İşsizlik Ödeneği

İşsizlik Ödeneği

Son dakika işsizlik ödeneği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan işsizlik ödeneği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan işsizlik ödeneği haber sayfamızda...

İşsizlik Ödeneği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 746 işsizlik ödeneği haberi bulunmuştur.
Deprem bölgesindeki vatandaşlara 1 milyar lira ödeme yapıldı
 Deprem bölgesindeki vatandaşlara 1 milyar lira ödeme yapıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada deprem bölgesinde kısa çalışma ödeneği çerçevesinde yaklaşık 110 bin vatandaşa 1 milyar lira ödeme yapıldığı belirtildi.
6.02.2024 Ekonomi
İşsizlik Maaşı Ne Kadar? 2024 İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu?
İşsizlik Maaşı Ne Kadar? 2024 İşsizlik Maaşı Ne Kadar Oldu? Kendi rızası dışında işinden ayrılmak durumunda kalan sigortalı kişilere belirli bir dönem boyunca ve miktarda verilen ödeneğe işsizlik maaşı denmektedir. İŞKUR işsizlik maaşı hesaplaması sigortalının son dört aylık prime esas kazançları dikkate alınarak yapılmaktadır. Ancak işsizlik maaşı almak için yasa gereği karşılanması gereken bazı şartlar bulunur. İşsizlik maaşı ne kadar? 2024 işsizlik maaşı şartları nelerdir? İşsizlik maaşı hesaplama ve başvurusu ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
4.01.2024 Ekonomi
YENİ İŞSİZLİK MAAŞI 2024 NE KADAR OLDU? İŞSİZLİK MAAŞI/ÖDENEĞİ KAÇ liraya yükseldi? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler?
YENİ İŞSİZLİK MAAŞI 2024 NE KADAR OLDU? İŞSİZLİK MAAŞI/ÖDENEĞİ KAÇ liraya yükseldi? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? İşsizlik maaşı değişti! İşsizlik maaşından faydalananlar veya yararlanacak olanlar için kritik olan asgari ücret! 2024 yılı yeni asgari ücret zamları; GSS primi, kıdem tazminatı gibi işsizlik ödeneğini de ilgilendiriyor. 2023 Temmuz ayındaki son artışlar ardından işsizlik maaşında da artış olmuştu. Peki, 2024 işsizlik aylığı ne kadar oldu?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 yılı asgari ücret belli oldu! 8 ücret daha değişiyor: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
2024 yılı asgari ücret belli oldu! 8 ücret daha değişiyor: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret rakamı belli oldu. Peki asgari ücretle birlikte hayatımızda neler değişecek? İşte yeni işsizlik maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı ücretleri...
27.12.2023 Ekonomi
2024 İşsizlik maaşı/ödeneği ne kadar olacak, zam geldi mi? 2024 İşsizlik maaşı ödemeleri
2024 İşsizlik maaşı/ödeneği ne kadar olacak, zam geldi mi? 2024 İşsizlik maaşı ödemeleri İşsizlik maaşı 2024 ile ilgili aramalar hız kazandı. 2024 yılının yaklaşması ve yıl sonunun gelmesiyle birlikte asgari ücretin belirlenmesine de kısa bir süre kaldı. Bu hafta içinde netleşmesi beklenen asgari ücret 2024'ün ardından birçok ödemede de değişiklik yaşanacak. 2024 Asgari ücretin açıklanmasının ardından kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primleri de artacak. Peki, yeni yılda işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşsizlik maaşı ile ilgili son tahmin ne?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
Asgari ücret ile birlikte 8 ücret daha değişiyor!
Asgari ücret ile birlikte 8 ücret daha değişiyor! Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte birçok ödemelerde değişikliğe gidilecek. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tahminler neler? İşte detaylar...
26.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret için maraton başlıyor! İşte pazarlıkların yapılacağı rakamlar...
Asgari ücret için maraton başlıyor! İşte pazarlıkların yapılacağı rakamlar... İlk komisyon toplantısı bugün yapılacak olan asgari ücrette pazarlıkların 15 bin 700 - 17 bin lira bandında gerçekleşmesi bekleniyor.
11.12.2023 Ekonomi
Gözler asgari ücrette! Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı değişiyor
Gözler asgari ücrette! Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı değişiyor Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte birçok ödemelerde değişikliğe gidilecek. Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, GSS primi, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve isteğe bağlı sigorta primlerinde artışlar olacak. Peki bu ödemelerde ne kadar artış olacak? Tahminler neler? İşte detaylar...
29.11.2023 Ekonomi
İşsiz gençlere bilişim eğitimleri verilecek
İşsiz gençlere bilişim eğitimleri verilecek İşsiz gençlerin istihdam edilmelerini kolaylaştırmak için İŞKUR İşbaşı Eğitim Programları’na bilişim sektörü de dahil ediliyor.
25.11.2023 Gündem
Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge
Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, birinci dereceye yükselen memurlar için 3600 ek gösterge düzenlemesini hayata geçireceklerini bildirdi. Ağustos ayı itibarıyla 9 yılın en düşük işsizlik seviyesine ulaşıldığını belirten Işıkhan, asgari ücrette herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşma ümit ettiklerini söyledi.
3.11.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan deprem bölgesine verilen destek miktarını açıkladı
Bakan Işıkhan deprem bölgesine verilen destek miktarını açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden zarar gören illerimize bugüne kadar, birçok kalemde 8,5 milyar TL destek verdik” açıklamasında bulundu.
6.09.2023 Ekonomi
‘İşverenin maliyeti düşüyor’
‘İşverenin maliyeti düşüyor’ SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, işsizlik ödeneği hakkında bilgi verdi. Kurt, işsizlik ödeneğinden sigortalıların en az 6, en fazla 10 ay faydalanabildiğini kaydetti.
12.08.2023 Ege
YENİ İŞSİZLİK MAAŞI ne kadar oldu 2023? İşsizlik maaşı ne zaman yatar? İşsizlik ödeneği alma şartları, ödeme süresi...
YENİ İŞSİZLİK MAAŞI ne kadar oldu 2023? İşsizlik maaşı ne zaman yatar? İşsizlik ödeneği alma şartları, ödeme süresi... İşsizlik maaşı ödemeleri, Temmuz zamları ile beraber artış gösterdi. İşsizlik ödeneği, belirli şartlar altında işten ayrılan çalışana belli bir süre ve tutarda ödeniyor. Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına yapılan zamlar ardından 2023 yeni işsizlik maaşı ne kadar oldu?
5.07.2023 Bilgi Rehberi
Asgari ücrete endeksli birçok ödeme ve maaş arttı! İşte yeni rakamlar
Asgari ücrete endeksli birçok ödeme ve maaş arttı! İşte yeni rakamlar Asgari ücrete ara zam mutabakatla belirlendi. Yüzde 34 artırılan net asgari ücret 11 bin 402 lira olurken 500 dolar hedefine yaklaşıldı. Asgari ücretin yükseltilmesiyle işsizlik ödeneğinden genel sağlık sigortası (GSS) primine, kıdem tazminatından staj ücretine kadar birçok kalemde değişiklik olacak.
21.06.2023 Ekonomi
AK Partili Şahin Tin: 'Emekçi ve emeklimizin yanındayız'
AK Partili Şahin Tin: 'Emekçi ve emeklimizin yanındayız' AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, en düşük emekli maaşı ve geçici işçi düzenlemesinin TBMM Genel Kurulundan geçtiğini söyledi.
31.03.2023 Gündem
Emekli aylığı ve bayram ikramiyelerine yapılan zammın maliyeti belli oldu
Emekli aylığı ve bayram ikramiyelerine yapılan zammın maliyeti belli oldu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda en düşük emekli maaşının 7 bin 500, emekliye bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıkarılması ile geçici işçilerin sürekli işçi kadrosuna alınmasını da içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlandı.
27.03.2023 Ekonomi
Kısa Çalışma Ödeneği kimlere verilecek, şartlar neler? || Bakan Bilgin'den depremzedelere KÇÖ, Nakdi Yardım açıklaması
Kısa Çalışma Ödeneği kimlere verilecek, şartlar neler? || Bakan Bilgin'den depremzedelere KÇÖ, Nakdi Yardım açıklaması Depremzedeye nakdi yardım ile kısa çalışma ödeneği! OHAL ilan edilen deprem bölgesinde uygulanacak işten çıkartma yasağı, nakdi ücret desteği ve kısa çalışma ödeneği verilmesini içeren kararname Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Konu hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşsizlik ödeneği ile kısa çalışma ödeneği alamayanara günlük 133,44 TL naksi yardım yapılacağı belirtildi. Peki, kısa çalışma ödeneği ve nakdi destek kimlere verilecek?
23.02.2023 Bilgi Rehberi
Deprem bölgesinde OHAL süresince işten çıkarma yasağı getirildi
Deprem bölgesinde OHAL süresince işten çıkarma yasağı getirildi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Deprem bölgesindeki emekçilerimizi korumak amacıyla OHAL süresince işten çıkarma yasağı uyguluyoruz” dedi.
22.02.2023 Gündem
OHAL kapsamında yeni tedbirler alındı! Kısa çalışma devreye giriyor
OHAL kapsamında yeni tedbirler alındı! Kısa çalışma devreye giriyor Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çalışma ve sosyal güvenlik alanında bazı tedbirler alındı.
22.02.2023 Ekonomi
Depremzedelere aylık bağlanacak mı? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı
Depremzedelere aylık bağlanacak mı? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı Depremin ardından binlerce insan ebeveynsiz ya da eşsiz kaldı. Peki deprem mağdurlarının hayatlarını sürdürebilmeleri için sosyal hakları nedir, maaş bağlanır mı? Ekonomist Muhammet Bayram detayları milliyet.com.tr'ye cevapladı.
17.02.2023 Ekonomi
İşsizlik ve yarım çalışma ödemeleri öne çekildi
İşsizlik ve yarım çalışma ödemeleri öne çekildi Depremden etkilenen illerde işsizlik ödeneği ve yarım çalışma ödeneği ödemeleri 15 Şubat'ta yapılacak.
12.02.2023 Ekonomi
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum...
7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 7. gün! İşte bölgede son durum... Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde sahada çalışmalar canhıraş sürüyor. Arama kurtarma ekipleri, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
11.02.2023 Gündem
Deprem bölgelerinde işsizlik ödeneği ödemeleri 15 Şubat tarihinde yapılacak
Deprem bölgelerinde işsizlik ödeneği ödemeleri 15 Şubat tarihinde yapılacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat'ta yapılacağı açıklandı.
11.02.2023 Gündem
Asgari ücret artışı neleri değiştirecek?
Asgari ücret artışı neleri değiştirecek? 2023 yılı için net 8506 lira 80 kuruş olarak açıklanan asgari ücret, bu yılın ocak ayına göre yüzde 100 artarken, imzalar hükümet ve işverenin çoğunluğuyla atıldı.
23.12.2022 Ekonomi
Zam pazarlığı başladı: Asgari ücretle birlikte bu maaşlar da değişecek
Zam pazarlığı başladı: Asgari ücretle birlikte bu maaşlar da değişecek Milyonlarca çalışan asgari ücrette ne kadar artış olacağını merakla bekliyor. Asgari ücret zammı ile birçok alanda da maaş ve ödemeleri değiştirecek. Asgari ücret artışıyla 9 ücret daha değişecek.
8.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşsizlik Ödeneği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.