İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Son dakika İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi haber sayfamızda...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.551 istanbul büyükşehir belediyesi haberi bulunmuştur.
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
28.03.2024 Haberler
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
28.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler...
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yılmaz, "Dövize ulaşmakta bir problemimiz yok, dövize erişim finans erişim noktasında bir sorun yok. ihtiyacımız ne olmuş? Azalmış. Cari açığımız düşmüş. Döviz ihtiyacımız azalmış, dövize erişimimiz artmış, siyasi belirsizlikler azalmış ama buna rağmen bir takım çevreler spekülasyon yapmaya çalışıyorlar" dedi.
27.03.2024 Gündem
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç
AK Parti'li Yalçın CNN Türk'te: İBB Başkanı'nın icraatı yok, İstanbul onun için araç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin son 3 gün stratejisi ne? Hasan Basri Yalçın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı...
28.03.2024 Gündem
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 İstanbul Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
27.03.2024 Bilgi Rehberi
2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da yapılacak
2027 Avrupa Oyunları İstanbul'da yapılacak Avrupa Olimpiyat Komitesi'nin (EOC) 2012'de aldığı bir kararla, 4 yılda bir yapılan, kıtanın en büyük olimpik organizasyonu olan Avrupa Oyunları'na 2027 yılında İstanbul ev sahipliği yapacak.
27.03.2024 Diğer
Murat Kurum: Bayrampaşa Hali’ni baştan aşağı yenileyeceğiz
Murat Kurum: Bayrampaşa Hali’ni baştan aşağı yenileyeceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Murat Kurum, 1 Nisan itibariyle Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’nde de çalışmaların başlayacağını söyledi
27.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamının CHP'li belediyeler olduğunun altını çizen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borcu, son 5 yılda 20 katına çıkmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iflas bayrağını çekmiş vaziyette. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyeler de aynı durumda" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
İBB başkan adayı Kurum'dan İstanbul ve yerel seçim mesajı
İBB başkan adayı Kurum'dan İstanbul ve yerel seçim mesajı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi dikkat çeken mesajlar verdi.
26.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan: Üye sayılarımız Yeniden Refah’ın şahlanışını gösteriyor
Fatih Erbakan: Üye sayılarımız Yeniden Refah’ın şahlanışını gösteriyor Yeniden Refah Partisi tarafından 15 Temmuz Meydanı’nda 'Büyük İstanbul Mitingi' düzenledi. Mitingde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, İstanbul ilçe adayları ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.
24.03.2024 Gündem
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi”nde önemli açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Haberler
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek
Yeniden İstanbul Mitingi... Murat Kurum: 31 Mart'ta hesap kesilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi”nde önemli açıklamalarda bulundu.
24.03.2024 Gündem
Bülent Turan'dan Rusya açıklaması! 'Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir'
Bülent Turan'dan Rusya açıklaması! 'Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir' İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Rusya'da gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin, "Rusya'da dün meydana gelen menfur saldırıda yüzlerce kişi öldü. Dünyanın en alçak eylemi sivillere yapılan eylemdir. Terörün oraya yapılanı, buraya yapılanı olmaz. Sivil sivildir, insan insandır." dedi.
23.03.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze’de acil ateşkesin sağlanması için uluslararası platformları sonuna kadar zorladık
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Gazze’de acil ateşkesin sağlanması için uluslararası platformları sonuna kadar zorladık TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze’de acil ateşkesin sağlanması, İsrail zulmünün durdurulması ve oradaki mazlum kardeşlerimize yardım elinin ulaştırılması için bütün uluslararası platformları sonuna kadar zorladık” dedi.
23.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Vaadini hatırlamayan adam Avcılar’a, Firuzköy’e nasıl hizmet eder?
Murat Kurum: Vaadini hatırlamayan adam Avcılar’a, Firuzköy’e nasıl hizmet eder? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Firuzköy Trakya ve Rumeli Kültürünü Yaşatma Vakfı’nı ziyaret etti. Beş yıllık süreçte İstanbul’da vatandaşların problemlerinin, sorunlarının çözümü adına iradenin ortaya konulmadığını söyleyerek konuşmasına başlayan Kurum, ‘’Biz bir şey söylüyorsak onu çözmek adına, o iradeyi ortaya koyar, bir söz verdiysek o sözü gerçekleştirmek için de ne pahasina olursa olsun çalışır, çabalar ve onu yaparız. Şimdi imar hakkı siyasi bir malzeme olamaz. Bakın olamaz ama maalesef gelinen süreçte Firuzköy’ün imar hakkına ilişkin bir adım atılmamış, çözülmemiş.’’ dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Tunç:  AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim
Bakan Tunç: AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Farklı farklı sebeplerle, farklı yerlere bu oyları bölmeyelim. AK Parti’nin ampulünün altında birleşelim. Işığın altında birleşelim karanlık iyi değildir. Türkiye’nin geleceği hep aydınlık olsun” dedi.
23.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Kaftancıoğlu çıkışta basın açıklaması yaptı. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
23.03.2024 Haberler
İstanbul’un tarihi sesleri
İstanbul’un tarihi sesleri İstanbul’un müzikal tarihine ışık tutan arşivlik kitap “İstanbul’un Sesleri” /İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Müzik Tarihi okurla buluştu.
23.03.2024 Kültür Sanat
Kadınlar sığınmasız!
Kadınlar sığınmasız! Nüfusu 100 bini aşan belediyelerin şiddete uğrayan kadınlar için sığınma evi açması gerekiyor ancak megakent İstanbul’daki birçok ilçe belediyesinde sığınma evi yok.
23.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz
Murat Kurum: Bu şehri hep beraber yöneteceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Marmara Motorlu Araç Satıcıları Derneği üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Kurum, “Olası bir depremle ilgili İstanbul'da bu tedbirleri almak zorundayız. Değerli arkadaşlar, bu bir tercih değil. Bu bir zaruriyet" dedi.
22.03.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Yaklaşık 3 saat ifade veren Kaftancıoğlu çıkışta basın açıklaması yaptı. Öte yandan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade! Çantayı veren ismi açıkladı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, Savcılığa ifade veren Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Onur Öksel'in ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.