz etkilemek istemiyorsanız bazı yiyeceklerden uzak durmalısınız. İşte bu yiyecekleri sizin için sıraladık...

|

İlk buluşmada, karşınızdaki kişiyi olumsuz etkilemek istemiyorsanız bazı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Özellikle yağlı, baharatlı ve sarımsak türü şeylerden uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır. Listelediğimiz yiyecekler yerine, daha taneli ve kolay yenilebilen yerde yemek yemeniz daha rahat hissetmenizi sağlayacaktır. İşte ilk buluşmada uzak durmanız gereken yiyecekler...

Pide, kebap, lahmacun

Pide, lahmacun ve kebap gibi yiyecekler çok güzeldir. Fakat ilk buluşmada ağzınızda farklı bir tat ve koku olmasını istemezsiniz. Bu yüzden bu tür yiyeceklerden uzak durun.

Soğanlı ve sarımsaklı yemekler

Soğan ve sarımsak katılmış yiyecekler, ilk buluşmada yemememiz gereken kokulu yiyeceklerdir. "Soğan ve sarımsak sosu" katılmış yemeklerden de uzak durmalıyız.

Salata, maydanoz

Yeşillikler çok sağlıklı besinler olsa da dişlerinizin arasında kalır ve bu nedenle ağız dolusu gülmenin baş düşmanıdır ve bu ilk buluşmada olmamalıdır.

Baharatlı ve acılı yiyecekler

Acıyı ve baharatı çok sevsek de karşımızdaki kişi sevmeyebilir. Ayrıca ilk buluşmada midemizde veya sindirim sistemimizde bir sorun olsun istemeyiz.

Kuru fasulye

Ülkemizin en meşhur yemeklerinden biri olsa da mideyi rahatsız etmesi ve gaz yapması kuru fasulyenin olumsuz etkilerindendir. O nedenle kendinizi daha rahat hissetmeniz için kuru fasulye tercih etmemenizi öneririz.

Hamburger

İlk buluşmada uzak durmanız gereken yiyeceklerden biri de kocaman bir hamburgerdir. Hamburgeri elle yemeniz, karşı tarafı olumsuz etkileyebilir.

Spagetti

Hepimiz makarnayı çok severiz. Fakat makarna yerken ağzımız yağ içinde kalabilir ve karşı tarafa farklı görünebiliriz. Bu yüzden maalesef makarnadan da uzak durun.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.