Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

İşte evliliğin bitme nedeni! O borç kızımızı...

Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un şirketine ait 150 milyon liralık borcu hiç dert etmedi. Ancak iddialara göre aylar önce onu şu sözlerle ikaz etti: “Gerekirse borcu birlikte öderiz ama kırmızı çizgim kızımız Hira. Eğer bu durumdan etkilenir, psikolojisi bozulursa o gün bu evlilik biter!” Demet, eve haciz geldiği gün dediğini yapıp boşanma davası açtı. Çift dün de boşandı

|

Okan Kurt'un aile şirketi olan Martaş Lojistik'in işleri üç yıl önce bozuldu. Zamanla şirketin borçları 150 milyon liraya kadar dayandı. Ama Kurt, eşi Demet Akalın'a hep "Bu borç benim ve ailemin, seni hiç etkilemeyecek" diye sözler verdi. Akalın bu güvenceye dayanarak hep eşine destek oldu.

HACİZ, KIRMIZI ÇİZGİ OLDU
Ancak Akalın iddialara göre, "Gerekirse borcu birlikte öderiz dert değil ama bu borç evimizde huzursuzluk çıkarır, kızımız Hira'yı etkilerse o gün bu iş biter" dedi. Önceki gün Beykoz'daki evlerine haciz gelip eşyalarına el konunca Akalın, dediğini yaptı ve dava açıp boşandı.

AKALIN TAZMİNAT VE NAFAKA TALEP ETMEDİ
Demet Akalın-Okan Kurt çifti, dün Beykoz Adliyesi'nde boşandı. Duruşmaya ayrı ayrı gelen çiftin moralleri bozuktu. Toplam 10 dakika süren dava için gizlilik kararı alındı. Hira'nın velayeti anneye verilirken, Akalın, Kurt'tan nafaka ve tazminat talep etmedi. Kurt, çıkışta "Ne söyleyeyim ki!" demekle yetindi. Akalın, çıkışta Kurt'la bir araya gelmedi.

KURT SOYADINI VE FOTOĞRAFLARI SİLDİ
Demet Akalın. evlerine haciz geldiği gün tüm sosyal medya hesaplarında kullandığı Kurt soyadını kaldırdı. Akalın, önceki gün de eşiyle çekilmiş tüm fotoğrafları silerek ilişkiye son noktayı koydu. (Günaydın)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.