İsmail Gülle

İsmail Gülle

Son dakika İsmail Gülle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsmail Gülle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsmail Gülle haber sayfamızda...

İsmail Gülle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 873 ismail gülle haberi bulunmuştur.
Ev tekstiliyle yeni Viyana kuşatması!
Ev tekstiliyle yeni Viyana kuşatması! Avusturya’nın başkenti Viyana’da, Türk mobilya ve ev tekstili sektörünü Avrupa pazarında büyütmeyi hedefleyen yeni bir yatırım hayata geçiyor.
12.02.2024 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
TİM’de Mustafa Gültepe dönemi başladı
TİM’de Mustafa Gültepe dönemi başladı Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 13 Haziran'da gerçekleştirilen 29. Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Gültepe, görevi İsmail Gülle'den devraldı. Devir teslim töreninde konuşan TİM Başkanı Mustafa Gültepe, “Amacımız Türkiye’yi beraberce 500 milyar dolarlık ihracat hedefine yaklaştırmak. O yüzden hep beraber çok çalışmalıyız. Görevimiz, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ni, ihracatçımızı iyi bir şekilde geleceğe hazırlamak” dedi.
17.06.2022 Ekonomi
TİM Başkanı İsmail Gülle: 'Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim'
TİM Başkanı İsmail Gülle: 'Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim' TİM Başkanı İsmail Gülle, ''TİM Başkanlığı görevim bitse de bundan sonra da Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan güçlü ve müreffeh Türkiye’dir ''dedi.
13.06.2022 Ekonomi
İhracatta beşte beş
İhracatta beşte beş Mayısta ihracat yüzde 15.2 artışla 19 milyar dolar oldu. Bakan Muş, “2022’nin ilk 5 ayının tamamında en yüksek aylık ihracat değerine ulaştık ve 5’te 5 yaptık” dedi.
3.06.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle’den sektör kurulu seçimlerine ilişkin açıklama
TİM Başkanı Gülle’den sektör kurulu seçimlerine ilişkin açıklama TİM Başkanı İsmail Gülle, 18 Mayıs tarihinde gerçekleşen Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu toplantısında yaşanan seçime ilişkin kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
20.05.2022 Ekonomi
Ev tekstilinde güç birliği
Ev tekstilinde güç birliği Ev tekstili sektöründe dünyanın en büyük buluşmaları arasında yer alan HOMETEX Ev Tekstili Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.
19.05.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: “Türkiye’nin güvenilir bir iş ortağı olduğunu tüm dünyaya gösterdik”
TİM Başkanı Gülle: “Türkiye’nin güvenilir bir iş ortağı olduğunu tüm dünyaya gösterdik” İstanbul Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ihracatçılarına gösterdikleri başarı için ödül töreni düzenledi. Törende konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, “Nisanda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rakamına ulaşmanın gururunu yaşadık. Türkiye’nin güvenilir bir iş ortağı olduğunu tüm dünyaya gösterdik” dedi. İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe de sektör olarak bu yıl cari açığın kapatılmasına 21 milyar dolar katkı vereceklerini belirtti.
13.05.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle: “Türkiye’nin yeşil ekonomik dönüşümünde öncüsü olacağız”
TİM Başkanı Gülle: “Türkiye’nin yeşil ekonomik dönüşümünde öncüsü olacağız” TİM Başkanı İsmail Gülle, “Çalışmalarımızın sonucunda Türkiye’yi, hem sürdürülebilir kalkınma modeliyle ihracatla yükseltecek; hem de çevreye değer veren herkesin bir numaralı tercihi haline getireceğiz. Türkiye’nin yeşil ekonomik dönüşümünde öncüsü olacağız” dedi.
9.05.2022 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle'den ABD pazarıyla ilgili dikkat çeken açıklama
TİM Başkanı Gülle'den ABD pazarıyla ilgili dikkat çeken açıklama Nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendiren TİM Başkanı İsmail Gülle ABD pazarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2022 Haberler
TİM Başkanı Gülle: Bir ülkeye ilk defa 2 milyar dolar ihracat gerçekleşti
TİM Başkanı Gülle: Bir ülkeye ilk defa 2 milyar dolar ihracat gerçekleşti Nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendiren TİM Başkanı İsmail Gülle ABD ve Almanya pazarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2022 Ekonomi
Bakan Nebati ihracat rakamlarını değerlendirdi
Bakan Nebati ihracat rakamlarını değerlendirdi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından ihracat rakamlarını değerlendirdi.
5.05.2022 Ekonomi
Nisan ayında ihracat rekor kırdı
Nisan ayında ihracat rekor kırdı Nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 24,6 artışla 23,4 milyar dolar oldu ve tüm zamanların aylık ihracat rekoru kırıldı.
5.05.2022 Uzmanpara
Tekstilde güç birliği
Tekstilde güç birliği Osmanbey Tekstilci İş İnsanları Derneği (OTİAD), önceki akşam geleneksel iftar daveti düzenledi.
22.04.2022 Cadde
Zeytinburnu tekstilcileri 10 bin kişiyi işe alacak
Zeytinburnu tekstilcileri 10 bin kişiyi işe alacak Zeytinburnu Tekstil Sanayici İş Adamları Derneği (ZETSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sartık, son 6 ayda istihdamı 5 bin artırdıklarını, yılın geriye kalan kısmında 10 bin kişiyi daha işe alacaklarını söyledi.
14.04.2022 Ekonomi
Kavcıoğlu, TİM yönetimiyle görüştü
Kavcıoğlu, TİM yönetimiyle görüştü Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, video konferans yöntemiyle TİM yönetimiyle buluştu. Toplantıda ihracat hedefleri, savaşın ihracata etkileri gibi birçok önemli konuya değinildi.
12.04.2022 Ekonomi
Mücevherin yıldızı parladı
Mücevherin yıldızı parladı Mücevher İhracatçıları Birliği, 2021’de ihracatını en fazla artıran birlik seçildi. Sektör geçen yıl yüzde 79.5 artışla 6.7 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek en fazla ihracat artışına imza atan birlik oldu.
6.04.2022 Ekonomi
Özel gala
Özel gala İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB) projesi olan Türkiye’nin ilk halı belgeseli ‘Anadolu Halısı: Ruhumun Dili, Sözümün Rengi’nin gösterimi, Fişekhane’de gerçekleşti.
5.04.2022 Cadde
'İhracatta çifte rekor kırıldı'
'İhracatta çifte rekor kırıldı' Mart ayına ilişkin ihracat rakamlarını değerlendiren Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, ihracat ailesinin bu ay tarihi bir performans göstererek çifte rekora ulaştığını belirtti.
4.04.2022 Uzmanpara
'18 ayın 16'sında ihracat rekoru kırıldı'
'18 ayın 16'sında ihracat rekoru kırıldı' Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Türkiye’nin ekonomi ve ticaret diplomasisinin saha neferleri olan ihracat ailesinin son yıllardaki yükselen ihracat performansları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gülle, "İhracatçıların yoğun emekleri ve çabaları, hükümetin de desteği ile Türkiye son 18 ayın 16'sında aylık ihracat rekoru kırdı" dedi.
31.03.2022 Uzmanpara
'TOGG dünyanın yıldızı olacak'
'TOGG dünyanın yıldızı olacak' TOGG'un bu yıl sonu trafiğe çıktığında sadece Türkiye'nin değil dünyanın da yıldızı olacağını belirten Bakan Varank, aracın sıfır karbon emisyonuyla sektördeki yeşil dönüşümün de öncüsü olacağını kaydetti.
31.03.2022 Ekonomi
'TOGG, iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük kozlarımızdan olacak'
'TOGG, iklim değişikliğiyle mücadelede en büyük kozlarımızdan olacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Emin olun TOGG, bu yıl sonunda trafiğe çıktığında sadece ülkemizin değil, dünyanın da yıldızı olacak. Sıfır karbon emisyonuyla, iklim değişikliğiyle mücadeledeki en büyük kozlarımızdan biri olacak" dedi.
30.03.2022 Ekonomi
Hazır giyim sektöründe dijital dönüşüm projesi
Hazır giyim sektöründe dijital dönüşüm projesi İHKİB'in 2018’de başlattığı ‘Tasarımdan Üretime: Türkiye’de Hazır Giyim Sektörünün Dijital Dönüşüm Projesi’nde önemli bir süreç tamamlandı. Türkiye ve AB mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Rekabetçi Sektörler Programı altında uygulanan 10,4 milyon euro hibe desteği yürütülen projenin ‘merkez üssü’ konumundaki Dijital Dönüşüm Merkezi (DDM), hazır giyim ihracatçılarının hizmetine hazır hale getirildi.
25.03.2022 Ekonomi
Kızılay’a 6 saatte 104 milyon liralık rekor bağış yapıldı
Kızılay’a 6 saatte 104 milyon liralık rekor bağış yapıldı Kızılay, “Teşekkür ve Dayanışma Programı” ismiyle 6 saat süren canlı yayın programı düzenledi. 6 saat süren programda yapılan bağışların toplam miktarının 104 milyon lirayı geçtiği bildirildi.
19.03.2022 Gündem
Çanakkale Köprüsü ticaretin yeni rotası oldu! Yüz binlerce TIR geçecek
Çanakkale Köprüsü ticaretin yeni rotası oldu! Yüz binlerce TIR geçecek Çanakkale Köprüsü, ticaretin yeni rotası olacak. Anadolu’dan Avrupa’ya taşınan ticari ürünlerde İstanbul’daki köprülerin dışında başka geçiş alternatifi olmayan Marmara’nın yükünü hafifletecek olan köprü, hem lojistik hem de ticari hareketlilik bakımından büyük avantajlar sunuyor. Bu değişim rüzgarından sadece Çanakkale değil, tüm Ege Bölgesi olumlu anlamda etkilenecek.
19.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Gülle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.