İstismar

İstismar

Son dakika istismar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan istismar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan istismar haber sayfamızda...

İstismar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.253 istismar haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca'dan 'beyaz reform' açıklaması: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
28.03.2024 Gündem
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
‘Yeni dönemi beraber getirelim’
‘Yeni dönemi beraber getirelim’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır mitinginde “Gelin yeni bir dönemin kapılarını birlikte aralayalım. 31 Mart seçiminde partiler yarışmıyor. Burada yarışan eser ve hizmet siyasetiyle istismar ve pazarlık siyasetidir” dedi.
28.03.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?
Yeni tartışma kimyasal hadım: Çocuk tacizcilerine uygulanabilir mi?  ürkiye günlerdir, Bağcılarda bir sucunun ses yalıtımlı odasında küçük çocuklara yıllardır tecavüz suçu işleyen faili konuşuyor. Toplumu derinden etkileyen bu olay, küçük çocuklara karşı işlenen suçlarda ve pedofili vakalarında uygulanacak cezalarının yeterliliği ve kastrasyon işleminin hangi durumlarda uygulanabileceğini de tartışmaya açtı.
26.03.2024 Gündem
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Haberler
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı Samsun’da ‘12 yaşını tamamlamış çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, yakalandı.
23.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
‘Ortak aday çıkarıyorlar’
‘Ortak aday çıkarıyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde “Sorsan, ‘İttifak yapmadık’ diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı çıkartıyorlar. Şu anda yargı, bunları takip ediyor” dedi.
23.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özel'in 'darbe' sözleri de vardı.
22.03.2024 Gündem
'Değişimi Bornova'dan başlatacağız'
'Değişimi Bornova'dan başlatacağız' İzmir'in Bornova ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan eski başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Gündem
2 kızına istismardan yargılanan babanın cezası belli oldu
2 kızına istismardan yargılanan babanın cezası belli oldu Kayseri’de S.Y. (14) ve G.Y. (13) isimli kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan baba Ö.Y. (50), 58 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
22.03.2024 Gündem
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var Bağcılar’da sucu olan Metin Şenay, iş yerinde çocukları yıllarca istismar etti, kayıt altına aldı. Tutuklu Şenay’ın, baldızının 2 çocuğunun da videosunu çektiği ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Erdoğan: Paradan kule dışında icraatları yok
Erdoğan: Paradan kule dışında icraatları yok Kilis'te konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine tepki gösterdi. Erdoğan, "Para desteleriyle kule yapmak dışında icraatları yok. Hayırdır bu paraları ne yapacaksınız?" ifadelerini kullandı.
21.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntülerin şifreli bir hard diskte olduğu öne sürüldü. Öte yandna Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş. konuştu.
21.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kaydettiği ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü.
21.03.2024 Haberler
Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!
Malatya'da 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar! Malatya’da, konteyner kentte kaybolup aynı gün bulunan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan gözaltına alınan Abuzer Can, tutuklandı. Zanlının daha önce de 4 farklı suç kaydı olduğu anlaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Dünyada Filistin için uğraşan tek lider Erdoğan
Bakan Özhaseki: Dünyada Filistin için uğraşan tek lider Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa ziyaretinde Gazze konusunda hükümetin tavrını çarpıtmaya çalışan provokatörlere sert cevap verdi. Bakan Özhaseki, “Şu anda dünyada Filistin için ciğeri yanan, uğraşan bir tek lider var; o da Recep Tayyip Erdoğan" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı
Reklam Kurulu'ndan 17 milyon TL'lik idari para cezası uyguladı Reklam Kurulu’nun 12 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen 343 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatıcı, yanıltıcı, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar edici reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi. 
20.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstismar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.