İmzaladı

İmzaladı

Son dakika imzaladı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan imzaladı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan imzaladı haber sayfamızda...

İmzaladı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.497 imzaladı haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı
Fenerbahçe'nin yıldızı Olympiakos maçında izlendi! Ada devi gözlemci yolladı Fenerbahçe'nin Olympiakos'u konuk ettiği Konferans Ligi maçında flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı, Premier Lig devi tarafından tribünden takip edildi.
18.04.2024 Konferans Ligi
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya gelerek, 'Tarımsal Araştırma ve Geliştirme Alanında İşbirliği Niyet Beyanı'nı imzaladı.
18.04.2024 Gündem
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti!
Beşiktaş Ayos, Olivia Rozanski'yi transfer etti! Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ayos, Polonyalı smaçör Olivia Rozanski'yi kadrosuna kattı.
17.04.2024 Voleybol
Yeşil dönüşüm projesine imza
Yeşil dönüşüm projesine imza Tosyalı bünyesindeki boru üreticisi Tosçelik Spiral Boru, “Ren Su Boru Hattı” (RWTL) ihalesini aldı.
17.04.2024 Ekonomi
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Galatasaray'da İlkin Aydın Sultanlar Ligi tarihine geçti!
Galatasaray'da İlkin Aydın Sultanlar Ligi tarihine geçti! Sultanlar Ligi'nde Galatasaray Daikin deplasmanda Kuzeyboru ile karşı karşıya geldi. Müsabakada İlkin Aydın tarihe geçti.
15.04.2024 Voleybol
ABD kartellerden ordu kuruyor! Devlet medyası doğruladı, 10 bin kilometre öteden savaşmak için gelecekler
ABD kartellerden ordu kuruyor! Devlet medyası doğruladı, 10 bin kilometre öteden savaşmak için gelecekler Aylardır kilit durumda olan Ukrayna-Rusya arasındaki savaş için ABD yeni bir ordu kuruyor. Rus istihbaratı tarafından elde edilen ve resmi medya tarafından yayınlanan haberin detayları dünya basınında sansasyona yol açtı.
11.04.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
'Ölüm belgesini' yaşarken imzaladı! Pes dedirten şeytani plan, her şeyi itiraf etti
'Ölüm belgesini' yaşarken imzaladı! Pes dedirten şeytani plan, her şeyi itiraf etti Çalıntı kimlik bilgileri kullandı, kendi 'ölüm belgesini' düzenledi. Yakalanınca her şeyi ise her şeyi itiraf eden adamın açıklaması şoke etti.
7.04.2024 Dünya
Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Japon yıldız gündemde
Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Japon yıldız gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Hollanda'da forma giyen Japon yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların genç oyuncuyu takipte bulunduğu aktarıldı.
6.04.2024 Beşiktaş
Jesse Lingard'a hocasından ağır sözler! 'Futbolcu olduğunu düşünmüyorum'
Jesse Lingard'a hocasından ağır sözler! 'Futbolcu olduğunu düşünmüyorum' Nottingham Forest'tan kovulduktan sonra 7 ay boyunca boşta kalan Jesse Lingard, ara transfer döneminde Güney Kore'ye gitmişti. Yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde rakip oldu! Sezon sonunda boşa çıkacak Fenerbahçe ve Galatasaray'da sezon sonu için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların aynı ismin peşine düştüğü öğrenildi. Süper Lig devlerinin peşine düştüğü yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
4.04.2024 Fenerbahçe
Oylar çalındı, ortalık karıştı: Tutanakta 16 torbadan 17 oy çıktı
Oylar çalındı, ortalık karıştı: Tutanakta 16 torbadan 17 oy çıktı Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yazılar Mahallesi’nde 2 adayın yarıştığı seçimde sayım yapılırken oyların bir kısmı çalındı. Şüpheli yakalanırken, seçim sonuç tutanağına göre diğer adaya 10 oy fark atan, yeniden yapılan sayımda ise çalınan oyların tamamının kendisine ait olduğu belirlenen Şemsi Yılmaz muhtar seçildi.
4.04.2024 Gündem
Liverpool limanına Türk damgası
Liverpool limanına Türk damgası Global Yatırım Holding’in iştiraki ve kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding, Liverpool Kruvaziyer Limanı’nı portföyüne katıyor. Global Ports Holding, Liverpool limanının kruvaziyer operasyonlarını 50 yıllığına işletilmesi için Peel Ports Group’un bağlı kuruluşu The Mersey Docks and Harbour Company Ltd. ile 50 yıllık anlaşma imzaladı. Operasyonların nisan ayında devralınması planlanıyor.
4.04.2024 Ekonomi
Zelensky imzaladı: Ukrayna savaşa çağırılma yaşını düşürdü
Zelensky imzaladı: Ukrayna savaşa çağırılma yaşını düşürdü Ukrayna, asker sayısını artırmak için savaşa çağrılma yaşını iki yaş aşağı çekme kararı aldı.
3.04.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler Rusya'ya bağlı Tataristan'da Moskova yönetimi bir süredir İran tarafından sağlanan Shaded-135 kamikaze drone'larını üretiyordu. Sabah saatlerinde ise bir uçak söz konusu fabrikaya intihar saldırısında bulundu.
2.04.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler Rusya'ya bağlı Tataristan'da Moskova yönetimi bir süredir İran tarafından sağlanan Shaded-135 kamikaze drone'larını üretiyordu. Sabah saatlerinde ise bir uçak söz konusu fabrikaya intihar saldırısında bulundu.
2.04.2024 Haberler
Reklam geliri ortaya çıktı! Hadise'nin aldığı ücret dudak uçuklattı
Reklam geliri ortaya çıktı! Hadise'nin aldığı ücret dudak uçuklattı Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan Hadise, kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı son olarak, reklam anlaşmalarından aldığı ücretlerle gündeme geldi. Hadise'nin aldığı miktarlar dudak uçuklattı.
1.04.2024 Cadde
Putin kararnameyi imzaladı: 150 bin kişi zorunlu askerliğe çağırılıyor
Putin kararnameyi imzaladı: 150 bin kişi zorunlu askerliğe çağırılıyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 18-30 yaş arası 150 bin Rus'u zorunlu askerlik hizmetine çağıran kararnameye imza attı.
31.03.2024 Dünya
‘Sıfır Atık’ küresel harekete dönüştü
‘Sıfır Atık’ küresel harekete dönüştü Sıfır Atık Günü dolayısıyla BM ve UNESCO gibi kuruluşlarda etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın video mesajı da gösterildi.
30.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan emeklilere promosyonla ilgili açıklama! 'Ödemeler yapılmaya başlandı'
Bakan Işıkhan'dan emeklilere promosyonla ilgili açıklama! 'Ödemeler yapılmaya başlandı' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nevşehir'deki programının ardından Niğde Belediyesi'nin Efendibey Mahallesi'ndeki Gazi Ortaokulu bahçesinde düzenlediği iftar programına katıldı. Bakan Işıkhan, "Bu hafta başında promosyon başvuruları alınmaya başlanmıştı, başvuru yapan emeklilerimiz için dün itibariyle ödemeler yapılmaya başlandı." dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! İşte transferin önündeki tek engel
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için harekete geçti! İşte transferin önündeki tek engel Fenerbahçe'nin Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, milli futbolcuyu takımda tutmak için harekete geçtiği kaydedildi.
29.03.2024 Fenerbahçe
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan BM'de sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her gün, 2 bin çöp kamyonuna eş değer plastiği okyanuslara, nehirlere ve göllere atıyoruz. Okyanusta yüzen kıta büyüklüğünde bir plastik adasının, bu yüzyıl insanının eseri olması vicdanlarımıza sığıyor mu? Gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmzaladı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.