İspanya

İspanya

Son dakika İspanya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İspanya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İspanya haber sayfamızda...

İspanya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.443 ispanya haberi bulunmuştur.
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel
Luis Nani'den Volkan Demirel'e: Seni görmek güzel Adana Demirsporlu Luis Nani, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Volkan Demirel ile ilgili paylaşımda bulundu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor Mersin'de örtü atlı yetiştirilen şeftali ve nektarinde hasat dönemi başladı. Şeftalinin kilosu, 300 liradan başta Rusya, Almanya ve Katar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2024 Ekonomi
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı İspanyol gazetesi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimaline ve başka ligde yarışma ihtimalini değerlendirdi.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi...
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi... Galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar yaşayan ve ve kariyerini Brezilya temsilcisi Fluminense'de sürdüren Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan Dani Alves'i hedef aldı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı
Usta işi kupon! 40 dakikada 209 bin 819 TL kazandı Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu “Misli”, Milli arada da üyelerine kazandırmaya devam etti. Dün futbolseverler adına oldukça keyifli bir akşam oldu. Birbirinden güçlü ekipler hazırlık maçlarıyla kendilerini test etti. Bir Misli üyesi de bu hazırlık maçlarından 4’ünü seçerek bir kupon oluşturdu. Üye; yüksek oranlı tercihlere yer verdiği kuponunu, Misli Arena’da diğer üyelerle paylaştı.
27.03.2024 Diğer
EuroLeague'de 32. hafta heyecanı başlıyor! Kritik maçlar
EuroLeague'de 32. hafta heyecanı başlıyor! Kritik maçlar EuroLeague'de normal sezonun sonuna az bir süre kalmışken 32. hafta bugün oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak.
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
Semih Kılıçsoy son dakikada attı! Ümit Milli Takım 1 puanı kaptı
Semih Kılıçsoy son dakikada attı! Ümit Milli Takım 1 puanı kaptı Ümit Milli Futbol Takımı, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında İtalya ile 1-1 berabere kaldı.
26.03.2024 Milli Takım
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum Trabzonspor’un ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosunu kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, bordo-mavili kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Trabzonspor
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti
Fatih Terim, Fenerbahçeli genç yıldızın peşinde! Bizzat takip etti Yunan ekibi Panathinaikos'un Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin genç yeteneğinin peşine düştü. Tecrübeli teknik adam, genç futbolcunun maçını bizzat takip etti.
26.03.2024 Fenerbahçe
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Alman devi Bayern Münih genç yetenek için dev bir bonservis bedelini gözden çıkardı. İşte detaylar...
26.03.2024 İspanya La Liga
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Jr. İspanya ile oynayacakları hazırlık karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İspanya'da ırkçılığa maruz kalan yıldız oyuncu basın toplantısında gözyaşları içinde "Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor
141 yıldır çözülemeyen gizem! Milyonlarca kişi görmek için akın ediyor  Dünyanın sayılı eserleri arasında gösterilen ve mimar Antoni Gaudi'nin şaheseri olarak görülen ‘La Sagrada Familia’da sona yaklaşılıyor. Dünyanın en iyi mimarlarının üzerinde çalıştığı bazilikanın 2026 yılında vinçsiz olarak görüleceği değerlendiriliyor.
25.03.2024 Emlak
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi!
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi! İspanya Futbol Federasyonu Başkanlığı’ndan alınan Luis Rubiales, bu kez yolsuzluk soruşturmasına uğradı. Dominik’e giden eski başkanın, Karayipler ülkesinin vatandaşlığına geçmeye çalıştığı belirtiliyor.
25.03.2024 Diğer
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu!
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu! Rangers kulübü, artık bir numaralı kanat beki haline geldiği ve ilk 11’de kendisine yer bulduğu için milli arada sakatlanan Rıdvan Yılmaz’ın adeta üzerine titriyor.
25.03.2024 Milli Takım
Toprak Razgatlıoğlu'ndan İspanya'da 3 podyum!
Toprak Razgatlıoğlu'ndan İspanya'da 3 podyum! Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın İspanya etabındaki başarılarıyla dikkat çekti.
24.03.2024 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

İspanya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.