Ekonomi İstanbul Barosu ile işbirliğine devam

İstanbul Barosu ile işbirliğine devam

26.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

İstanbul Barosu ile işbirliğine devam

DenizBank, dünyanın en büyük barosu olan İstanbul Barosu ile işbirliği anlaşmasını 3 yıl süreyle yenileyerek avukatlara özel finansal çözüm paketi sunmaya devam edeceğini duyurdu. İstanbul Barosu üyesi avukatlar aynı zamanda Afili Bankacılık hizmetlerinden de yararlanacak. Anlaşma kapsamında Afili Bonus Kredi Kartı alan avukatlar 100.000 TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortasına da ücretsiz sahip olacaklar.

Haberin Devamı

Özel avantajlar

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark ve İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu‘nun katılımıyla yapılan protokol kapsamında, söz konusu işbirliği 3 yıl daha uzatıldı.

Oğuzhan Özark banka olarak müşterilerinin ve paydaşlarının hayatlarına değer katan banka olma amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. Özark, “Meslek gruplarına yönelik çalışma ve işbirliklerimiz ile çalışanlara özel avantajlar sunmaya devam ediyoruz. İstanbul Barosu ile 6 yıldır başarıyla süren işbirliğimizi, 3 yıl süreyle uzatmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. - EKONOMİ SERVİSİ