İntercity

İntercity

Son dakika intercity haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan intercity gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan intercity haber sayfamızda...

İntercity

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 312 intercity haberi bulunmuştur.
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
İstanbul Park pisti acaba ne olacak?
İstanbul Park pisti acaba ne olacak? Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, İstanbul Park’ın işletme süresinin 18 Temmuz 2023 tarihinde sona erdiğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımızın büyük bir vizyonla 18 sene önce ülkemizin sporcularına kazandırdığı, cumhuriyet tarihinin en büyük spor tesisi İstanbul Park 10 yıl 10 ay 17 gündür Türk Sporu’na ve sporun her branşındaki milli sporcularının erişimine kapalı” dedi. Üçlertoprağı şöyle konuştu:
29.09.2023 Ekonomi
Togg, İntercity İstanbul Park Pisti'ne çıktı
Togg, İntercity İstanbul Park Pisti'ne çıktı Yerli otomobil Togg, İntercity İstanbul Park Pisti’ne çıktı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Formula 1 yarışlarının en heyecanlı anlarının yaşandığı start- finish düzlüğünde yerli otomobil ile yol aldı. Yazıcı, “Togg’un gerçekten performansı çok iyi. 100 kilometreye 7 saniyede ulaşmayı başardık” dedi.
13.05.2023 Ekonomi
Emre Çolak sözleşmesini feshetti! Türkiye'ye dönüyor
Emre Çolak sözleşmesini feshetti! Türkiye'ye dönüyor Kişisel nedenlerden dolayı Türkiye'ye dönme kararı alan Emre Çolak, takımı Intercity ile sözleşmesini fesih edip İspanya'dan ayrıldı.
3.05.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı! 'Teklifleri düşünüyor, kararı yakında verecek'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer savaşı! 'Teklifleri düşünüyor, kararı yakında verecek' Süper Lig'de şampiyonluk için yarışan Galatasaray ve Fenerbahçe transferde de karşı karşıya geldi. Ezeli rakipler genç yıldız için girişimlerini sürdürüyor.
14.03.2023 Galatasaray
Emre Çolak’ın futbolu bırakması 1 gün sürdü
Emre Çolak’ın futbolu bırakması 1 gün sürdü Dün sosyal medya hesabından aktif futbol kariyerini sonlandırdığını duyuran Emre Çolak, bugün yaptığı yeni paylaşımla tekrar futbol oynayacağını açıkladı.
14.02.2023 Futbol
Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu! İspanyollar şokta
Emre Çolak futbolu bıraktığını duyurdu! İspanyollar şokta Galatasaray'ın eski futbolcusu ve kariyerine İspanya'da devam eden Emre Çolak, futbolu bıraktığını açıkladı. Emre'nin bu açıklaması İspanyollarda şok etkisi yarattı.
13.02.2023 Futbol
Emre Çolak'ın yeni adresi belli oldu! Transfer resmen açıklandı
Emre Çolak'ın yeni adresi belli oldu! Transfer resmen açıklandı Göztepe'nin sözleşmesini feshettiği Emre Çolak, İspanya 3. Lig ekiplerinden Intercity ile anlaşma sağladı.
27.01.2023 Dünyadan Futbol
Günün bomba transfer haberleri (27 Ocak 2023)
Günün bomba transfer haberleri (27 Ocak 2023) Türkiye'de transfer dönemi 8 Şubat itibariyle sona erecek. Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına resmi hamleler yapıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizin için derledik...
27.01.2023 Süper Lig
Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı
Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı Formula'de sezonun bitmesinin ardından 2023 yılı için yarış takviminde Türkiye'yi ilgilendiren bir gelişme yaşanıyor.
7.12.2022 Motor Sporları
Karaismailoğlu: Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık
Karaismailoğlu: Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık Tuzla'da karla mücadele ve yol bakım makinalarının hizmete alınma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yaz ve sonbaharın ardından kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde, özellikle doğu bölgelerimizde kar yağışları etkisini göstermeye başladı. Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.
17.11.2022 Ekonomi
İstanbul 24 Saat Boostrace için geri sayım başladı
İstanbul 24 Saat Boostrace için geri sayım başladı İstanbul 24 Saat Boostrace’ için geri sayım başladı. Bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde ikincisi düzenlenecek ve sporcuların 24 saat boyunca pedal çevirecekleri yarışta Kurumsal Takım kategorisi de yer alacak. Türk Telekom çalışanları da 2 farklı takım ile şirketlerini temsil edecek.
13.09.2022 Diğer
İstanbul 24 Saat Boostrace’te pedallar kupa için dönecek
İstanbul 24 Saat Boostrace’te pedallar kupa için dönecek Bisikletseverlerin heyecanla beklediği İstanbul 24 Saat Boostrace’ Türk Telekom ana sponsorluğunda bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenleniyor.
22.08.2022 Diğer
Yüzlerce bisikletli Formula 1 pistine çıktı
Yüzlerce bisikletli Formula 1 pistine çıktı Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte yüzlerce bisikletli, Türkiye’nin Formula 1 pisti Intercity İstanbul Park’ta sürüş deneyimi yaşadı.
4.07.2022 Diğer
Dünyaca ünlü elektrikli otomobil yarışı, Türkiye’ye geliyor
Dünyaca ünlü elektrikli otomobil yarışı, Türkiye’ye geliyor Elektrikli otomobil yarışı organizasyonu FIA Elektrikli Touring Otomobilleri Dünya Şampiyonası’nın, 2022 takviminin ikinci ayağı olarak 20-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye yarışının tanıtım toplantısı Beyoğlu Belediyesi ev sahipliğinde Haliç Tersanesi’nde yapıldı.
22.02.2022 Motor Sporlari
Son dakika haberleri - Serhan Acar yazdı: Türkiye F1'i seviyor
Son dakika haberleri - Serhan Acar yazdı: Türkiye F1'i seviyor Formula 1 Türkiye’ye, Türkiye de Formula 1’e, bir kez daha çok yakıştı. Ne yazık ki açıklanan 2022 takviminde yokuz. Ama pandemi şartları dolayısıyla, belki seneye de bir şans bulabiliriz. 2 Ekim Singapur yarışının tarihini, bir kenara not ettim bile!
24.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok Formula 1 Türkiye Grand Prix’sini Mercedes takımının Fin pilotu Valtteri Bottas kazandı. Damalı bayrağı ilk gören Bottas, bu sezonun ilk, kariyerinin ise 10. zaferini elde etti. Geçen yılın şampiyonu Hamilton, 11. başladığı yarışı 5. bitirdi
12.10.2021 Motor Sporları
İstanbul yarışı büyüledi! Anlaşma için görüşülüyor
İstanbul yarışı büyüledi! Anlaşma için görüşülüyor Formula 1’de pilotlar klasmanı liderliğinin el değiştirmesine yol açan Türkiye Grand Prix’si bir kez daha sezonun gidişatına damga vuran bir yarışa sahne oldu. Milyarlarca insanın ekranlarda izlediği dev organizasyonu tüm dünya yakından takip etti
12.10.2021 Motor Sporları
FIA, Türkiye GP'deki Covid-19 vakalarını açıkladı
FIA, Türkiye GP'deki Covid-19 vakalarını açıkladı FIA, Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix'si için sürücüler, takımlar ve personeller olmak üzere toplamda 3 bin 48 kişiye yapılan Covid-19 PCR testleri sonucunda 2 kişide pozitif bulgulara rastlandığını açıkladı.
11.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini 190 bin kişi yerinde takip etti
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini 190 bin kişi yerinde takip etti Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, İstanbul'da yapılan Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için gelen seyirci sayısını açıkladı.
11.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 için Intercity İstanbul Park'a 3 günde 190 bin kişi geldi
Formula 1 için Intercity İstanbul Park'a 3 günde 190 bin kişi geldi İstanbul’da bu hafta sonu adeta Formula 1TM rüzgarı esti. Intercity İstanbul Park’ın 8-10 Ekim tarihlerinde ev sahipliği yaptığı Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021 etkinliğine 3 gün boyunca toplam 190 bin kişi katıldı. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, geçen senenin ardından bu sene de yarışı kusursuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
11.10.2021 Motor Sporları
Tuzla Belediye Başkanı Formula 1'e damga vuran diyaloğu anlattı
Tuzla Belediye Başkanı Formula 1'e damga vuran diyaloğu anlattı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Formula 1'de yarışan Mercedes takımının antrenman sıralamalarını belediyenin yol süpürme araçlarının görsellerini kullanarak paylaşması üzerine takımla aralarında gelişen diyaloğu anlattı.
10.10.2021 Gündem
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın Milyonların merakla beklediği Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes AMG Petronas takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull Racing'ten Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi.
10.10.2021 Motor Sporları
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama Formula 1'de İstanbul Grand Prix'i sona erdi. Heyecan dolu yarışmanın bitişiyle birlikte "F1: Formula 1 yarışı kim kazandı?" sorusu sıklaştı.
10.10.2021 Skorer
Son dakika - Formula 1 nedeniyle yollar kilitlendi!
Son dakika - Formula 1 nedeniyle yollar kilitlendi! İstanbul Park'ta düzenlenen Formula 1 yarışları nedeniyle piste giden bir çok yol kilitlenirken, uzak mesafede aracından inen yarışseverler ise güvenlik şeridinden yürüdü. Yarışseverler, bölgede yaşanan trafik sorununa çözüm istedi.
10.10.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

İntercity ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.