İphone Xs

İphone Xs

Son dakika iPhone XS haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iPhone XS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iPhone XS haber sayfamızda...

İphone Xs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 111 iphone xs haberi bulunmuştur.
iPhone kullanıcıları bu habere çok üzülecek! O iPhone modellerine iOS 18 güncellemesi yok
iPhone kullanıcıları bu habere çok üzülecek! O iPhone modellerine iOS 18 güncellemesi yok Yeni iOS güncellemesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken hangi iPhone modellerinin güncelleme alacağı da belli oldu. Büyük değişiklikler yapılacağı konuşulan bu sürümü alamayan bazı iPhone kullanıcıları çok üzülecek. İşte iOS 18 güncellemesini alacak telefonların listesi…
29.02.2024 Teknoloji
iPhone 15: Apple'ın bu akşam düzenleyeceği etkinlikten neler bekleniyor?
iPhone 15: Apple'ın bu akşam düzenleyeceği etkinlikten neler bekleniyor? Apple'ın bugün iPhone 15 dahil bir dizi yeni cihaz ve yazılımını tanıtması beklenen Wonderlust etkinliğine saatler kaldı.
12.09.2023 Dünya
iOS 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? iOS 16 güncellemesini hangi telefonlar alacak?
iOS 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? iOS 16 güncellemesini hangi telefonlar alacak? iPhone 14'ün tanıtılmasıyla birlikte iOS 16 işletim sürümü de en çok araştırılan konular arasına girdi. Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 14 tanıtımı ABD'de gerçekleşti. Apple'ın yeni özellikleriyle birlikte iOS 16 sürümü ile ilgili özellikler de merak ediliyor. Peki, iOS 16 ne zaman çıkacak, hangi telefonlar güncellemeyi alacak?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı Apple’ın yeni akıllı telefonuyla beraber gelen iOS 15 bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Bazı bağlantı sorunlarıyla kendini gösteren güncellemenin ardından hemen yeni bir güncelleme daha yayımlanmıştı ancak sorunlar tamamen bitmemişti. İşte o sorunları çözmek için iOS 15.0.2 güncellemesi kullanıma açıldı.
12.10.2021 Teknoloji
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar Apple cihazları için yeni bir güncelleme serisi yayımladı. iOS 15’in yanında iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 kullanıcılara sunuldu. Geçen hafta düzenlediği etkinlikte detaylandırdığı özelliklerle kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi, yaklaşık 4 GB’lık bir alanı kaplıyor.
21.09.2021 Teknoloji
Apple, iOS 15 ve iPadOS 15 için çıkış tarihlerini açıkladı
Apple, iOS 15 ve iPadOS 15 için çıkış tarihlerini açıkladı Apple dün(14 Eylül) düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modellerini tanıtmasının yanında iPad ve Apple Watch Series 7'nin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Pek çok kullanıcı da etkinlik sonrasında iOS 15 ve iPadOS 15'in ne zaman cihazlarına geleceğini merak ediyordu. Apple etkinlikte resmi tarihleri de paylaştı.
15.09.2021 Teknoloji
Telefonunuzu değiştirmeniz gerekebilir: iOS 15 alması beklenen iPhone'lar
Telefonunuzu değiştirmeniz gerekebilir: iOS 15 alması beklenen iPhone'lar iPhone kullanıcılarına özel olarak geliştirilen iOS yazılımı daha yeni güncellendi. Kullanıcılarına uzun yıllar güncelleme sunmayı vadeden Apple, 5 yıl önce piyasaya çıkan telefonuna geçen yıla kadar güncelleme desteği vermişti. İşte iOS 15 alacağı söylenen iPhone modelleri:
23.05.2021 Teknoloji
Apple ilk kez Samsung'un gerisine düştü
Apple ilk kez Samsung'un gerisine düştü Apple yıllar sonra ilk kez akıllı telefon müşteri memnuniyeti tarafında Samsung'un altında yer aldı. Yıllardır ilk kez böyle bir sonuçla karşılaşan Apple, ilerleyen dönemde bunu değiştirmek için politikalar geliştirebilir.
18.05.2021 Teknoloji
Kırılan telefon ekranları için: iPhone ekran değişimi ve Samsung ekran değişimi fiyatı!
Kırılan telefon ekranları için: iPhone ekran değişimi ve Samsung ekran değişimi fiyatı! Akıllı telefonlar artık pek çoğumuzun bir uzvu gibi oldu. Gerek e-postaları kontrol etmek gerekse oyun oynamak gerekse de müzik dinlediğimiz bu cihazlar sayesinde günlük bütün işlerimizi halledebiliyoruz.
31.03.2021 Teknoloji
Nova Norda'nın son single'ı Cehennem’in müzik videosu iPhone 12 Pro ile çekildi
Nova Norda'nın son single'ı Cehennem’in müzik videosu iPhone 12 Pro ile çekildi Elektro Pop’un öncü ismi Nova Norda ve Korhan Futacı işbirliği ile yayınlanan single CEHENNEM’in müzik videosu iPhone 12 Pro ile çekildi. Cehennem single'ı ve dikey formatta çekilen müzik videosu ile Nova, çaresizlik, korku gibi hislere boyun eğmek yerine bu duyguları yaşayan herkesin içindeki gücü tekrar bulmasını amaçlıyor.
29.03.2021 Kültür Sanat
iOS 14.3'le gelen özellikler
iOS 14.3'le gelen özellikler Apple, iOS ve iPadOS için 14.3 güncellemesini yayınladı. Son güncellemeyle iPhone 12 ve iPhone 12 Pro Max kullanıcılarına ProRAW adı verilen fotoğraf çekme özelliği getirildi. Güncellemeyle birlikte kısa bir süre önce satışa sunulan AirPods Max kulak desteği ve bazı ülkelerde kullanılabilen Apple Fitness+ üyeliği özelliklerinin yanı sıra birtakım düzeltmeler ve geliştirmeler de geldi.
15.12.2020 Teknoloji
İtalya’dan Apple’a su geçirmezlik cezası
İtalya’dan Apple’a su geçirmezlik cezası İtalya Rekabet Kurumu, ABD’li teknoloji devi Apple’a akıllı telefonlarının suya dayanıklılık özelliklerine dair reklam ve  promosyonlarda yanıltıcı bilgi verdiği gerekçesiyle 10 milyon euro ceza kesti.
1.12.2020 Ekonomi
İtalya'dan Apple'a 10 milyon euro ceza
İtalya'dan Apple'a 10 milyon euro ceza İtalya Rekabet Kurumu, ABD'li teknoloji devi Apple'a akıllı telefonlarının suya dayanıklılık özelliklerine dair reklam ve promosyonlarda yanıltıcı bilgi verdiği gerekçesiyle 10 milyon euro para cezası kesti.
30.11.2020 Uzmanpara
iPhone kullananlara kötü sürpriz!  iOS 14'te YouTube sorunu
iPhone kullananlara kötü sürpriz! iOS 14'te YouTube sorunu iOS 14'te YouTube'un "resim içinde resim" işlevini kullanmayı uman iPhone kullanıcıları kötü bir sürpriz ile karşılaştı.
23.09.2020 Teknoloji
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler?
İOS 14 beta - apple indir (download) | İOS 14 özellikleri neler? İOS 14 güncellemesi ile ilgili müjdeli haber geldi. Apple kullanıcılarını yakından ilgilendiren İOS 14 özellikleri neler, hangi iphonelarda olacak? Ana Ekran sayfalarında bugüne kadarki en büyük güncellemeye yer veren sürümde, göz alıcı bir şekilde yeniden tasarlanan araç takımları ve Uygulama Arşivi, App Clips ile App Store’dan yararlanmanın yeni bir yolu, Mesajlar uygulamasında güçlü güncellemeler ve daha fazlası yer alıyor.
23.06.2020 Gündem
TP-Link 20 bin mAh'lık powerbank tanıttı!
TP-Link 20 bin mAh'lık powerbank tanıttı! TP-Link, 20 bin mAh kapasiteye sahip yeni powerbank’ını satışa sundu. Yüksek kapasitesine karşın Li-polimer pil kullandığı için daha ince ve hafif olan TL-PB20000 powerbank, her yere rahat taşınıyor ve şarj sorununu çözüyor.
20.04.2020 Teknoloji
iPhone 11 Türkiye fiyatı belli oldu mu? iPhone 11 Türkiye'ye ne zaman gelecek?
iPhone 11 Türkiye fiyatı belli oldu mu? iPhone 11 Türkiye'ye ne zaman gelecek? Apple merakla beklenen İphone 11, 11 pro ve 11 pro max'i tanıttı. Tanıtım esnasında telefonların ABD'de satışa çıkarılacağı ücretlerde belli olurken İphone meraklısı olan binlerce teknoloji sever İphone 11'in Türkiye'de satışa sunulacağı tarih ve fiyatları araştırmaya başladı. Peki İphone 11 Türkiye fiyatı belli oldu mu? Kaç liradan satışa sunulacak?
20.09.2019 Teknoloji
iPhone 11 Pro Max fiyatı belli oldu! iPhone 11 ne kadar?
iPhone 11 Pro Max fiyatı belli oldu! iPhone 11 ne kadar? Apple merakla beklenen ürünlerini tanıttı. Canlı yayında tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Peki, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte iPhone'un yeni ürünleri ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
11.09.2019 Gündem
Üç iPhone 11, gelişmiş  kamerayla geldi
Üç iPhone 11, gelişmiş kamerayla geldi ABD’li teknoloji şirketi Apple, her yıl eylül ayında yaptığı gibi üç yeni cep telefonu modelini tanıttı.
11.09.2019 Ekonomi
iPhone 11 özellikleri nedir? Fiyatı ne kadar?
iPhone 11 özellikleri nedir? Fiyatı ne kadar? iPhone 11 için geri sayım başladı. Teknoloji tutkunları sabırsızlıkla son modelin tanıtımını bekliyor. Bir yandan da iPhone 11'in özellikleri ve fiyatı sorgulanıyor. İşte sızan bilgiler...
10.09.2019 Gündem
Robert Downey Jr.'ın Instagram hesabı çalındı!
Robert Downey Jr.'ın Instagram hesabı çalındı! Marvel sinematik evreninde Iron Man rolü ile hafızalarımıza kazınan Robert Downey Jr.'ın Instagram hesabı çalındı. Geçtiğimiz günlerde Twitter CEO'su Jack Dorsey'nin de Twitter hesabı çalınmıştı. Sosyal medya hesabı çalınan ünlüler!
10.09.2019 Sosyalmedya
iPhone 11 ne zaman çıkacak?
iPhone 11 ne zaman çıkacak? Apple yeni telefon model iPhone 11’i tanıtmaya hazırlanıyor. Teknoloji meraklılarının yakından yakip ettiği iPhone 11 ne zaman çıkacak? Cevabı haberimizde…
3.09.2019 Teknoloji
Cepte üçlü karşılaştırma
Cepte üçlü karşılaştırma Samsung’un Note serisinin iki modeli Galaxy Note 10 ve Note 10+ lanse edildi.
9.08.2019 Ekonomi
Cepte ÖTV ayarı üst segmenti vurur
Cepte ÖTV ayarı üst segmenti vurur Cep telefonlarına yüzde 25-40-50 oranında ÖTV artışı geldi. Artışın bu yılki satışları düşüreceği ve özellikle üst segmenti vuracağı öngörülüyor. Yolcu beraberini de artıracak
2.05.2019 Ekonomi
İçeri mi katlansın dışarı mı?
İçeri mi katlansın dışarı mı? Cepte devrim niteliği taşıyan yeni model telefonlar birbiri ardına geldi. Samsung Galaxy Fold ve Huawei’nin Mate X’i lanse edildi. Geçen haftaya damgasını vuran bu iki katlanabilir ekranlı cep telefonu modelini karşı karşıya getirdik
3.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İphone Xs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.