İsmail Balaban

İsmail Balaban

Son dakika İsmail Balaban haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsmail Balaban gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsmail Balaban haber sayfamızda...

İsmail Balaban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 418 ismail balaban haberi bulunmuştur.
Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu! 'Bu sefer pakete giren ben oldum'
Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu! 'Bu sefer pakete giren ben oldum' 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'ün en iddialı isimleri arasında yer alıyordu. Sercan Yıldırım ve Hakan Hatipoğlu ile çıktığı düelloları kaybeden yarışmacı, sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı. Eleme sonrası haber alınamayan Survivor Yiğit'ten günler sonra ilk açıklama geldi.
9.04.2024 Cadde
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı İsmail Balaban'ın güreşten çekilip bir muhabirin elindeki görüntüleri sildirmesi iddiasıyla gündeme gelmişti. Survivor ile tanınan Balaban'ın eşi İlayda Şeker, olaydan sonra sosyal medyadan isyan etti. İlayda Şeker bir kişinin "Acun'a telefon aç" diyerek bağırdığı anları paylaştı.
14.11.2023 Magazin
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı
İlayda Şeker'den İsmail Balaban açıklaması: 'Acun'a telefon aç' sözleri kışkırttı İsmail Balaban'ın güreşten çekilip bir muhabirin elindeki görüntüleri sildirmesi iddiasıyla gündeme gelmişti. Survivor ile tanınan Balaban'ın eşi İlayda Şeker, olaydan sonra sosyal medyadan isyan etti. İlayda Şeker bir kişinin "Acun'a telefon aç" diyerek bağırdığı anları paylaştı.
14.11.2023 Cadde
İsmail Balaban'dan tepki çeken hareket: Rica ile 3 kişiye görüntüleri sildirdim
İsmail Balaban'dan tepki çeken hareket: Rica ile 3 kişiye görüntüleri sildirdim Fethiye’de yağlı pehlivan güreşlerine katılan İsmail Balaban, seyircilerle tartışması ve görüntüleri sildirmesi ile ilgili olarak çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.
13.11.2023 Gündem
İsmail Balaban'dan çirkin hareket! Rakibe sinirlendi, muhabirin yeleğini tuttu
İsmail Balaban'dan çirkin hareket! Rakibe sinirlendi, muhabirin yeleğini tuttu Fethiye ilçesinde düzenlenen yağlı güreşlerin finalinde, Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Rakibine sinirlenerek güreşten çekilen İsmail Balaban kendisini çeken muhabirin yeleğini tutup görüntüleri silmesini istedi
12.11.2023 Güreş
Gazipaşa'da başpehlivan Özkan Yılmaz oldu!
Gazipaşa'da başpehlivan Özkan Yılmaz oldu! Ankara'nın ev sahipliğindeki Gazipaşa Yağlı Güreşleri'nde Özkan Yılmaz, finaldeki rakibi İsmail Balaban'ı mağlup ederek başpehlivan oldu.
14.10.2023 Diğer
Acun Ilıcalı, All Star'ın yeni yarışmacısını açıkladı! Bir kez daha Survivor'da
Acun Ilıcalı, All Star'ın yeni yarışmacısını açıkladı! Bir kez daha Survivor'da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun sekizinci yarışmacısı belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi'den sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı.
13.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sürpriz duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.
7.09.2023 Cadde
İsmail Balaban isyan etti
İsmail Balaban isyan etti Başpehlivan İsmail Balaban, bir hayranının fotoğraf çektirmek istemesi yüzünden yaşanan tartışmanın ardından gelen eleştirilere adeta isyan etti.
30.08.2023 Futbol
Hayranıyla tartışma yaşamıştı! İsmail Balaban isyan etti
Hayranıyla tartışma yaşamıştı! İsmail Balaban isyan etti Başpehlivan İsmail Balaban, bir hayranının fotoğraf çektirmek istemesi yüzünden yaşanan tartışmanın ardından gelen eleştirilere adeta isyan etti.
30.08.2023 Güreş
Başpehlivan İsmail Balaban'ın çileden çıktığı an: Sen beni satın mı aldın kardeşim?
Başpehlivan İsmail Balaban'ın çileden çıktığı an: Sen beni satın mı aldın kardeşim? Muğla'da düzenlenen yağlı güreşlerde rakibi Enes Doğan'ı yenip, başpehlivan olan İsmail Balaban'ı, sarılarak fotoğraf çekilmek isteyen hayranı çileden çıkardı.
29.08.2023 Haberler
Başpehlivan İsmail Balaban'ın çileden çıktığı an: Sen beni satın mı aldın kardeşim?
Başpehlivan İsmail Balaban'ın çileden çıktığı an: Sen beni satın mı aldın kardeşim? Muğla'da düzenlenen yağlı güreşlerde rakibi Enes Doğan'ı yenip, başpehlivan olan İsmail Balaban'ı, sarılarak fotoğraf çekilmek isteyen hayranı çileden çıkardı.
29.08.2023 Gündem
Başpehlivan Yusuf Can Zeybek, memleketinde coşkuyla karşılandı
Başpehlivan Yusuf Can Zeybek, memleketinde coşkuyla karşılandı 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanan Yusuf Can Zeybek, memleketi Antalya'da coşkuyla karşılandı.
12.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da başpehlivanlığa Antalya damgası
Kırkpınar'da başpehlivanlığa Antalya damgası Antalyalı güreşçiler, 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek'in başpehlivanlığı almasıyla 2009'dan 2023'e düzenlenen 14 organizasyonun 12'sinde başpehlivanlık elde etti. Kırkpınar'da bu yıl Antalya'dan 13 pehlivan kürsü sevinci yaşadı.
10.07.2023 Güreş
KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ SONUÇLARI 2023: Kırkpınar Yağlı Güreşi Başpehlivanı kim oldu? 662. Kırkpınar Başpehlivanı ödülü...
KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ SONUÇLARI 2023: Kırkpınar Yağlı Güreşi Başpehlivanı kim oldu? 662. Kırkpınar Başpehlivanı ödülü... 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri, Edirne Sarayiçi'nde yapıldı. 7-9 Temmuz tarihleri arasında yapılan Yağlı Güreşleri finalistleri arasından başpehlivan belli oldu! 2023 yılında Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık ödülü, iki ve üçüncülük ödülleri de arasştırılanlar arasında. Peki, 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı kim oldu?
9.07.2023 Bilgi Rehberi
İSMAİL BALABAN KİMDİR? Milli Güreşçi İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu kaç?
İSMAİL BALABAN KİMDİR? Milli Güreşçi İsmail Balaban kaç yaşında, nereli, boyu ve kilosu kaç? Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek'e mağlup olan başpehlivan İsmail Balaban, Antalya'da doğdu. Birlikte Survivor 2021 sezonunda yarıştığı İlayda Şeker ile dünyaevine girdi. Peki, İsmail Balaban boyu ve yaşı kaç?
9.07.2023 Bilgi Rehberi
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Zeybek'in altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktı.
9.07.2023 Diğer Sporlar
Bakan Bak: Antalya bölgesi bu yıl Kırkpınar'a daha hazırlıklı gelmiş
Bakan Bak: Antalya bölgesi bu yıl Kırkpınar'a daha hazırlıklı gelmiş Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde şampiyon olan Yusuf Can Zeybek'i tebrik ederek, "Tabi Antalya bölgesi bu yıl biraz daha hazırlıklı gelmiş. Dolayısıyla onlar kemeri aldılar, götürüyorlar ama geçici tabii biliyorsunuz. Kemeri almak için üç defa üst üste şampiyon olmak gerekiyor. İlk turdan itibaren güreşen bütün pehlivanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
9.07.2023 Güreş
Başpehlivanlara ödülünü Bakan Osman Aşkın Bak verdi
Başpehlivanlara ödülünü Bakan Osman Aşkın Bak verdi 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanlık müsabakalarında İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek başpehlivan oldu.
9.07.2023 Güreş
Yusuf Can Zeybek kimdir, kaç yaşında, nereli? Başpehlivan Yusuf Can Zeybek kaç kilo?
Yusuf Can Zeybek kimdir, kaç yaşında, nereli? Başpehlivan Yusuf Can Zeybek kaç kilo? Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde İsmail Balaban'ı mağlup ederek Başpehlivan olmaya hak kazanan Yusuf Can Zeybek'in hayatı merak konusu oldu. Zeybek, 1994 yılında Antalya'da doğdu. İşte, Milli güreşçi Yusuf Can Zeybek hayatı...
9.07.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan başpehlivan Yusuf Can Zeybek'e tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan başpehlivan Yusuf Can Zeybek'e tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Edirne'de bu yıl 662. düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde rakibi İsmail Balaban’ı finalde yenerek başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek’i kutladı.
9.07.2023 Güreş
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek!
662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Yusuf Can Zeybek! Edirne'de 662'ncisi düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı finalde İsmail Balaban'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Er Meydanı'ndan başpehlivan çıkan Zeybek'in altın kemerini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak taktı.
9.07.2023 Güreş
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu Edirne'de devam eden 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık boyunda çeyrek final güreşleri sonucunda yarı finale kalan isimler, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hüseyin Gümüşalan ve Yusuf Can Zeybek oldu.
9.07.2023 Diğer Sporlar
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu
Kırkpınar'da yarı finale kalan başpehlivanlar belli oldu Edirne'de devam eden 662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık boyunda çeyrek final güreşleri sonucunda yarı finale kalan isimler, İsmail Balaban, Mehmet Yeşil Yeşil, Hüseyin Gümüşalan ve Yusuf Can Zeybek oldu.
9.07.2023 Güreş

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Balaban ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.