İstinyepark Avm

İstinyepark Avm

Son dakika İstinyePark AVM haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstinyePark AVM gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstinyePark AVM haber sayfamızda...

İstinyepark Avm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.979 istinyepark avm haberi bulunmuştur.
Hande Sarıoğlu sevgilisiyle alışveriş turunda
Hande Sarıoğlu sevgilisiyle alışveriş turunda Sunucu Hande Sarıoğlu, önceki gün sevgilisi Eren Süzer ile İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Oldukça keyifli gözüken ikili, el ele mağazaları dolaştı.
15.03.2024 Cadde
'Atakan, Survivor'dan şampiyon olmadan dönmez!'
'Atakan, Survivor'dan şampiyon olmadan dönmez!' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'ın 2016 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Çağan Atakan Arslan, Nisa Bölükbaşı'nın kazandığı 'All Star 2022'de 9'uncu olmuştu. Üçüncü kez Dominik Cumhuriyeti'ne giden Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan iddialı bir Survivor açıklaması geldi.
24.02.2024 Cadde
Demet Akalın: Tatil planlarını ben yaparım!
Demet Akalın: Tatil planlarını ben yaparım! Hem magazin programı sunuculuğu hem de sahne hayatıyla yoğun bir dönem geçiren Demet Akalın, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
23.02.2024 Cadde
Sıfır makyaj pozunu paylaşmıştı! 'Doğallık herkese daha çok yakışıyor'
Sıfır makyaj pozunu paylaşmıştı! 'Doğallık herkese daha çok yakışıyor' Seda Bakan, sosyal medya hesabından makyajsız ve filtresiz fotoğrafını yayınlamıştı. İki çocuk annesi oyuncu, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni alan pozu hakkında açıklama yaptı.
17.02.2024 Cadde
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım'
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım' 'İşler Güçler' dizisi ve 'Düğün Dernek' filmlerinde kamera karşısına geçen 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu (32), geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Mankenlik ve oyunculuk kariyeriyle bir dönem çok konuşulan Danoğlu, yeni hayatını anlattı.
12.02.2024 Cadde
Bülent Serttaş: Gerekirse ben de estetik yaptırırım!
Bülent Serttaş: Gerekirse ben de estetik yaptırırım! Bülent Serttaş, önceki gün kızı Miray ile İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. 59 yaşındaki türkücü, son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekti.
9.02.2024 Cadde
Ali Atay-Hazal Kaya çiftinin aile saadeti!
Ali Atay-Hazal Kaya çiftinin aile saadeti! Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, önceki gün dört yaşındaki oğulları ile İstinyePark AVM'de görüntülendi. Aile saadeti yaşayan oyuncu çift, Fikret Ali ve kızları Süreyya Leyla için alışveriş yapacaklarını söyledi.
1.02.2024 Cadde
Demet Akalın'dan Bülent Ersoy itirafı: Bizi şoke etti!
Demet Akalın'dan Bülent Ersoy itirafı: Bizi şoke etti! Şarkıcı Demet Akalın, sunuculuğunu yaptığı sabah programına konuk olarak gelen Bülent Ersoy’un yaptığı açıklamalarla şok olduklarını dile getirdi.
18.01.2024 Cadde
'Yapay zeka dolandırıcılığı' isyanı! 'Videoyu görünce çok sinirlendim'
'Yapay zeka dolandırıcılığı' isyanı! 'Videoyu görünce çok sinirlendim' Sunucu Esra Erol, önceki gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı. Yapay zeka kullanılarak kendi görüntüleriyle hazırlanan dolandırıcılık videosu hakkında suç duyurusunda bulunan Esra Erol, bir kez daha tepkisini dile getirdi.
15.01.2024 Cadde
Gülşen: Sadece gülmeyi diliyorum
Gülşen: Sadece gülmeyi diliyorum İddialı sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren, ünlüler dünyasında 2023 yılınan en çok konuşulan isimlerinden olan popçu Gülşen, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
3.01.2024 Cadde
Hülya Avşar'ın hediye telaşı
Hülya Avşar'ın hediye telaşı Yeni yıla günler kala sevdiklerine yeni yıl hediyesi alma telaşına Hülya Avşar da dahil oldu. İstinyePark AVM’de görüntülenen sanatçı, mağazaları dolaşırken muhabirlerle sohbet etti.
29.12.2023 Cadde
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinden arkadaşlarına yılbaşı hediyesi
Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çiftinden arkadaşlarına yılbaşı hediyesi Oyuncu çift Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, geçtiğimiz gün yakın dostlarına yeni yıl hediyesi almak için geldikleri İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdılar.
23.12.2023 Cadde
Burcu Esmersoy: Beni sevgilimle çekin!
Burcu Esmersoy: Beni sevgilimle çekin! Sunucu Burcu Esmersoy ile yaz sonunda nikâh masasına oturmaya hazırlandığı oyun yazılımcısı Nazım Akmandil, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
1.08.2023 Cadde
Ümit Erdim: Üç bin km yol yapacağım!
Ümit Erdim: Üç bin km yol yapacağım! Oyuncu Ümit Erdim, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden 38 yaşındaki ünlü isim, yeni projesi hakkında açıklama yaptı.
22.07.2023 Cadde
Teoman ve kızı Zeyno alışveriş turunda
Teoman ve kızı Zeyno alışveriş turunda Rockçı Teoman, 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden dünyaya gelen ve 10 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.
26.05.2023 Cadde
Aleyna Tilki yeni şarkı için Amerika yolcusu
Aleyna Tilki yeni şarkı için Amerika yolcusu Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün alışveriş için geldiği İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. 23 yaşındaki popçu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.
17.04.2023 Cadde
Bülent İnal: Hayat mecburen devam ediyor
Bülent İnal: Hayat mecburen devam ediyor 'Mevlana' dizisiyle ekranlara gelecek olan Bülent İnal, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi hakkında konuştu.
7.03.2023 Cadde
Ümit Erdim'den ikinci çocuğa ikinci araba!
Ümit Erdim'den ikinci çocuğa ikinci araba! 2017 yılında dünyaevine girdiği Seda Çınar ile mutlu bir evlilik sürdüren Ümit Erdim, önceki gün İstinyePark'daydı. Ünlüler takımı adına mücadele verdiği 'Survivor 2023' yarışmasına ilk hafta veda edip, Dominik'ten Türkiye'ye dönen 37 yaşındaki oyuncu, günün erken saatlerinde Markalar Sokağı'nda görüntülenirken, özel plakalı yeni aracıyla dikkat çekti.
3.02.2023 Cadde
Telaşlı Eda Ece!
Telaşlı Eda Ece! Anadolu Efes takımında forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Eda Ece, önceki gün İstinyePark AVM'de'da görüntülendi.
6.06.2022 Cadde
Zuhal Topal verdiği kilolarla dikkat çekti
Zuhal Topal verdiği kilolarla dikkat çekti TV8'de hafta içi her gün ekranlara gelen 'Yemekteyiz' programında sunuculuk yapan Zuhal Topal, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
6.06.2022 Cadde
İsmail Filiz: Malum evde bebek var
İsmail Filiz: Malum evde bebek var 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisnde rol alan İsmail Filiz, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Yakın bir arkadaşıyla Markalar Sokağı'nda bulunan bir restorana gelen oyuncu, uzun süre kahve eşliğinde yakın dostuyla sohbet etti.
29.04.2022 Cadde
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu!
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası zor günler geçiren 43 yaşındaki sunucu, hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Gündem olan kararından sonra ilk kez görüntülenen Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
26.04.2022 Cadde
İsmail Filiz: Yeni projelerimiz var
İsmail Filiz: Yeni projelerimiz var Oyuncu İsmail Filiz, geçtiğimiz gün bir AVM'de görütülendi. Çıkışta gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Filiz, yeni projeleri olduğunu söyledi.
24.04.2022 Cadde
Seda Sayan-Çağlar Ökten çifti el ele alışveriş turunda
Seda Sayan-Çağlar Ökten çifti el ele alışveriş turunda Mayıs ayında yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, önceki gün müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
21.04.2022 Cadde
Sekiz yıllık evliliği öpüşme sahnesi mi bitirdi? Selen Görgüzel ilk kez açıkladı
Sekiz yıllık evliliği öpüşme sahnesi mi bitirdi? Selen Görgüzel ilk kez açıkladı Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, 2014 yılında Roma'da nikah masasına oturmuştu. Sekiz yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alan çift, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. Boşanmanın perde arkasıyla ilgili pek çok iddia ortaya atıldı. Son olarak "Öpüşme sahnesi evliliği bitirdi" dedikodusu yayılmıştı ki Hamdi Alkan iddiaları yalanlamıştı. Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel günler sonra ilk kez konuştu.
28.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İstinyepark Avm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.