Işıldayan Bir Cilt ile Yaz Aylarını Karşılayalım

Yaz aylarının yaklaşması, tatil planlarının da yapılmasını hızlandırdı. Haliyle sahilde ve kumsalda kendimizi genç ve ışıltılı görünmek istemekteyiz.

Çünkü Kışın kuruyan cilt için yeterli bir nemlendirme yapılmamışsa, çizgiler daha da belirgin hale gelmektedir.

Bu doğrultuda, cildimizin ışıltılı, dinamik ve daha genç hissettirecek olan h-100 aşısı, içeriğindeki hyaluronik asit, mannitol, peptid, büyüme faktörleri, vitaminler ve aminoasitler ile zengin bir vitamin kokteylli desteklenerek yaz aylarının canlılığını cildinize yansıtacak.

Haberin Devamı

Tüm bu içerik etkileri ile derinin nem miktarı artar. Kırışıklıkların belirginliği azalır. Hücrelerin yenilenme süreçleri hızlanır. Derinin çevresel olumsuz faktörlere karşı direnci gelişir. Deri sıkılaşır, elastikiyet ve tonusu artar. Sonuç olarak daha diri, genç, ışıltılı ve gergin bir cilde sahip olunmaktadır.

H-100 aşısı erişkin yaşlardan itibaren her yaş aralığında uygulanabilmektedir. Genç yaşlarda yaşlanma karşıtı bir rol üstlenirken, daha ileri yaşlarda uygulandığında daha genç ve sağlıklı bir görünüm sağlamaktadır.

Yüz, boyun, dekolte bölgesi ve eller gibi tüm bölgelere uygulama yapılabilir, Uygulama sıklığı ve seans aralıkları derideki probleme, yaşa ve kişisel özelliklere göre değişir. Genç ciltlerde, bir kürlük uygulamada 2-3 hafta aralıklarla 2 seans uygulanırken; orta yaşlı ciltlerde 2 hafta aralıklarla 2-3 seans uygulanmaktadır.

Yaz tatilinizin hazırlıklarını yaparken, cildinize de gerekli bakımı ihmal etmeyi unutmayalım.

Op.Dr. Gökhan Haytoğlu
Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.gokhanhaytoglu.com