İsmail Köybaşı

İsmail Köybaşı

Sol bek mevkinde görev yapan Türk milli futbolcu. 2009'dan beri Beşiktaş'ta forma giymektedir.   Futbol kariyeri   İskenderunspor Futbola 16 yaşında İskenderunspor'un altyapısında başladı ve bu kulüpte yetişti, Gaziantepspor'un PAF takımında başlayan çıkışını, 18 yaşında A takıma yükselerek geliştirdi. 2006-2007 sezona kadar 10 numara pozisyonunda oyun kurucu olarak oynarken, İskenderunlu takım arkadaşları Selçuk İnan ve Mehmet Çoğum'un yönlendirmesiyle sol bekte karar kıldı. Bu değişiklik sayesinde Süper Lig'in başarılı savunmacıları arasına girdi. Yeni iskenderunspor İskenderunspor'dan sonra futbola Yeni iskenderunspor'da devam etti. Bu kulüpte 2 yıl oynadıktan sonrada Gaziantepspor alt yapısına amatör transferi gerçekleşti. Gaziantepspor 2007-2008 2006-07 sezonunda Gaziantepspor PAF'ta forma giymeye başladı. Sonraki sezon da PAF takımda devam etti. Sol bek olarak görev yapan genç isim 2007-2008 sezonunun son maçında profesyonel yapılarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11 başlayıp profesyonel hayatına ilk adımını attı. 2008-2009 2008-2009 sezonunda Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor formasıyla oynadığı 24 maç sonrasında 3 büyüklerin transfer listesi'ne girmekle kalmamış Porto takımı tarafından da izlenmiştir. Beşiktaş JK   2009-2010 İsmail 26 Haziran 2009 tarihinde Rıdvan Şimşek ile beraber Beşiktaş'a transfer oldu.İlk sezonunda 16 maçta forma giydi, bunların 13'ü ilk 11'de oldu. Beşiktaş'ın Ankaragücü'ni 1-0 yendiği maçta maçı kazandıran golü attı. İlk sezonunda 16 lig maçında 1 gol 2 asist ile oynadı. 2010-2011 İkinci sezonunda 19 lig maçında 1 gol atıp 3 asist yapmaya başardı. 2011-2012 Beşiktaş'daki 3.sezonunda takım kaptanı İbrahim Üzülmez'ın takımdan ayrılmasıyla sürekli oynamaya başladı ve bu sezonda 31 maçta 4 asist yaptı. Aynı yıl İspanya'nın ünlü spor gazetesi MARCA tarafından 2011 yılının gelecek vadeden 11 futbolcu arasın da gösterilmiştir. 2012-2013 2011-2012 sezon sonunda Türkiye milli takımı ile Bulgaristan arasında 29 Mayıs 2012 tarihinde oynana hazırlık maçının 41. dakikasında bir sakatlık yaşayan İsmail Köybaşı yerini Hasan Ali Kaldırım'a bırakarak oyundan çıktı. Yapılan kontrollerde İsmail'in çapraz bağlarının koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.Uzun bir süre sonra sahalara kısa bir süre döndü, yine aynı yerden sakatlanarak bu yeni durum sonrası sahalardan 6 ay uzak kalacağı ve sezonu kapattığı öğrenildi.  Şu an Bjk'da 3 numaralı formayı giymektedir. Milli takım kariyeri 1 kez U-19, 2 kez U-20, 6 kez U-21 olmak üzere toplam 9 kez genç milli formayı giymiştir. Türkiye Millî Futbol Takımı'nda ise ilk kez 12 Ağustos 2009 tarihinde Kiev'de Ukrayna ile oynanan ve Türkiye'nin 3-0 kazandığı maçta forma giymiştir. 86. dakikada Arda Turan'ın yerine oyuna girmiştir. 2010 Dünya Kupası elemeleri maçlarına da çağrılmış 9 Eylül 2009'da Bosna-Hersek ile oynanan maçta ikinci yarı oyuna girmiştir.

İsmail Köybaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.708 ismail köybaşı haberi bulunmuştur.
Göztepe, Adanaspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Adanaspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 24'üncü haftasında Göztepe, Adanaspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
24.02.2024 1.Lig
Göztepe ikinci yarıda açıldı! 2 gol sesi
Göztepe ikinci yarıda açıldı! 2 gol sesi Stoilov yönetiminde Süper Lig'i hedefleyen İzmir temsilcisi, ikinci yarıda Yalçın Kayhan ve Cardoso ile bulduğu gollerle Bandırma deplasmanından 3 puanla döndü.
11.02.2024 1.Lig
Trabzonspor'da şampiyon kadro dağılıyor!
Trabzonspor'da şampiyon kadro dağılıyor! Trabzonspor’da 2021-22’de zafere ulaşan ekipten 12 futbolcu ayrıldı, kupalar kaldıran kadrodan sadece 5 isim kaldı. Son olarak Abdülkadir Ömür’ün de ayrılması gündeme geldi.
25.01.2024 Trabzonspor
Sakarya'da 3 puanın sahibi Göztepe!
Sakarya'da 3 puanın sahibi Göztepe! Trendyol 1. Lig'in 18'inci haftasında Göztepe, Sakaryaspor deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.
12.01.2024 1.Lig
Göztepe seriye bağladı: 0-1
Göztepe seriye bağladı: 0-1 Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında İzmir ekibi, Ankara Keçiörengücü'nü Mamah'ın golüyle 1-0 yendi, 5'te 5 yaptı.
28.10.2023 1.Lig
Göztepe CEO’su Ivan Mance'dan iddialı açıklama: Hedefimiz Süper Lig
Göztepe CEO’su Ivan Mance'dan iddialı açıklama: Hedefimiz Süper Lig Göztepe CEO’su Ivan Mance, yeni sezonda hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtti.
14.09.2023 1.Lig
Göztepe'de kadro sil baştan!
Göztepe'de kadro sil baştan! 1'inci Lig'e yenilgiyle başlayan İzmir ekibi tam 11 takviye birden yaptı.
15.08.2023 1.Lig
Ahmet Nur Çebi: Taşıma suyla değirmen dönmez
Ahmet Nur Çebi: Taşıma suyla değirmen dönmez Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Önce para kazanacağız, sonra harcama yapacağız” diyerek, transfer gerçeğini anlattı. Çebi, yabancı kontenjanının bir ayırımcılık olduğunu dile getirerek, “Zorla hiçbir şey olmaz. Sahada her ülkeden birer oyuncu olsa daha çok keyif alırım” dedi.
27.05.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Altay Bayındır gerçekleri! İşte Dominik Livakovic transferinin perde arkası
Fenerbahçe'de Altay Bayındır gerçekleri! İşte Dominik Livakovic transferinin perde arkası Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalayan tecrübeli kalecinin buna rağmen Avrupa hedefinin bitmediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertli yönetim de olası ayrılık durumunda oluşturduğu listenin başında Dominik Livakovic’i koydu.
27.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Avrupa'yı sallayacak transfer hamlesi! Bedavaya yıldız forvet
Fenerbahçe'den Avrupa'yı sallayacak transfer hamlesi! Bedavaya yıldız forvet Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin sezon sonunda boşa çıkacak yıldız forveti kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
27.05.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'a transfer müjdesi! Yıldız futbolcu açıkladı: Avrupa'da kalmak istiyorum
Beşiktaş'a transfer müjdesi! Yıldız futbolcu açıkladı: Avrupa'da kalmak istiyorum Beşiktaş, gelecek sezon transfer planlamaları için düğmeye basmış durumda. Siyah-beyazlı kurmayların peşinde olduğu yıldız futbolcu, transfer hakkında açıklamalarda bulundu.
27.05.2023 Beşiktaş
Galatasaray yeni orta sahasını Premier Lig devinde buldu! Transfer için ilk görüşme gerçekleştirildi
Galatasaray yeni orta sahasını Premier Lig devinde buldu! Transfer için ilk görüşme gerçekleştirildi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Premier Lig devinde forma giyen tecrübeli orta sahayı gündemine aldığı ve ilk görüşmenin gerçekleştiği ortaya çıktı.
27.05.2023 İtalya Serie A
Angel Di Maria için Fenerbahçe ve Galatasaray'a dev rakip! İspanyol basını duyurdu
Angel Di Maria için Fenerbahçe ve Galatasaray'a dev rakip! İspanyol basını duyurdu Serie A ekiplerinden Juventus'un yıldız futbolcusu Angel Di Maria, gösterdiği performans ile dev kulüpleri peşine taktı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da listesinde olan Arjantinli yıldıza iki dev kulüp daha talip çıktı.
27.05.2023 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istiyor
Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istiyor İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Türk iş insanının Trabzonspor'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi.
27.05.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe Beko transfer etmek istedi! Euroleague'in genç yıldızı gözünü NBA'e dikti
Fenerbahçe Beko transfer etmek istedi! Euroleague'in genç yıldızı gözünü NBA'e dikti Turkish Airlines Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'nun transfer etmek istediği 2001 doğumlu genç yıldızın yaz liginde şansını NBA için zorlayacağı öğrenildi.
Kostas Sloukas imzayı atıyor! Olympiacos görüşmelerde son aşamaya geldi
Kostas Sloukas imzayı atıyor! Olympiacos görüşmelerde son aşamaya geldi Turkish Airlines Euroleague'de dev finalde Real Madrid'e kaybeden Olympiacos'ta Kostas Sloukas konusunda karar alındı. Yunan oyun kurucunun, Olympiacos ile yeni sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Galatasaray'da 'şampiyonluk' kararları! Nef Stadı'na dev ekran kurulacak
Galatasaray'da 'şampiyonluk' kararları! Nef Stadı'na dev ekran kurulacak Galatasaray’da, Ankaragücü maçı sonrasında şampiyonluk kutlamalarının olabileceği planlanarak dönüş saati esnek bırakıldı. Ayrıca İstanbul’a gelişte, Fenerbahçe derbisi düşünülerek abartılı kutlamadan kaçınılacak. Nef Stadı’na da dev ekran kurulacak.
27.05.2023 Galatasaray
Sakaryaspor- Eyüpspor maçında Alpaslan Öztürk damgası! Sosyal medyayı salladı
Sakaryaspor- Eyüpspor maçında Alpaslan Öztürk damgası! Sosyal medyayı salladı Süper Lig’e yükselecek olan son takımın belirleneceği Play-Off'ların 1. tur maçında Eyüpspor ile Sakaryaspor karşılaştı. 90 dakikalık normal süresi golsüz sona eren mücadelede tek gol 120+2'de geldi. Golün sahibi Alpaslan Öztürk, attığı bu golle maça damga vurdu ve adeta sosyal medyayı salladı.
27.05.2023 1.Lig
Meliha Diken: Bizim için çok önemli bir turnuva
Meliha Diken: Bizim için çok önemli bir turnuva FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda smaçör Meliha Diken, “VNL’nin ilk haftası kendi sahamız ve seyircimizin önünde Antalya’da oynayacağız. Bizim için çok önemli bir turnuva” dedi.
26.05.2023 Voleybol
Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı
Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı hazırlıkları başladı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.
26.05.2023 Beşiktaş
Samsunspor, Play-Off’a galibiyetle başladı
Samsunspor, Play-Off’a galibiyetle başladı Yılyak Samsunspor, Misli.com TBL Özgür Adıgüzel Sezonu Play-Off çeyrek final ilk maçında Depomaxx Haremspor’u 77-64 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti
26.05.2023 1.Lig
Türk Telekom, Galatasaray'ı mağlup etti! Seride avantajı kaptı
Türk Telekom, Galatasaray'ı mağlup etti! Seride avantajı kaptı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Türk Telekom, Galatasaray Nef'i 94-85 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.
Fenerbahçe, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 36’ncı haftasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
26.05.2023 Fenerbahçe
Giresunspor’da Rahmetullah Berişbek takımdan ayrıldı
Giresunspor’da Rahmetullah Berişbek takımdan ayrıldı Giresunspor, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Rahmetullah Berişbek’in takımdan ayrıldığı açıkladı.
26.05.2023 Giresunspor
Bodrumspor, Göztepe'yi mağlup etti! Yarı finale yükseldi
Bodrumspor, Göztepe'yi mağlup etti! Yarı finale yükseldi Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında Bodrumspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı ev sahibi Bodrumspor 3-1'lik skorla kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.
26.05.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Köybaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.