Ekonomi ‘İlk hat’lar Turkcell’den

‘İlk hat’lar Turkcell’den

23.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Turkcell’in dijital markası Lifecell, anne babaların çocuklarına ilk cep telefonu hattı alırken yaşadıkları endişelere son vermek için harekete geçti.

‘İlk hat’lar Turkcell’den

Operatör, ‘ilk hat’ paketi hazırladı. ‘Lifecell İlk Hattım’ ile artık aileler çocuklarına sadece güvenli bir hat değil aynı zamanda içerisinde dijital zeka, İngilizce eğitimi, okuma alışkanlığı kazandırma ve zaman yönetimi gibi çözümlerin de yer aldığı bir platform sunuyor.

Haberin Devamı

Kontrollü

‘Lifecell İlk Hattım’ sayesinde ebeveynler çocuklarının güvenli internet kullanımını kontrol edebiliyor ve aynı zamanda kimlerle görüşeceğini belirleyebiliyor.

Bu hatla internet kullanımında zaman yönetimi, reklamsız internet, kontrolsüz kullanım nedeniyle ortaya çıkacak yüksek faturaların engellenmesi gibi daha birçok özellik de anne ve babaların hizmetine sunuluyor. Pakete ek olarak çocuğum güvende özelliği sayesinde anne babalar çocuklarını merak ettiğinde bulundukları yeri kolayca öğrenebiliyor.

Faturalar tek hatta

Çocukları geleceğin dünyasına hazırlayan İlk Hattım paketinde pek çok özellik var. Tek Fatura bunlardan biri. Ebeveynler Tek Fatura özelliği sayesinde kendi Turkcell faturalı hattını çocuğun kullandığı faturalı hattıyla birleştirerek tek seferde ödeme yapabilir.

Haberin Devamı

Tek Fatura’dan yararlanmak için talimat vermek yeterli olacak. Ayrıca Turkcell Akademi ile İngilizce Eğitim de özellikler arasında. Online İngilizce derslerinden ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar.

‘İlk hat’lar Turkcell’den
Aileler için çok güvenli bir çözüm

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Ömer Barbaros Yiş, 8-14 yaş arasındaki çocukların güvenli bir şekilde iletişim hizmetlerinden yararlanabilmelerini sağlamak amacıyla yeni bir hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

‘Lifecell İlk Hattım’ ile bugüne kadar çeşitli endişeler nedeniyle çocuklarını mobil iletişimden uzak tutan ailelere bir çözüm sunduklarını belirten Yiş, “Bu hat sayesinde aileler, çocuklarının teknolojik açıdan sağlıklı bir iletişim kurmalarını ve onların teknolojinin nimetlerinden en iyi biçimde faydalanmalarını sağlayabilecek. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın yeni dijital çağa ayak uydurabilmeleri için onlara özel çözümler üretmeye devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve böylesine özel bir günde bu hizmeti çocuklarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

29 TL’ye alınıyor

Anne babalar 29 TL’ye çocukları için aylık 2 GB internet, BiP’ten BiP’e sınırsız iletişim ve her yöne 500 dakika konuşmayla 100 SMS’lik tarifeyi seçebiliyor. Bunun yanı sıra içinde internet içermeyen tarife ise 25 TL’ye sunuluyor. ‘Lifecell İlk Hattım’ı satın almak isteyen anne ve babalar, Turkcell Mağazaları’ndan başvuru yapabiliyor. İlk Hattım paketinde bulunan özellikler şöyle. Aile Profili Güvenli İnternet, Çocuğum Güvende, Zaman Yönetimi Özelliği, Reklam Engelleme Özelliği, İlk Hattım Ek Kontrolü.