Infınıtı

Infınıtı

Son dakika Infınıtı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Infınıtı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Infınıtı haber sayfamızda...

Infınıtı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 205 ınfınıtı haberi bulunmuştur.
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
En çok satılan otomobiller belli oldu
En çok satılan otomobiller belli oldu Türkiye'de bu yılın kasım ayında en çok satılan otomobil markaları sırasıyla Fiat, Renault ve Volkswagen olurken, 2019 kasımda yüzde 34,46 olan otomobil satışlarındaki yerli payı, bu yılın kasım ayında yüzde 42,62'ye yükseldi.
4.12.2020 Uzmanpara
Kasımda en çok satılan otomobil markaları belli oldu
Kasımda en çok satılan otomobil markaları belli oldu Türkiye'de bu yılın kasım ayında en çok satılan otomobil markaları sırasıyla Fiat, Renault ve Volkswagen olurken, 2019 kasımda yüzde 34,46 olan otomobil satışlarındaki yerli payı, bu yılın kasım ayında yüzde 42,62'ye yükseldi.
4.12.2020 Ekonomi
Otomobil pazarının lideri belli oldu
Otomobil pazarının lideri belli oldu Türkiye'de temmuz ayı sonu itibarıyla en fazla satılan otomobil markası Renault oldu. En çok satılan hafif ticari araç markası da Ford olarak kayıtlara geçti.
7.08.2020 Ekonomi
Otomobilde Renault, ticaride Ford tercih edildi
Otomobilde Renault, ticaride Ford tercih edildi Türkiye'de bu yılın haziran ayı sonu itibarıyla en fazla satılan otomobil markası Renault, en çok satılan hafif ticari araç markası da Ford oldu.
10.07.2020 Ekonomi
Otomotiv satışında 4 marka nisanda "sıfır çekti"
Otomotiv satışında 4 marka nisanda "sıfır çekti" Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerinin en fazla hissedildiği nisan ayında, Türkiye otomotiv pazarında dört markadan hiç araç satılmazken, 2 marka ise birer adet araç satışı yaptı.
8.05.2020 Ekonomi
Otomotivde şubat ayının lideri Renault oldu
Otomotivde şubat ayının lideri Renault oldu Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarda bu yılın şubat ayında en fazla satış yapan marka Renault olurken, bunu sırasıyla Fiat ve Volkswagen izledi.
7.03.2020 Ekonomi
Elektrikli INFINITI Qs Inspiration tanıtıldı!
Elektrikli INFINITI Qs Inspiration tanıtıldı! INFINITI’nin elektrikli otomobil dünyası için geliştirdiği yepyeni spor sedan konsepti Qs Inspiration, Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı.
16.04.2019 Otomobil
Çılgın karışım!
Çılgın karışım! Bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı, elektriklilerden benzinli motorlu süper spor otomobillere kadar “çılgın bir karışım” sunuyor ziyaretçilere...
6.03.2019 Ekonomi
Cenevre sürpriz yapacak
Cenevre sürpriz yapacak Avrupa’nın önemli fuarlarından biri olan Cenevre, bu yıl yine konvansiyonel motorlu süper sporların yanı sıra elektrikli modellerle dikkatleri üzerine çekecek...
4.03.2019 Ekonomi
‘Citroen Türkiye’ Fransız takılacak
‘Citroen Türkiye’ Fransız takılacak Peugeot, Citroen, DS markalarının yanı sıra Opel’i de bünyesinde bulunduran Fransız PSA Grubu, Türkiye’de Citroen’in distribütörlüğünü de kendisi üstleniyor. Bu çerçevede 1995 yılından bu yana Citroen’in Türkiye distribütörlüğünü yürüten Baylas Otomotiv’in, söz konusu markanın operasyonlarını 4 Mart itibariyle sona erdireceği bildirildi.
30.01.2019 Ekonomi
Nissan 215 bin aracın geri iadesini istedi
Nissan 215 bin aracın geri iadesini istedi Nissan, ABD’de satışını yaptığı 215 bin SUV aracı yangın riski yüzünden geri iade edilmesini istedi.
21.09.2018 Otomobil
Forza Horizon 4'te yer alacak arabalar eksiksiz bir şekilde yayınlandı
Forza Horizon 4'te yer alacak arabalar eksiksiz bir şekilde yayınlandı Forza Horizon 4'te kaç tane araç var? Oyundaki araçlardan kaçını biliyorsunuz? Xbox One ve PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak Forza Horizon 4'teki tüm araçları sizler için listeledik.
19.09.2018 Oyun
‘Elektrikli’ deyip geçilemeyecekler
‘Elektrikli’ deyip geçilemeyecekler Gün geçtikçe geliştirilen ve tasarımlarıyla dikkat çekici hale gelen elektrikliler, bir zamanlar sadece “benzinli” otomobillerin katıldığı etkinliklerde de yer almaya başladı. Tıpkı Pebble Beach gibi...
26.08.2018 Ekonomi
Rusya'da dehşet verici kaza
Rusya'da dehşet verici kaza Rusya’nın Krasnodar şehrinde yaşanan trafik kazasının kan donduran görüntüleri ortaya çıktı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi. Rusya’nın Krasnodar şehrinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazası akıllara durgunluk verdi. Karşı şeritten gelen İnfiniti marka lüks araç ile kendi şeridinde normal seyirde giden Daewoo Nexia çarpıştı. Olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktığında ise gerçek ortaya çıktı. Karşı yönden gelen İnfiniti marka araç aşırı hız ve hatalı sollama yaparken kendi şeridinde ilerleyen Daewoo marka araca çarptı. Araç yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Daewoo marka aracın sürücüsü araca sıkışırken, olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri saatlerce sürücüyü aracın içerisinden çıkarmaya çalıştı. Çıkarılan sürücünün kaza sırasında yaşamını yitirdiği öğrenildi. İnfiniti marka aracın sürücüsü hafif yaralanırken, tedavisi tamamlanınca gözaltına alınarak hakkında işlem başlatılacak.
11.09.2019 Haberler
Giden gidene...
Giden gidene... Son birkaç yıldır bazı markaların fuar katılımlarını gözden geçirmeleri, yeni bir boyuta ulaştı. Önemli markalar, bu yıl Paris ve hatta gelecek yıl Cenevre fuarlarına katılmayacak...
10.06.2018 Ekonomi
Forza Motorsport 7'deki tüm araçları sizler için listeledik: 660'dan fazla
Forza Motorsport 7'deki tüm araçları sizler için listeledik: 660'dan fazla Forza Motorsport 7'de kaç tane araç var? Oyundaki araçlardan kaçını biliyorsunuz? Turn 10, yarış oyununda bugüne kadar 667 otomobilin açıklandığını söyledi. Xbox One ve PC kullanıcılarının beğenisine sunulan Forza Motorsport 7'de açıklanan tüm araçları sizler için listeledik.
1.06.2018 Oyun
Nisan ayında en çok satılan otomobiller belli oldu
Nisan ayında en çok satılan otomobiller belli oldu Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belli oldu. 2017 yılında Fiat markası Egea modeli ile birinci olurken hafif ticari segmentinde Ford markası Connnect ve Custom seçenekleri ile açık ara fark atmıştı. 2017 yılı araç satış rakamlarına dair en şaşırtıcı rakamlar Bentley’den gelmişti ve Türkiye'de diğer markalara göre en fazla büyümeyi yakalamıştı. Peki 2018 Nisan ayında en çok satılan otomobiller hangileri?
10.05.2018 Otomobil
Otomobil gaza bastı hafif ticari frenledi
Otomobil gaza bastı hafif ticari frenledi Türkiye’de bu yılın ilk iki ayında binek otomobil satışları, geçen yılın aynı dönemine oranla gaza başmış görünürken, hafif ticari araç pazarında aynı dönemde sert bir düşüş meydana geldi.
2.03.2018 Ekonomi
‘Süper’lerin keyfi de süper!
‘Süper’lerin keyfi de süper! Süper otomobil üreticileri, 2017 yılını ‘keyifli’ kapatmakla kalmadı, bazıları rekor kırdıklarını da açıkladı. Tüm dünyada milyoner ve milyarder sayılarının artmasına bağlı olarak yeni modeller ve markalarla sayıları artan “süperler”, “sınırlı sayıda” ürettikleri versiyonlarla fiyatlarını katlıyor
28.01.2018 Ekonomi
Lüks segment iyi ama ultra lüks daralıyor
Lüks segment iyi ama ultra lüks daralıyor Ultra lüks (F segmenti) araç pazarı, döviz kurlarındaki yükseliş ve ÖTV düzenlemesinin etkisiyle daralmaya devam ederken, geçen yıl F segmentindeki araç satışı 2016'ya göre yüzde 15,3 azalarak 4 bin 270'e geriledi.
7.01.2018 Ekonomi
Yeni Infiniti QX80, Dubai Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı
Yeni Infiniti QX80, Dubai Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı Araç, bu yılın sonlarından itibaren Kuzey Amerika, Asya ve Orta Doğu'da belirli Infiniti piyasalarında satılacak.
14.11.2017 Ekonomi
67. Frankfurt Otomobil Fuarı başlıyor
67. Frankfurt Otomobil Fuarı başlıyor Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından olan ve iki yılda bir yapılan 67. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı (IAA), kapılarını iki gün boyunca basın mensuplarına açtı. Almanya’nın Frankfurt kentinde 14-24 Eylül tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarın bu yılki ana teması "geleceği yaşayın" olarak belirlendi.
13.09.2017 Otomobil
Frankfurt’ta ‘yok’lama sonucu parlak değil!..
Frankfurt’ta ‘yok’lama sonucu parlak değil!.. Yarın basın günüyle kapılarını açacak Frankfurt Otomobil Fuarı, yeni modellerle olduğu kadar “katılmayan” markalarıyla da konuşulacak. Bununla birlikte fuarda, heyecan verici yenilikler mevcut...
10.09.2017 Ekonomi
Dünyanın en güvenilir otomobilleri belli oldu
Dünyanın en güvenilir otomobilleri belli oldu J.D. Power araştırma şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en güvenilir otomobilleri belli oldu. Liste, güç üretimi, gövde ve iç dayanıklılık ile aksesuar kıstasları dikkat alınarak yapılan puanlamayla belirlendi.
31.08.2017 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Infınıtı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.