İpek Açar

İpek Açar

Son dakika İpek Açar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İpek Açar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İpek Açar haber sayfamızda...

İpek Açar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 601 ipek açar haberi bulunmuştur.
İpek Açar'dan oğlu Ömer Alp'le yeni poz!
İpek Açar'dan oğlu Ömer Alp'le yeni poz! 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserleri veslesiyle yanıştığı müzisyen Alper Kömürcü ile 2019 yılında hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Açar, oğlu Ömer Alp ile yeni fotoğrafını paylaştı.
23.03.2024 Cadde
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık'
Demet Sağıroğlu'ndan Kayahan açıklaması! '2,5 sene küs kaldık' Müzik kariyerine Kayahan'ın vokali olarak başlayan; 1994 yılında aranjörlüğünü Uzay Heparı'nın, prodüktörlüğünü ise Şehrazat'ın yaptığı 'Kınalı Bebek' albümüyle büyük çıkış yakalayan Demet Sağıroğlu, merhum sanatçı ile uzun süre küs kalmalarına neden olan olayı anlattı.
16.03.2024 Cadde
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var'
'Gidecek Yerim mi Var' itirafı! 'Kayahan abinin üzerimde hakkı var' Merhum sanatçı Kayahan'ın şarkılarını seslendiren Emre Altuğ, Mart 2003'te çıkardığı 'Sıcak' adlı ikinci stüdyo albümünde yer alan 'Gidecek Yerim mi Var?' parçası hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Kayahan'ı anma gecesine katılanlar arasında Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'in de olması dikkat çekti.
15.03.2024 Cadde
Gençlere Kayahan şarkılarını öğretti
Gençlere Kayahan şarkılarını öğretti Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, önceki akşam İş Kuleleri Salonu’nda düzenlenen anma gecesinde Emre Altuğ yorumuyla yeniden hayat buldu.
15.03.2024 Cadde
İpek Açar: Eşimle 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık!
İpek Açar: Eşimle 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne olmuştu. İpek Açar ve Alper Kömürcü, aşklarını ve tanışmalarını katıldığı programda ilk kez detaylı bir şekilde anlattı.
13.03.2024 Cadde
'Babam delik ayakkabılarla işe yürüyerek giderdi!'
'Babam delik ayakkabılarla işe yürüyerek giderdi!' Şarkıcı ve söz yazarı olarak birçok hit parçaya imza atan babası Kayahan'ın hayatının film projesi olarak çekileceğini duyuran Beste Açar, merhum sanatçının, şöhret olmadan önceki yokluk günlerini anlattı.
9.03.2024 Cadde
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler Magazinn.com ödül töreni önceki akşam Haydarpaşa’daki Cruise Gemisi’nde düzenlendi.
9.03.2024 Cadde
Emre Altuğ yorumuyla anılacak
Emre Altuğ yorumuyla anılacak Emre Altuğ, ‘İyi ki Doğdun Kayahan’ anma konseri kapsamında 13 Mart’ta İş Kuleleri Salonu’nda sahne alacak.
5.03.2024 Cadde
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Kayahan'ın hayatı film mi oluyor? Eski eşi İpek Açar'dan açıklama
Kayahan'ın hayatı film mi oluyor? Eski eşi İpek Açar'dan açıklama İki ay önce ikinci kez anne olan İpek Açar Kömürcü, Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda gerçekleşen 'Yaratılış' şarkısı klip çekiminde kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, daha önce iki kez yendiği yumuşak doku kanseriyle mücadelesini 2015 yılında kaybeden eski eşi Kayahan ile ilgili usta sanatçının kızı Beste Açar'ın duyurduğu film projesi hakkında konuştu.
6.02.2024 Cadde
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor
Altuğ, Kayahan’ın şarkılarını söylüyor Kayahan’ın gönüllere taht kuran şarkıları, Emre Altuğ’un sesiyle yeniden hayat bulacak. İş Sanat, Türk pop müziğinin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkılarını Altuğ’un eşsiz yorumuyla “İstanbul Kadar Güzel” konserinde bir araya getiriyor.
25.01.2024 Kültür Sanat
Beste Açar'dan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı!
Beste Açar'dan eski eşine cevap: Kimse kimseyi evlenmek için zorlamadı! Yumuşak doku kanseri nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, eski eşi Tayfun Duygulu'nun "Olmaması gereken bir zamanda evlendim" sözlerine yanıt vererek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
20.01.2024 Cadde
Kayahan’ın hayatı film oluyor
Kayahan’ın hayatı film oluyor Efsane sanatçı Kayahan’ın hayatı film oluyor. Kızı Beste Açar, “Filmin hikâyesi bitti. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız” dedi.
20.01.2024 Cadde
‘Kahramanlarımız!’
‘Kahramanlarımız!’ Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde dokuz askerin şehit düşmesiyle tek yürek olan ünlü isimler, taziye mesajı yayınladı.
14.01.2024 Cadde
İpek Açar oğlu Ömer'i paylaştı! 'Rabbim bize muhteşem bir hediye nasip etti'
İpek Açar oğlu Ömer'i paylaştı! 'Rabbim bize muhteşem bir hediye nasip etti' Müzisyen Alper Kömürcü ile 2019 yılında hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Oğullarına Ömer adını veren çiftten İpek Açar, duygu yüklü bir mesajla birlikte bebeğiyle yeni pozlarını paylaştı.
2.01.2024 Cadde
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer bebekten ilk fotoğraf
İpek Açar ikinci kez anne oldu! Ömer bebekten ilk fotoğraf 2019 yılında müzisyen Alper Kömürcü ile hayatını birleştiren İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çift, oğullarına Ömer adını verdi.
1.01.2024 Cadde
İkinci kez anne oldu
İkinci kez anne oldu Müzisyen Alper Kömürcü’yle 2019 yılında nikâh masasına oturan İpek Açar, ikinci kez anne oldu.
20.12.2023 Cadde
İpek Açar anne oldu!
İpek Açar anne oldu! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne oldu. 2019'da evlenen İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. Çift, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, bu sırada hamile olduğunu öğrenmişti.
19.12.2023 Cadde
Beste Açar paylaştı! 'Büyük oğlum 25, küçük oğlum 11'
Beste Açar paylaştı! 'Büyük oğlum 25, küçük oğlum 11' Nükseden yumuşak doku kanserine 3 Nisan 2015 tarihinde yenik düşen Kayahan'ın kızı Beste Açar, sosyal medya hesabından oğulları Oben ve Rüzgar ile ile fotoğrafını paylaştı.
14.12.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
İpek Açar ile Alper Kömürcü'nün bebeklerinin adı belli oldu
İpek Açar ile Alper Kömürcü'nün bebeklerinin adı belli oldu İpek Açar ile Alper Kömürcü, 13 Eylül 2019 tarihinde dünyaevine girmişti. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ikiliden Kömürcü, son paylaşımında evlilik yıl dönümlerini kutlarken, oğullarına verecekleri ismi de açıkladı.
14.09.2023 Cadde
İkinci baharda annelik
İkinci baharda annelik Kadınlar önce kariyere odaklanmak, hayatını düzene koymak gibi farklı nedenlerle anneliği erteleyebiliyor. Hayatlarının ikinci baharında normal yollarla ya da tedavi ile anne olanlar bakalım neler anlatıyor?
9.09.2023 Pazar
İddiaları yalanladı
İddiaları yalanladı Kayahan’ın kızı Beste Açar, babasının eski eşi İpek Açar’ın eşi Alper Kömürcü’yle ters düştü.
1.09.2023 Cadde
İpek Açar'dan Beste Açar'a: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek!
İpek Açar'dan Beste Açar'a: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek! Şarkıcı Beste Açar, 2015 yılında hayatını kaybeden babası Kayahan'ın eski eşi, İpek Açar'la evli olan Alper Kömürcü’nün orkestrasındaki müzisyenleri tehdit ettiğini öne sürdü. Beste Açar, babasının şarkılarını okumak için kendisine muvafakatname verilmediğini de söyledi. İpek Açar Kömürcü, ağır suçlamalara sosyal medya üzerinden cevap verdi.
31.08.2023 Cadde
Beste Açar, Alper Kömürcü'yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek!
Beste Açar, Alper Kömürcü'yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek! 2015 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının eski eşi İpek Açar'ın 2019'da dünyaevine girdiği eşi Alper Kömürcü'yü hedef aldı. Instagram sayfasından peş peşe açıklamalar yayınlayan Beste Açar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
29.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İpek Açar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.