İncil

İncil

Son dakika İncil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İncil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İncil haber sayfamızda...

İncil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.335 incil haberi bulunmuştur.
FETİH SURESİ OKUNUŞU: Fetih Suresi  Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Diyanet Meali
FETİH SURESİ OKUNUŞU: Fetih Suresi Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Diyanet Meali İslam alemi için büyük öneme sahip olan Fetih Suresi her Müslüman bireyin ezbere bilmesi, okuması ve dinlemesi gereken surelerdendir. Gönül ferahlığı, maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulmak, dileklerinin kabul olması için Müslümanlar tarafından okunan duadır. Toplamda 29 ayetten oluşan Fetih Suresi’nin fazileti ve sırları oldukça çoktur. Peygamber Efendimizin okumayı önerdiği surelerden birisidir. Sure adını ilk ayeti 18. ve 28. ayette geçen feth kelimesinden almıştır. Fetih Suresinin kaç ayet olduğu, ilk ayeti, Arapça okunuşu, Türkçe anlamı, diyanet meali, surenin tamamı araştırılmaktadır.
7.03.2024 Bilgi Rehberi
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde kefaret ayini
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde kefaret ayini Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında yapılan silahlı saldırının ardından kefaret ayini yapıldı. Ayinin ardından kilise yeniden ibadete açıldı.
1.02.2024 Gündem
'Babamın başını kestim' diyerek video çekti! Kan donduran sözleri sonrası hızla tutuklandı
'Babamın başını kestim' diyerek video çekti! Kan donduran sözleri sonrası hızla tutuklandı Videoyu akşam saatlerinde yayınladı. ABD hükümeti ve Joe Biden başta olmak üzere sayısız komplo teorisi sıraladı. Ardından kan donduran bir hareketle başını kestiği babasının kafasını göstererek, 'federal hükümet çalışanlarına ölüm' çağrısı yaptı. Hastalıklı adam, saatler içinde tutuklanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Dünya
200 liraya davul derisi alıp, 20 milyon liraya satıyorlar! Gerçeği öğrenen savcılığa koştu
200 liraya davul derisi alıp, 20 milyon liraya satıyorlar! Gerçeği öğrenen savcılığa koştu Dolandırıcılar bu kez kullanılmış ve eskimiş davul derilerinin peşine düştü. Dolandırıcılar davul derilerine yaptıkları resimler sonrası, biçtikleri fiyat inanılmaz.
24.01.2024 Haberler
200 liraya davul derisi alıp, 20 milyon liraya satıyorlar! Gerçeği öğrenen savcılığa koştu
200 liraya davul derisi alıp, 20 milyon liraya satıyorlar! Gerçeği öğrenen savcılığa koştu Dolandırıcılar bu kez kullanılmış ve eskimiş davul derilerinin peşine düştü. Dolandırıcılar davul derilerine yaptıkları resimler sonrası, biçtikleri fiyat inanılmaz.
24.01.2024 Gündem
‘Savaşı durdurun’
‘Savaşı durdurun’ Güney Afrika, İsrail’e karşı açtığı ‘soykırım’ davasında delillerini sundu. Hukukçular, İsrailli siyasilerin Gazze’nin yok edilmesini destekleyen açıklamalarda bulunduğunu belirtirken, ihtiyati tedbir kararı istedi. İsrail ise savunmasını bugün yapacak.
12.01.2024 Dünya
Maksimum servet minimum hayat
Maksimum servet minimum hayat Serveti 100 milyar doları aşan ilk kadın olan kozmetik kraliçesi Françoise Bettencourt Meyers çok az makyaj yapıyor, lüksten hoşlanmıyor, piyano çalmayı, kitap okumayı-yazmayı ve ailesiyle vakit geçirmeyi seviyor.
31.12.2023 Dünya
Kırıkkale'de ele geçirildi! Sıradan bir İncil değil...
Kırıkkale'de ele geçirildi! Sıradan bir İncil değil... Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan operasyonda, tarihi eser niteliği taşıyan İncil ve obje ele geçirildi.
29.12.2023 Gündem
Böylesi hiç görülmedi! Ceylan derisi üzerine yazılı, değeri 10 milyon dolar...
Böylesi hiç görülmedi! Ceylan derisi üzerine yazılı, değeri 10 milyon dolar... Bursa'da ortaya çıkan 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil için önce eksper gönderip ardından da alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalandı.
26.12.2023 Haberler
Böylesi hiç görülmedi! Ceylan derisi üzerine yazılı, değeri 10 milyon dolar...
Böylesi hiç görülmedi! Ceylan derisi üzerine yazılı, değeri 10 milyon dolar... Bursa'da ortaya çıkan 1. yüzyıla ait ceylan derisinden papirüs üzerine Aramice yazılı İncil için önce eksper gönderip ardından da alışveriş için buluşan 6 tarihi eser kaçakçısı, Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalandı.
26.12.2023 Gündem
Süryanilerden 12 şehit için 'Yastayız' açıklaması
Süryanilerden 12 şehit için 'Yastayız' açıklaması Mardin’de kutlanan, Hristiyanların ilk dini bayramı olan ve Hazreti İsa'nın doğuşunu simgeleyen Doğuş (Yaldo) Bayramı, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler nedeniyle buruk geçti. Kırklar Kilisesi Başpapaz Gabriel Akyüz, "12 şehit verdik. Mutluluğumuzla birlikte aynı zamanda yas da tutmaktayız” dedi.
25.12.2023 Gündem
Hayatının 40 yılı silindi! Uyandığında 1980 yılına geri döndü
Hayatının 40 yılı silindi! Uyandığında 1980 yılına geri döndü 56 yaşındaki kadın kilise otoparkında baygınlık geçirdi, uyandığında takvimlerin 1980 yılını gösterdiğini ve sadece 18 yaşında genç bir kız olduğuna inanıyordu. Kocasını hatırlayamıyor, anne ve babasının hala hayatta olduklarını sanıyordu.
25.12.2023 Dünya
Danimarka’da Kur’an yakmak yasaklandı
Danimarka’da Kur’an yakmak yasaklandı Danimarka Parlamentosunda dün muhalefet partileri tarafından saatlerce tartışılan dini kitaplar ve kutsal yazıların halka açık alanda yakılmasını engelleyen yasa, 94 evet oyuna karşın 77 hayır oyuyla onaylanarak kabul edildi.
8.12.2023 Dünya
AK Parti'li Ünal, ABD'li Mike Johnson'ın sözlerini hatırlattı: Biz hiç o karanlığın içerisinde olmadık
AK Parti'li Ünal, ABD'li Mike Johnson'ın sözlerini hatırlattı: Biz hiç o karanlığın içerisinde olmadık AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Ünal, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson açıklamalarını hatırlatarak, Orta Çağ'ın bu olduğunu ifad etti.
20.11.2023 Gündem
'Nehirden denize kadar!' Dünyanın konuştuğu slogan ne anlama geliyor?
'Nehirden denize kadar!' Dünyanın konuştuğu slogan ne anlama geliyor? Dünyanın dört bir yanındaki protestolarda duyuldu, Filistin'e destek gösterilerinde pankartlara yazıldı. İngiltere, Avustralya ve Almanya gibi ülkelerde yasaklanan sloganın kökleri on yıllar öncesine dayanıyor. İsrail yanlılarının çarpıttığı sloganın izini sürdük.
9.11.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması
Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması Eskişehir’de İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Cemaat tarafından yakalanıp, polise teslim edilen Önder’in ifadesi şoke etti.
6.11.2023 Haberler
Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması
Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat atan saldırgandan ‘hoşgörü testi’ savunması Eskişehir’de İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Cemaat tarafından yakalanıp, polise teslim edilen Önder’in ifadesi şoke etti.
6.11.2023 Gündem
‘Halkların vicdanı bu savaşı bitirir’
‘Halkların vicdanı bu savaşı bitirir’ Kazakistan dönüşü uçakta açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’de sivil halka yönelik katliamına bir kez daha tepki gösterdi, ‘Bu savaşı halkların vicdanı sona erdirecektir’ dedi.
5.11.2023 Gündem
Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap
Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM şemsiyesinde Gazze'ye bir güç konuşlanması yönündeki senaryolarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gazze'deki saldırılara sert tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik attık." ifadelerini kullandı.
4.11.2023 Haberler
Son dakika... Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap
Son dakika... Gazze'ye 'askeri barış' gücü! Erdoğan'dan garantörlük sorusuna dikkat çeken cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM şemsiyesinde Gazze'ye bir güç konuşlanması yönündeki senaryolarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gazze'deki saldırılara sert tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik attık." ifadelerini kullandı.
4.11.2023 Gündem
Karınca Duası Okunuşu ve Anlamı: Karınca Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Faziletleri
Karınca Duası Okunuşu ve Anlamı: Karınca Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Faziletleri Karınca duası hakkında bilgi almak isteyenler, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden veya diğer internet sitelerinde araştırıyor. Karınca duasının anlamı nedir, ne için okunur? İşte tercihe göre Karınca duası Türkçe ve Arapça okunuşu...
2.11.2023 Dualar
Kenzül Arş Duası Oku: Kenzül Arş Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti Nedir?
Kenzül Arş Duası Oku: Kenzül Arş Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti Nedir? İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Kenzül Arş duası birçok ayet ve hadisin bir araya getirilmesi ile oluşan duadır. Bu yüzden okuması ve dinlemesi oldukça faziletlidir. Uzun bir dua olan Kenzül Arş sıkıntılı durumlarda ve kendini çaresiz hisseden kişilerin okuması önerilir. Sabah namazından sonra veya gece yarısı dilek için okunabilir. Kenzül Arş duası Arapça okunuşu, Türkçe anlamı ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.11.2023 Dualar
Bereket Duası (Karınca Duası) Oku: Bereket Duası Arapça Okunuşu ve Türkçe Anlamı Nedir?
Bereket Duası (Karınca Duası) Oku: Bereket Duası Arapça Okunuşu ve Türkçe Anlamı Nedir? Bereket duası yani karınca duasının kazanç temin etmek maksadı ile okunması veya kullanılması dinen caiz olmamakla birlikte Allah Teala’ya yönelik bazı hitaplar ve bereket talebinden ibarettir. Müslüman vatandaşlar dine aykırı bir yön bulunmayan bereket duasının Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı araştırıyor.
2.11.2023 Dualar
Tam 650 yıllık! Ev sahibi gözaltına alındı
Tam 650 yıllık! Ev sahibi gözaltına alındı Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, jandarmanın bir evde yaptığı aramada yaklaşık 650 yıllık el yazması İncil ele geçirildi.
2.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İncil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.